Bolje svaki po 5 ^^
Vratio se na xina,neznam zašto sam uopce prestao igrati s njim
Za sada 6 winova za radom (xin)
sve +7 score :pray:
Printable View
Bolje svaki po 5 ^^
Vratio se na xina,neznam zašto sam uopce prestao igrati s njim
Za sada 6 winova za radom (xin)
sve +7 score :pray:
Koliko gluposti moramo trpiti samo da bi zaigrali partiju i bolje im je da daju barem neš.
Tko mi brise postove stalno -.-
bas sam isao brojati killove i sve a vi mi obrisete
Treba tebi account pobrisati.
Svi postovi su prebačeni u podforum koji je vidljiv samo moderatorima.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Molim te da prestaneš sa spamom!
U protivnom ćemo stvarno biti prisiljeni te jednostavno banati sa foruma,
a kome ćeš odna pisati kak kulni skor imaš?
I ne, nemoj odgovoriti na ovo gore "pitanje".
End of štori!
De admini prestanite :S :thumbs1:
KICO123 benan na 24 sata. Ovo će se ponoviti ukoliko ne počne poštivati pravila, moderatore i administratore foruma.
Markec, samo US dobiva 10 IP Boosta, i to samo oni koji su odigrali naj manje 1 igru dok je bio zbagan IP reward. Ja se selim na US, ovo na EU je nepodnosljivo za igrati, svaki dan problemi s chatom i lag opcenito...
kad dodjem u zg imas rundu od mene.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Da, baš je teško biti legendary s njim.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Igrao sam karmom, nije loša, sa treba vježbe sa njom. Imat ću je u planu kupit je, jednog dana.
Nismo se dugo vidjeli 8)
znate sto je bilo ono jucer,
ja napisem post normalno i pošaljem i pojavimi mi se neki prozor s nekim sktriptama napisanim
vrati mi se temu
i nevidi mi se post,mislio sam da mi stalno brišete postove
:| :| :| :|
EDIT: ovo mi je bilo takva neka skripta
prebaci me bijeli prozor u kojemu piše Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/apache2/sites/pcplay/forum/cache/queue.php on line 88
Ne, nije to bilo to.
Za buduće, kad vidiš grešku koja završava na liniji 88, znaj da ti je post prošao normalno.
Benan si bio jer si se bahato ponašao prema osoblju foruma i ignorirao pravila zajednice. Nemoj da se ponovi.
igrali ja,kvothe i death by sexy 5x5
5 2 3
oba 2 deatha noobovski
nisam vidio od miniona da me turret gadja
i to je bilo dovoljno da kata napravi 1 dmg iode kico ...
BTW nbio sam prvi s killing spree i kad sam ga napravio sam pisao
điha konjo i onda me ubilo tower -.-
(igrao sam xina)
Bitno da sam ja s Alistarom imao 3/0/7. :D Uberzabavan!! :)
Alistar mi je jedan od naj boljih tenkova, kao prvo: minotaur je xD a i skillovi su mu zabavni, heal mu omogucuje da ostane duze u laneu, i zatim onaj headbut auu xD
Da, samo ima ogromne CDe... Al konačno sam zadovoljan s ovim buildom koji radim.
Kako vi igrate, zar nisu serveri down?
Jedni igraju US, drugi EU.
Pa meni i za eu govori da je unavalable >.<
Krivo ti piše :D
pff ipak ne jos 1 fame jos 2-3 gamea i kupujem katu <3
Ja si planiram uzeti Malphita sljedeceg, cini mi se kao solidan tank :P
Dobar je, ja ga koristim= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
jedino je šteta što mu samo E skill daje bonus damage na % armora, Q i R mu daju po Ability poweru :s mislim da nebi bio OP kad bi to promijenili... stajaznam smanje base damage a stave % armora i nekako to izbalansiraju...
US server je sad busy :S
Jedini champ IKAD kojeg queue-dodgeam je Poppy.
Da čujem prigovore.
EDIT: Sad sam ju dvaput dobio u champion selectu. :>
Idem čitati.
Zašto ?
Hvala što pitaš.
Objašnjenje je ovo:
Objasnite mi kako je moguće da netko tko je level 30 tako igra? Još sam ju pitao radi li to namjerno, nije bilo odgovora.
Možda to ne izgleda tako strašno, ali zamislite da se to događa svaki put kad imate Poppy u svojem teamu. To stvarno nije normalno, ili feedaju, ili leavaju, ili su afk.
Još sam poslije ovog gejma u screenshotu odlučio dati priliku Poppy, ali nije dobro ispalo za nas. Odlučili smo ne viđati se više.
I onda je na protivničkom teamu Poppy s onim gotičarskim skinom koju drugi nafeedaju i siluje nas.
I svejedno je k tome asshole.
/rage
Sign i witnessed. :'(
E!
Ryzu povecali range i to osjetno. :(
Evo bas bio first blood protiv njega. Tesko je dok se ne naviknes na taj novi range.