-
Re: Glupa pitanja
Vjerojatno je već bilo pitanje negdje, ali zanima me da li će bilo koji annex b router kupljen u trgovini raditi uz T-Com MaxADSL? Guglam malo okolo i vidim da su ljudi bar prije kupovali rutere sa strane i to, ali ne znam da li bi to danas prošlo budući da nemamo više klasičan telefon nego su nas prebacili na VoIP, pa i to router mora hendlat.
Naime, ovo Thomson smeće se je opet počelo resetirat samo od sebe, pri čemu izgubi i WLAN konfiguraciju i sve, a najgore od svega je što onda rikne i televizija i telefon. U službi za korisnike su mi rekli da mi ne bi mogli dat novi ruter na temelju toga jer mora bit u potpunosti neispravan da bi ga zamijenili.
-
Jel tko narucivao kakvu konzolu izvana? Kolika je carina?
-
Kolko sam shvatio, 10% carina i 25% PDV?
-
S tim da PDV sjedne nakon carine.
-
Jel će tak bit i kad uđemo u EU?
-
-
Damn, nikad kraja carinama i pdvovima...
-
-
Stigla mi je baterija za laptop bez carine, covjek je napisao malo manju cijenu na deklaraciji izvana, označio kao gift i nije bilo problema :D
-
Gdje je moguće kupiti dresove hrvatske rukometne reprezentacije u Zagrebu?
-
Lajko sam na fejsu neku glupost, drugi dan odlajko, i sada mi se sastrane stalno pojavljuju related stranice od te gluposti. Jel se može to nekak maknut?
-
Bi li mi mogao netko dati kakav link sa slikama kako astrobiolozi zamišljaju alien life i tako to?
-
-
-
-
Na PayPalu mi je uvijek balance od 1.95 USD - kako da mi pokaže pravu vrijednost, tj. iznos na kartici koja je povezana na njega?
-
Nemoze ti pokazat iznos koji imas na kartici
-
PayPal pokazuje samo iznos koji je na PayPal računu(slično ko na mobitelu kad imaš na bonove), a ako želiš nešto kupiti preko PayPala, prvo će ti uzeti novce s PayPal računa ako ih je dovoljno, a ako nije, onda njih neće dirati nego će ti direktno povući novce iz banke preko kartice koja je linkana s PayPal računom.
-
Komp mi buči dosta glasno prilikom paljenja, a u posljednje vrijeme se i restartira sam od sebe.
To se već prije događalo, jedan čoka mi je očistio kućište i rekao da se zavuklo dosta prašine i da je najvjerovatnije to to. Međutim, sad sam gotovo sve rastavio i ne može bit do prašine nikako, jer očito nešto ne valja.
Jedino mi je sumnjiv ventilator napajanja jer fale dva vijka pa nije stopostotno fiksiran već godinama. A lako može bit i do CPUa- Anyone?
-
-
Pokušavam starom namjestit t-comov mail u outlooku i neće primati poruke, samo slati. Zna li netko u čemu je problem, nazvao sam ove debile iz korisničke službe i sve što mi je mogao reći je "probajte ponovno upisati incoming server, trebalo bi vam radit", napravim to i opet mi kaže istu stvar. Ojebemti :'(
-
znaci sigurno ti je ovako: Incoming mail server: pop.t-com.hr
-
Jesi probao neki drugi mail klijent?
-
ne znam gdje da ovo stavim pa cu ovdje posto znam da ima i studenata...
kako funkcionira minus na studentskom paketu u PBZu?
-
Ideš u minus do 1k kuna, nitko te ne jebe.
-
ma znam to, nego jel to onda imaju nekakve mjesecne kamate ili skine odredjen postotak s racuna?
-
"Ako koristiš dopušteno prekoračenje platit ćeš kamatu na iznos iskorištenog dopuštenog prekoračenja koja iznosi 8,98% godišnje, promjenjivo."
-
u prijevodu? tupav sam za te financijske stvari haha
-
Koliko si tokom godine otišao u minus, od toga ti na kraju izračunaju 8,98% i naplate. Taj postotak se može promijeniti ovisno o poslovanju banke.
-