Epic!
Printable View
Atlantis sam jedini pogledao, bio mi je ultra zakon, ali SG-1 nisam mogao izdržati prvu epizodu. Možda zato što sam bio stariji, pa sam imao manje tolerancije za klišej dosadne priče i ogromne gluposti (kojih je u Atlantisu bilo u izobilju :) )
SG-1 se u početku trudi bit ozbiljan no kasnije se i sami počnu sprdat na svoj račun :)
Jack <3
SG-1 jedina serija koju mogu gledat ispocetka kad dođem do kraja i firefly ofc, dobro ajd i atlantis, steta sto su ga ugasili kad je iopet posta zanimljiv i snimali ono smece od SG U
Ajd, barem su kvalitetno završili SG1 sa The Ark of Truth, šteta što nisu napravili nešto slično poslije Atlantisa.
Also this episode :)
propo MGM pa nema završetka iako je bio planiran, a mozda jednom i bude kao i onaj treci SG-1 film
ta epizoda je legendarna :pray: :pray: :pray: :pray:
Ne, ček, zapravo sam to krenuo gledati Stargate Universe i odustao u prvoj epizodi :)
to je sramota od serije koja ne zasluzuje imat u nazivu Stargate, smece nad smecima, puj, sad sam samo zivcan
Vi... jadovi.
Pogledajte prvu sezonu bar cijelu.
Ja sam pogledao i smeće mi bilo
Zašto misliš da nisam?= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Smeta mi to što Universe nema nikakve veze sa SG1 ili Atlantisom, jedina dobra stvar su specijalni efekti :(
pokušo al bilo je prebolno za gledat, stao tam negdi na 14. nisam vise mogo izdrzat lupanje po glavi s cekicem= Citat =:
Izvorno postao The Boz
ideja im je fakat bila dobra, imali su cak i zanimljivu glumacku postavu, Robert Carlyle je odradio odlican posa cak je i David Blue bia dobar, smisan ak nist ostalo
Počeo sa trećom sezonom Breaking Bada.
Prve dvije su genijalne, al treća je, barem za sad, dosada za popizditi (pogledah 5 epizoda za sad) :S
Završio šestu sezonu Hustlea, je li još tko to gleda? Serija je još super, ali mi fale Danny i Stacie. On mi je bio toliko bolji od Seana, koji je pomalo bezličan.
Inače, tko ne zna, serija je o prevarantima koji...prevare ljude...i zarade lovu.
nikak da se natjeram i pogledam sinove anarhije ovu novu sezonu, vald zato sto nisam u formu moram doc u nju da budem dostojan gledanja^^
sačekaj ti epizodu One second, e ako ti ta bude dosadna onda nešto nije uredu stobom :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Koji kok, to se snima još?! Koliko vidim svake godine jedna izašla! Bacam se na to uskoro!= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Dreamer misli na One Minute epizodu. Sedma u trecoj sezoni. Some good shit!= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
One minute da, izmješao sam naziv s nekom pjesmom :D
Bolji početak i bolji kraj niti jedna ep neće imati
Eo pogled'o. Yep, kraj je boleština :D
SherlockS- prva sezona
Odlično smještanje Sherlocka Holmesa u moderno okruženje..glumci odlični, slučajevi zanimljivi...
8/10
Meni je prva epizoda bila vrlo loša, ostale vrlo dobre!
Sve tri su mi bile podjednako dobre 8)
Još da je HRT to stavio u pristojan termin...
da, ono, ljudi su vani... meni na iskonu ne smeta, al ono...
Prva epizoda je još najbolja u prvoj sezoni.
pocea gledat firefly iopet ftw serija
:thumbs2:
Novi Fringe, the fuck?
moraju ubrzat priču jer je ovo najvjerojatnije zadnja sezona... dobiva loše ocjene kritičara, a "zajednica" je ogromna... nešto ko s fireflyom...= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
fringe je nako skoro pa dosadan