Mount & Blade
Printable View
Mount & Blade
bugovi tipa koji?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
jovanka orleanka.= Citat =:
Izvorno postao Akorn
Pa... nakon animacije ti se suborci znaju "zacementirat" u mjestu i više se ne mogu maknut, zatim se dogodi da tokom dužih misija jednostavno izgubiš mogućnost poziva za transport i pojačanje, ključni lik kojeg moraš ubit u misiji postane nevidljiv za svih osim tebe, makar ubija svih po redu, i tako...= Citat =:
Izvorno postao Dropper
Plus to što AI ponekad gađa malo predobro i vidi te kroz travu koja je dovoljno gusta da te ne bi smio vidjeti.
Da nema toga, ArmA2 bi bila igra nulte kategorije, vrhunski vojni simulator.
Trazim igru kao sto je UFC za play station i xbox. Vidio sam tekken i street figter ali ja bi sad sa pravim borcima.Ako postoji...
Hvala!
Tražim neku postapokaliptičnu igru! :) FPS ili RPG.
Da nije Fallout 1,2,3 to sam preso.
stalker
I to sam preso, i Clear Sky... Nesto drugo, nesto divlje mi treba!
pricekaj EA-ev MMA (il kak vec)... za ps1 i ps2 obavezno probaj sve K1 (neki su odlicni, neki teski jad i bijeda)... i pride za ps2...= Citat =:
Izvorno postao Crocop
kecere ti nebi preporucil jer mrzim takve igre, al ak vec hoces s pravim likovima, probaj...
onda borderlands, samo pitanje kolko je divlja.= Citat =:
Izvorno postao stiiipa
Pričekaj Metro 2033 i novog Stalkera onda, a do tad pogledaj mad maxa po 152. put :D
tražim jednu old school avanturu tipa možda broken sword 1 il' 2, monkey island ili tako nešto... uglavnom da je starije malo :)
Ima netko Novi Megaman za ds? ovaj Megaman EXE operating shooting star il kak se zove
E ljudi ovo mi je prvi post :bravo:
Elem treba mi preporuka za neku dakle igru da je originalna, ne interesuje me zanr...
Komp mi je nako srednja zalost(potpis)
Eto zahvaljujem unapred!
Raz,kako se zove ona indie igra sa zombijem koju si pre spominjao?
Mozda bi mu se to svidjelo...
Hm, mislim da je Stubbs the Zombie dosta originalan. Ti si ustvari zombi i stvaraš svoju zombie vojsku, a ne obratno... hehe. Uskoro ću ju igrat tako da se nadam da je dobra. Imaš strategiju Evil Genious, u kojem gradiš podzemnu bazu i pokušavaš zavladat svijetom (zamisli Austin Powersa s tim da si ti negativac i to je otprilike to ^^), Psychonauts ako voliš platformere, Brothers in Arms za dobru WW2 pucaljku koja se nije rambo style već ima puno taktiziranja...= Citat =:
Izvorno postao HacKz00r
Što se originalnosti tiče, u tome su najbolje indie igre... evo topic, možda nađeš nešto zanimljivoga. :thumbs2:
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=32310
sacu ja to pogledat, - tnx
:thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Nadodo bi samo World of Goo
Eh, da. Gish također... mislim da ga nitko nije spomenuo o indie topicu.= Citat =:
Izvorno postao Čux
i indigo prophecy ili kak vec, nebrem se sjetit drugog naziva...
Fahrenheit joj je drugo ime. Iste igre, no u jednoj su verziji maknute neke scene zbog ratinga igre.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Eh, da. Gish također... mislim da ga nitko nije spomenuo o indie topicu.[/quote]= Citat =:
Izvorno postao Raz
Meh.
Braid rula.
Dobro da si me podsjetio, zaboravio sam ga odigrat. :shock:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Odigraj i The Maw. U navali hitova, totalno su svi propustili ovaj indie platformer, a igra je totalni chillerski zakon.
http://www.mawgame.com/
al nije originalna.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Originalna je ako ju usporediš sa ostalim WW2 FPS igrama. Posebice jer ima zanimljive likove i priču, ej priču... kad se to zadnji puta vidjelo u jednom WW2 FPS-u?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Isprobat ću The Maw, takve su mi igre odlične. ^^
ovde se misli na originalnost po pitanju gameplaya.
Sigurno da su gameplay elementi prožvakani već negdje kao i kod svake igre no preporučljiva je jer nudi vidljiv odmak od standardnih pucaljka, to jest... ipak se izdvaja iz većine, a nije ni previše hardcore ni prelagana. Može barem isprobat ako ništa drugo... ništa mu ne škodi a možda se desi da mu se baš svidi.
Mislio sam da indie igre uništavaju industriju.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Slažem se s tobom.