New Vegas ti je bolje uzet Ultimate Edition ako bude na -75.
Printable View
New Vegas ti je bolje uzet Ultimate Edition ako bude na -75.
Pa no, on je 20€, običan je brijem 10€.
EDIT:
Zajeb :( Običan je 20€, samo kaj Ultimate ne možeš staviti na Wishlistu pa me to sjebalo :|
Imam ATIcu, prastaru HD4870 :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ali da, hrpa toga nije patchano.
Hmm, da, i meni je bilo na HD4850.
Jel ima netko igru sa HD6 serijom pa da kaže kak radi?
EDIT: Lol, samo 3 steam frenda imaju igru, jedan od njih je Maloki, drugi nije igrao... :D Sinke ima 13h, ali nemam pojma tko to je kad ne koristi PCP nick.
Ja imam 5770 pa je dobro radila. Teksture su kasnile ponekad ako se dobro sječam, ali rušenje igre je bilo na minimumu. AKO i to AKO se srušila jedanput ili dva puta.
Inače... radije posudite igru od frenda, ja nebih dao ni 5 eura za to, zbilja igra nije ništa posebno, uzalud propušten potencijal....
Sinke je moj buraz kojem sam poklonio account s tih par igri.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Al on ti nemre pomoći kad pegla Rage na HD3850 i kad mu igra izgleda kao krpa nakon brisanja dreka s poda.
Rage ima nekakav progresivni engine gdje igra pokušava dobiti što više FPS-a tako što smanjuje detalje. U teoriji je genijalno zamišljeno, ali uopće ne funkcionira.
Cijela igra onda izgleda kao Unreal 3 engine prije nego se učitaju teksture.
Čak su se i na PS3-u vidjele zamuljane teksture.
Kada sjediš tri i pol metra udaljen od TV-a. LoL.
Ne znam. Igrao sam igru 15 minuta.
Igru bi opisao kao Doom bez muda.
Znači kao Doom?
Solidna je igra.
Co-op rula, al sumnjam da itko više igra to.
Baš gledam da li SSD pomaže pošto streama sa hard diska texture, puno je bolje, ali opet ima nešto malo kašnjenja - http://www.eurogamer.net/videos/ps3-har ... video-rage
PS: Nebi se čudio da stave Max Payne 3 na ogroman popust, mogao bi to umjesto FNV i Rage.
Uzmi New Vegas i Max Payne 3.
Fantastične igre u oba slučaja. Ne slušaj Xeru oko potonje. Pojma nema.
Dobro gospodine "Old Republic je dobra igra vrijedna plaćanja".
Ne tvrdim kako je savršena. Mislim da sam u par navrata javno rekao kako sam SW fanboj. Barem nisam ko Weky da kupujem smeća i skupljam platinaste trofeje.
Nisam znao kako da te drugačije uvrijedim :(
Kupit ću i ja jednom taj Dark Souls. Onda ćemo ukloniti i posljednji razlog da me vrijeđaš.= Citat =:
Izvorno postao Xero
To i je glavni razlog zašto spominjem Dark Souls svake dvije sekunde. Fresh meat for the grinder.
A ako krene Aralovim stopama???
Nemoguće. Aral je jedinstvena greška u matrici.
Igra je zbilja fenomenalna, ali poznavajući tebe, faliti će ti priča/radnja/lore u igri i nisam ziher da će ti sami gameplay i fenomenalno slojeviti svijet biti dovoljno za potpunu uživanciju. Šanse su 50:50 da ti se svidi :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Mada kad bolje pogledaš, šanse i da dobiješ sedmicu na Lottu su ti 50:50... ili ćeš dobiti ili nećeš.
Igra Amalur, pa mu priča i likovi očito nisu najvažniji.
A dvojac trolova Stormcrow i 1van?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Spreman sam za sutrasnji sale
http://i.imgur.com/zorKD.jpg
Valjda ce Simsi biti na popustu, to mi se bas nekako igra :|
Nakon DNF mogu ici samo uzlaznom putanjom
Kakav sale?
Meni je veći! Meni je veći!= Citat =:
Izvorno postao Kid A
http://i.imgur.com/op0Pf.jpg
Autumn Sale iliti Thanksgiving
Vec to :(
A ok, uzet cu jedino Mark of the Ninja ako bude na nekom popustu pošto sam se pretplatom obvezao na duže igranje TOR-a.
Mark of The Ninja obavezno, jedno od ljepsih iznenadjenja godine
Ne al ajde MOLIM VAS sad mi spominjite super igre baš kad sam rekao "super ne namjeravam ništa uzet ovih dana, ne čekam ni jednu igru na popustu"
dođoh iz poste ako se ovi zajeba u upisivanju brojeva, razbit cu mu ono staklo, zgrabit ga priko pulta, stavit na rame ki vrecu i nakon nekog vrimena cu mu lagano nadoljevat friski beton niz grlo
Pa ja isto ne planiram baš kupovat na ovom popustu, jedino ako bude nešto brutalno dobro za neku brutalnu cijenu.= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone