Znam. :D
(Samo da frend pročita, da je još netko rekao da je nema.)
Printable View
Znam. :D
(Samo da frend pročita, da je još netko rekao da je nema.)
ako neko ima beta key viska za hon (heroes of newerth), neka mi slobodno lupi PM... :wink:
ima ima
Pm i mene
Ajd plz i mene pm :)
heroes of what? :S i think i missed somethin..
Kako ovo rula bog te vidio. Kupujem čim izađe.
pm molimtekobogaisusa, ak imaš još koji key pls pošalji :)
napokon nešto što će mi zamjenit dotu :)
Neam keyeva, ako uleti sta sendam..
Ako nekom drugom uleti neka senda meni :P
Inace igru radi IceFrog, i bit ce standalone (dakle necete morat imat war3 da ju pokrenete)
jedino sto mi je bed je to sto se prica kad bude izasla ova igra da ce icefrog prestat apdejtat dotu x((( (ali nemora biti ofc)
Meni izgleda ko obična dota sa masu nakinđurenih efekata koji smanjuju igrivost.
Btw, plaćaju li oni icefrogu išta?
Sumnjam da mu placaju, da mu placaju nebi radio ovo, jer kao sto sam rekao, za ovo nece biti potreban Warcraft..
I meni se činilo da ne plaćaju, ali valjda on ima neka autorska prava?
Jer je nevjerovatno iskopirano sve, od sučelja do level designa samo sa više poligona i boljim teksturama. Doduše, ovo je možda prilika da se isprave ograničenja w3 enginea, tipa pathfinding i nekad čudan collision box sistem.
to bi znacilo dota sa boljim specijalnim efektima :) i vecim requirementom :( to znaci da vjerovatno necu moci pokretati -.- jej, ali igra hebeno izgleda :)
Dota je dota , ovo je samo losa nakinđurena kopija sa pun k... bespotrebnog vatrometa...
Meni je ovo previse fensi smensi..:(
Nabavio sam si key, instaliram bas :P
Javim dojmove :)
edit - odigrao sad jedan gejm, nije mi bas nesto..
prekicasto je :/
Cek, znaci podjelila se ekipa koja radi Dotu. Icefrog radi ovo, a Guinsoo radi LoL ?
Bleh ... Mislim da ni jedno ni drugo mi se nece svidjet. Kao sto sys reko, prekicasto izgleda (jedno i drugo)
Ne, moj bed sto sam naveo gore..
IceFrog je njima samo dao premission da rade tu igru (HoN)
Ali, ono nazalost jos ostaje, brijem kad se HoN zavrsi - IceFrog prestaje apdejtat dotu..
Znaci da je dobio neke pare za premission..
A nije ni on blesav. Doduše, sam je reka da će još neko vrime updateat, kad su bile glasine o 6.60 kao finalnoj verziji.
Tvoje slike <moj sig
x)))
olol^^
a slike su lol -.- vjerovatno odigrane u cro roomu -.- mogu i ja uploadati svoje ownove iz proslosti pa da vidimo ko je bolji. ali lijepo lijepo. btw sis can i have the key?
sys kak ti uopče nabaviš te keyeve? :S
Pa da igrane su u cro room-u,no ja rado bacim game s bilo kim odavde(nemojte krivo shvatit nije da se kurcim nego bih jednostavno volio to,onako 4 fun)= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Ako dobijem jos koji key vi ste prvi na listi..
Igrao sam naixa, pudgea i lunu
naix je imba, pudge vise nemoze upalit rot kad ulta (-_-) a luna je osrednja xd
imaj mene na umu
imat cu..
btw evo jedne fora stvari sto su napravili - http://www.imagesforme.com/show.php/609 ... verhon.JPG