Nisam znao za to da se treba oznacit anchorage.esm,thx.
Printable View
Nisam znao za to da se treba oznacit anchorage.esm,thx.
Ubuduce u svim modovima ili DLC-ima trebas oznaciti u data files filove... :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Kako mi je žao što Fallout 3 pati od manjka questova, igra nije prekratka, dapače, istraživati se i uživati u wastelandu može stalno, ali glavni quest i sve ostale side questova kojih ja mislim ima 20 do 25, možeš završiti jako brzo. Ja bi još u Wastelandu uživao :(! Sjećam se recenzije u pc playu i u bugu, govorili su: " nije frka ako kokneš quest givera, ionako ima bezbroj questova ", ali nažalost tako nije, nije ovo oblivion sa 200 side questova... Ej jel itko došao u Andale??
Da,ja bi još questova.
Ffs.
Pa... Oblivion ima dosta questova, nisam siguran jeli ima vise, ali mi je zabavniji F3 jer vise volim ovu post-apocalyptic atmosferu nego fantasy zato umjesto da stalno obavljam questove otprilike obavim 1-4 questa na tjedan i samo lutam Wastelandom i gledam sta mogu naci jer ima puno skrivenih itema kojima mogu svoju kucu ukrasit, trenutacno prelazim The Pitt i pokusavam naci svih 100 steel ignotsa. :)= Citat =:
Izvorno postao Bara
F3 ima puno manje questova...
Jedino što me smeta u F3 je premalo questa.
Pa nema bas premalo,main quest je prekratak ali sidequestova ima dosta i nisu nezanimljivi.
Razlika izmedu obliviona i Fallout 3 u questovima je to sta su u F3 puno zanimljiviji(bar meni) te tako mi se produzuju igru :)
U oblivionu su svi moćni questovi, samo su relativno kratki, dok u Falloutu 3 možeš za jednim side questom provesti i po nekoliko sati, a recimo za " The Nuka Cola Challenge " trebaš se dobro pomučiti, 30 nuka cola quantum nije mala stvar :) Ej ljudi, jel itko u Andale došao, prežestoka stvar, dođeš u grad, stari ti neki počne govorit da odeš dok još možeš, pričaš sa 2 obitelji, čine se normalni skroz, kada ono uđeš u podrum ili u jednu stračaru vanka, a ono, žderu ljude, deru ih sa ripperima, premoćno...
Ja sam otisao tamo i pobio sve te bolesne likove osim starca i djece.
A djecu ne možeš ni ubit, a stari, neka starog. Ja sam se uspio izvuć sa speech i dobio special meat pie :), ali tih bolesnika se još nerado sjećam i svratim im ponekad onako, da ih malo gledam kako su bolesni. Jbt, stvarno sam uživljen u ovu igru, samo ne kužim kako se rasprava odjedanput prekinula, sve je utihnulo...
To moram vidit.. je dobijes good karma ako ih zakoljes ?= Citat =:
Izvorno postao Bara
Ne dobiješ nikakvu karmu, neutralno je... ali dobiješ zato pohvala od djedice koji je prešao na dobru stranu, i vječnu naklonost i zahvalnost spašene dječice, to je meni bilo dovoljno :)
Evo jedno pitanje:zašto kad uđem u data files u lancheru i označim The Pitt , kad opet uđem u data files mi bude kao da nisam ništa označio i onda pitt jednostavno ne radi. :cry: .
Meni isto tako moram svaki puta nanovo označavat pitt i operation anchorage....
Hmmm, zanimljivo, ja znam kako ćete riješiti problem, ne budite lijeni svaki put kada ulazite u igru pa samo stavite te dvije malo kvačice i siguran sam da će sve biti u redu :). Nemam pojma zašto je to tako, možda vas igra ne voli, a možda vam mlađi brat i sestra namjerno isključiva stalno DLC-e dok vi ne gledate...
Ma zalomi se da uđeš u igru a da zaboraviš ukljucit, pa ides loadat pa ti javlja da nisi iskljucio, pa jednom usljed toga zak i BSoD... Nemam mlađeg brata/sestru, ftw...
S :P= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Nego ljudi, jel znate možda koji se sve likovi mogu uzeti u družinu kada imaš Very Good karmu kao i ja. Znam da je samo moguće uzeti dvije osobe ili životinje u mom slučaju. Uglavnom, mene prati peso Dogmeat i onaj Paladin Cross ja mislim iz Citadel, neko žensko crnčako uglavnom, i nervira me jako, pa, zanima me gdje mogu još nać kojeg lika da ga mogu uzet u družbu sa very good karmom... hvala!
Jel ima neki console code za dogmeata jer sam jednom slučajno prošo pored scrapyarda i sad mi se neće pojavit?
@ Bara
nisam siguran za karmu, al mislim da Fawkes iz Vaulta 83 zahtjeva pozitivnu da bi se pridružil. Isto tak Sticky iz Big Towna (al je dosadan u vražju mater). Charon iz Underworlda ne ovisi o karmi. Sergeant RL-3 zahtjeva neutral (za cijenu upitati Tinker Joea, RoboCo factory), isto tak i Butch (onaj james dean wannabe z V101). Clover z Paradise falls, e to je vec evil karma.
Je'l samo meni, ne samo bezveze već i apsolutno bespotrebno igrati s NPC-evima?
što zbog dobrog karaktera, što zbog nekih fora koje dodaju u random interakciju sa svijetom, meni nikad nisu smetali. al činjenica je da taktički gledano, u bilo kojem nastavku, više su dežurna smetala nego nešto korisno :D
Bezveze je, pogotovo sa onim mutantom, jer ti ubije sve umjesto tebe sa onim svojim bad ass gatling laserom i ti nedobiješ nikakav XP. :(= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Hvala hvala, a i meni se baš nije dopao Fawkes, on je zapravo najkorisniji kada igraš na Very Hard, a ja igram na Hard pa mi ono, sasvim u redu dođu Dogmeat i ona kenja iz Citadela, iako me nervira za poludit... Rađe bih samo ostavio Dogmeata, bilo bi atmosferičnije. 20 sam level u falloutu, The Pitt nisam prešao jer šteta expa, u Makarskoj skoro danas 30 stupnjeva, izašao vanka u kratkim gaćama i u košulji, The Broken Steel nije još na vidiku, nije dobro :).= Citat =:
Izvorno postao shai_hulud
dosao sam u prvi grad (onaj sa bombom) i odustao :(
Ne brini,nije retardirano kako ti izgleda....
A stvarno jbt ako nisi upoznat sa prijašnjim Falloutovima mogao bi lako odustati od ovoga iako je kvaliteta očito vidljiva još od samog početka. Ali zamisli nekom početniku, stvoriš se u nekom " Vaultu " i rješavaš neke questove, onda ti otac pobjegne i 2 minute poslije glave, ruke, noge i crijeva prskaju na sve strane a očaj je glavni motivator koji te pokreće :)
evo jedno pitanje.Ispricavam se ako je vec odgovoreno ali dal itko zna otprilike kada izlazi broken steel?Neki kazu na ljeto neki kazu u 4.mjesecu...
Izlazi ovaj ili sljedeci mjesec, datum nije objaveljen.