Pa ja mogu Rammsteine slusati, a mogu i svaki band...nekad mi rijeci nisu bitne, vec ritam...da su mi rijeci bitne ne bi sluso masu black metal bandova, gdje 50% rijeci necujem, a negdje ni 10% (Cannibal Corpse npr)
Printable View
Pa ja mogu Rammsteine slusati, a mogu i svaki band...nekad mi rijeci nisu bitne, vec ritam...da su mi rijeci bitne ne bi sluso masu black metal bandova, gdje 50% rijeci necujem, a negdje ni 10% (Cannibal Corpse npr)
Ček,zašto bi svi trebali pjevati na engleskom?
Čak je bolje da svatko pjeva na svom jeziku,a ne na engleskom...
Možeš ti i Južno-Afrikanske bendove slušat ako ti se muzika sviđa...ne znače riječi sve,nego i muzika je dio glazbe...
@MILF Hunter - Zar nećeš pogledat film(znaš na koj žanr mislim ^^),ako je ženska na njemu dobra,ali priča mongolski?
Nisu riječi sve,ali onda nema smisla govoriti o kvaliteti pjesme ako se ne zna ni o čemu se radi ni šta predstavlja.
Svatko može napisati pjesmu koja nema smisla :roll:
Ne moraju svi pjevati na engleskom,ali to je međunarodno priznati jezik i normalno da većina komunicira tim jezikom,a ne tamo neki "shnelli" i "wassa gerzhucheni"...ni ne znam šta sam upravo napisao.
I šta ćeš kad dođeš na koncert?
@plex znaš i sam da je u takvim filmovima text uglavnom isti na kojem god jeziku bio :D
A sta na koncertu moras znati pjevati? LoL, ovo me podsjeca na mog frenda koji je strebao rijeci od Metallice dok je trebala nastupati i onda ga zajebu i otkazu koncert hahahaha!
A kaj nije gušt zapjevati u cijeloj toj atmosferi?
A te egzotične jezike mi je problem i razumijeti...kamoli pričati na njima,o pjevanju da ne govorim.
Oke, znam da nema veze nikakve sa temom (ne previše :)) ali multimedia podforum ima 666 tema :P
http://i109.photobucket.com/albums/n...multimedia.jpg
Pa je...ali nije nuzno potrebno da bi se zabavio. Probaj otici koji puta na neki festival ili nesto slicno, gdje se okupljaju mladi demo bandovi i reci da ti nije bilo dobro...rijeci nitko nezna, osim clanova bandova i meni je na takvim koncertima predobro...bar nemoras biti prebistar za tu glazbu, mlatis glavom dolje gore i dok pocne HC, nades najjadnijeg i zaletis se u njega da se razbije ko picka XD= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Pa nisam ni rekao da se nemreš zabaviti bez razumijevanja pjesme,al recimo upravo taj Brujeria glede instrumentalne strane pjesama nije ništa posebno...pa reko,možda ga izvuku lyricsi,kad ono kita,ne kontam ništa.
nabijem te,snimaj to odma i aplodaj mi,ja cu biti poseban preslusatelj :DD= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
nego imas xf ili nes da se cujemo za web?oO
LL21 dude sve to stoji sto si napisao i slazem se gotovo u potpunosti...
Al eto da neznam engleski mogao bi slusati paranoid i ici tttttttt-ttttt-tt-t, ti tu teeee, teeeureeeeeyeeeeaaaaaa...lol, kad je i sama muzika genijalna :D
tu se slazem s sickom...
mislim gle, prvenstveno mi je da pjesma ima dobar ritam i da jebeno zvuci, a tek nakon sto 20 put poslusam pjesmu pogleda lyricse, tako da, mogu slusat makar i ne kontam kaj pjeva...
mislim da ste spomenuli brujeriu ak se ne varam, sta je to, spanjolski?
eh, imam par pjesama od njih i meni su dobre, nisu nista extra ali ih volim poslusat, unatoc ne razumijevanju poslusanog :D
= Citat =:
Izvorno postao Jerry
msn: masakr1st@hotmail.com
ne koristim xfire otkad ne igram cod4:)
Pfts9Q7A ... re=related
Novi filmić Disturbeda tj. novi singl sa pogađate,novog albuma :D
Njihove pjesme ono ful te ufuraju, barem mene. :)= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Kako god, Disturbed imaju kod mene + jer mi nisu jos jedan bend koji zvuci kao milju drugih. :bravo:
E ljudi, do sad nisam preferiro metal (trance ftw jel), al sam čuo Sentenced i Disturbed (tj. neke njihove stvari) i svidjelo mi se, kind of. Dajte mi preporučite neš da valja za početak, a DA NE VRIŠTE i da nije previše distorziran zvuk.
Thx :)
Uf, to je malo zeznuto jer nikome ne paše isto za početak. Recimo, poznam dosta ljudi koji su svršavali na CoF na početku, dok su meni bili, ostali (a vjerojatno će i ostati) smeće.
Ja sam ti počeo sa Metallicom (dobro, slušo sam i LP ranije al ne znam, njih ne volim previše spominjati iz nekih osnobnih razloga :) ), pa polagano krenuo na druge stvari. Najbolje ti je ovako malo pratit temu, pa kad se spomene neki band provjeriš ga dal ti paše ili ne jer, kako već rekoh, nema univerzalnih "bandova za početak" ^^
EDIT: A u vezi Disturbeda - nisam ih nikad čuo prije, "Inside the Fire" je prva njihova stvar koju sam poslušo i ono, mogu reč da su vgg, moram si nabavit neke druge stvari ^^
maloki odslušaj si Stricken i odma si navučen na Disturbed ^^
@half
hm,poslušaj si black sabbath,judase,mejdene i tako to :D
Za nu metal fanove (crkli dabogda, nhf):
DISTURBED, 10.06.2008. Boogaloo, Zagreb
inace,sta disturbed nije alternative ? :|
Ma heavy
Alt, nu, isti k
Naravno da je, ne obraćaj pažnju na axea.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Disturbed spada u 3 zanra, to su alt metal, nu metal i hard rock...
: ))
Ok, axe_wild će me zbog ovog mrzit, ali evo kako sam ja počeo (u 3 koraka) := Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
1) Nu metal (Limp Bizkit, Element Eighty)
2) Alternative metal (Disturbed)
3) Power metal (Hammerfall, Blind Guardian)
To je bilo prije 2 godine, nakon toga sam prešao na druge stvari. Heavy metal (Judas Priest, Iron Maiden, Metallica) nikad nisam puno slušao niti me sad privlači.
Metallica je thrash (prva 4 albuma, jel), al dobro :)
Nemoj me zezat?!?!?!?= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
idem idem idem idem:)
Tek sam sad primjetio ovaj dio posta i mislim da znam jedan bend koji bi ti se svidio (Blood Stain Child - japanski bend, kombinacija trance-a i metala).= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
Par preporuka :
Blood Stain Child - Freedom
Blood Stain Child - Truth
maloki,metallica nis ad nije heavy :)
Jerry, nisam te ništa skužio :)
Jel slusa tko Iron Savior?
Me likes, a lot : )
karta je 160kn lol= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
pretjeruju....hebote ja sam isao na sepulturu za 90kn, a sepultura je da nevrijedam malo dosta jaci igrac od disturbeda...