@ croat1 - Wat, ksarabas... ah, znao sam da samo neželi priznat da je jedan, zato toliko i reply-a PR3DAT0RU :)
Printable View
@ croat1 - Wat, ksarabas... ah, znao sam da samo neželi priznat da je jedan, zato toliko i reply-a PR3DAT0RU :)
Jebovas :D
Otkriven si.
http://i38.tinypic.com/15ydhxl_th.gif
Sam ja propustio nešto? :)
Ovaj novi The Book of BantorraSbi još i mogao ispasti nečemu, ako prijeđemo preko sulude ideje da ljudi nakon smrti postaju kamene ploče sa natpisima... knjige, jel'te. Setting i radnja su tu, likovi su za sada malo na "meh" strani, ali stvar je tek počela tako da ima nade. Samo se nadam da nećemo dobiti još jedan Regios ili Shangri-la i da će ići više u smjeru World Destruction-a.
Inače... ova sezona mi je za sada nekako slaba, sve neki krajnje klišejni moe "uradci" bez previše originalnosti.
opet :rotfl:
Malo ste jače reagirali, mogli smo ga malo podjebavat jer se vidi da se on ne može educirati o tome, i da od napadanja njegovog nepostojećeg intelekta nema ništa, niste nimalo zabavni XP
E. Jebemu. :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Jel to ono, svake godine na taj datum, ili...?
EDIT: Btw, @ svi, gonite se s otaku spikama, u zadnja tri tjedna nisam uspio pogledati ni tri epizode animea, jebovas. :(
S druge strane, istina je da sam nekidan potrošio oko petsto kuna na prvih pet volumea Hellsing mange...
Da vidimo što sam zasad pogledao od ove sezone:
Definitivno gledam:
Letter BeeS(OVA je genijalna bila, skoro me rasplakala, prva epka slabija no čujem da se radnja ubrzo počinje razvijat)
Kimi ni TodokeS(nevjerojatno puno character developementa i jako simpatični likovi u prvoj epizodi, meni najbolji anime ove sezone za sada)
KobatoS(od CLAMP-a je pa moram gledat XD, simpatično jako djeluje, dio sa pjesmom je bio prekrasan)
Možda gledam:
Nyan KoiS- Fora prva epizoda, prilično komično.
Seiken no BlacksmithS- Fantasy setting obožavam, dizajn me podsjeća na Kannagi a animacije lijepe. Odbija me malo što je nekako generic, no neloše zasad.
11EyesS- Generic, Moe, Ecchi no tu je lijepa doza misterije i nešt horrora. Osim toga tu je i neka likica koja sliči Kotonohi i koja je već u prvoj minuti animea ubije nekog i zatim sebe(?). Vidjet ćemo.
Možda droppam:
KampferS- Nije me se dojmilo previše, neznam.
Droppano:
Seitokai no IchizonS- Dosta loše, parodira ustvari dosta animea (prepoznao Umineko, K-On, Haruhi, Dragon Ball... i još mnoge koje nisam), no previše je dosadno i same parodije nisu nešto previše dobre. Likovi su najbeživotniji koje sam vidio do sada.
Miracle TrainS- Vlak pun bishounen dečki koji se pojavljuje samo damama u nevolji... nuff said.
@Predator - vjerojatno. Btw, još nisi dobio komp?
Jel mogu dobiti par stranica gdje mogu naci samo subtitlese, dakle bez videa, samo podtitlove? (eh, ne vjerujem jednim subovima, pa zelim vidjeti ako se to jos negdje ponavlja)
Na stranicama sub grupe (koliko ja znam većina ih ne izdaje odvojeno) ili TUSako trebaš hrvatske... da, postoje hrvatski titlovi za anime.
Cek, srpski/hrvatski titlovi?
:) :)
Meh, moram onda koristiti google-fu.
Covjece, imao maraton od 14 epizoda Tytanie, koji epic od animea :pray: Nazalost, nemogu vise gledat, za sutra su mi ostale jos zadnje dvije epizode. Tako dobar anime nisam gledao vec dugo vremena.
Pogledao do kraja, zanimljiv kraj ali donekle predvidljiv. Al hocu jos, 26 epizoda je samo jedna cetvrtina svega kaj jos moze bit :( Odoh se bacit na Cowboy Bebop.
Legend of Galactic Heroes. Watch it. Nau. :)
Znam, rekao sam jos prije da mi je Tytania samo uvod u LoGH :D Spremno ceka na disku da se pogleda ^^
Mali info samo, na dvd i bluray je dosao Blood: The Last Vampire. Naravno, mislim na live action movie ;)
Trailer
Izašla je dvanaesta, finalna epizoda Sora no Manimani. A ja još nemam svoje računalo, te nisam ni jedanaestu epizodu pogledao. *prijezir prema Razu* :(
Također, izašla je nova salva epizoda onog Art class ili kakoveć animea... Ne pratim pa neznam, ali čudno mi je kako to preko mjesec dana nebude nijedna epizoda, a onda ih u dva dana izađe barem osam. :)
Eda, izašala je i prva epizoda Fairy Tail.
... Što se manga tiče, hm, izgleda da je Doujin Work dobio novu scanation grupu, tako da su uploadana dva nova chaptera... Po prvi put od... Hm, veljače. :)
Čekirati ću ovu mangu kad stignem, anime me pošteno nasmijao. ^^
Napisao prije par strana, ali nisi uočio valjda :P= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Lijepa je bila epizoda, popravila mi dojam nakon predzadnje koja je nastojala biti dramska uz svu tu komediju. Fanovi Roma & Oumi pairing-a će u zadnjoj epizodi definitivno doći na svoje <3<3<3
Šteta što ih vjerojatno nećemo vidjet u drugoj sezoni (ako je bude).
Ja sam malo ubrzao sa gledanjem Natsu no Arashi pa da počnem sa drugom sezonom. Više mi je pasao komični dio na početku nego dramski kasnije, ali je ok. Ponovo je počeo naginjat prema nekako random, no zabavnim situacijama... lajkam taj casual pristup time travelu <3
Ne mogu vjerovat da onaj lik od prve epizode još uvijek traži sol :pray: :pray: :pray:
@PR3DAT0R:
GA: Geijutsuka Art Design ClassSima čudne subbere koji rade nekim svojim tempom isto kao i Souja Erin kod koje obično odjedanput izađu 2-3 epizode nakon duže pauze. Inače, GA je jedan od boljih moe uradaka i jedini koji pogledam povremeno (isto kao i Lucky Star nema kontinuiteta nekog pretjeranog, tako da možeš na preskoke gledati nakon prve epizode)... it teaches you art stuff 'n' sh*t.
@Aral:
Vidjeti ćeš da se 99% animea danas može sakriti pred LoGH, čak i Tytania, osim eventualno u animaciji koja nije baš dobra. :)
To sigurno. Pogledao sam tek prve tri epizode i vec mi se svidja, Tytania me dodatno nabrijala na to sve. A vec sad se vidi da LoGH owna sve zivo. Cak mi ni animacija ne smeta, naprotiv ja volim te old-school ;) Jos kad vidim kolko ima epizoda, uff...imam kaj gledat!
@Arby
Oke, čekiram nekom prigodom, ali što se art grupa ili čegaveć u animeu tiče, definitivno mi najdraži ostaje art club iz Kannagi. :P
Inače, pogledah upravo epidodu 5 Indexa, vidim na MAL dio ekipe vajnaa zbog puno govorancije, ali meni je epizoda bila odlična, iako slow-paced... Jedino što me ubilo u pojam je ogroman cliffhanger na kraju, što se, primjetio sam, događa u svakoj epizodi, grr... Index u self-defense modu je badass, a ona loli učiteljica je nevjerojatno moe... Kao i Index, uostalom... Kad je pri sebi, that is. :)
Double post, yay!
Nakon prilično vremena, novi chapter K-On! mange!
Školski festival ponovno se približava, i razred u kojem su cure na njemu će održati predstavu... Romeo i Julija... Mio je Romeo, Ritsu je Julija, Mugi piše script, a Sawako izrađuje kostime... Ovo će biti zanimljivo... :)
@Predator - Bilo bi zanimljivije da je Tsumugi Romeo... mislim da je razlog očit :D
Pogledao prvu epizodu Tatakau Shisho - The Book of Bantorra - Osim lošeg 3D-a, bilo je prilično dobro. Zanimljiv koncept.
Provjerio Sora no Otoshimono. Prilično visoka produkcija no podloga je generična i klišejna. Ipak, vrlo dobro za jedan ecchi anime.
Da, ali s obzirom da je Mio x Ritsu vrlo popularan pairing, bilo je za očekivati takvu postavu... Ali glavna kvaka je tome što su, uzevši u obzir njihove osobnosti, uloge za Mio i Ritsu potpuno krivo podijeljene... U biti, u chapteru, jedini način na koji su uspješno uspijele izvesti svoju ulogu, jest tako da su obje imitirale svakodnevni govor i držanje one druge. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Što se Mugi tiče, hm, svejedno, to što ona piše script moglo bi učiniti predstavu jako... Zanimljivom, s obzirom na njen ''yuri vision''. :) ... Očekujem... Nešto u slijedećem chapteru. :)
E da, zaboravih spomenuti, Yui igra jako važnu ulogu u predstavi... Stablo. :D
Usput, čitam sad ''How will this end?'' thread o K-On!-u na mangafoxu...
xD= Citat =:
1. Azusa comes out of the closet and starts going out with Yui.
2. Mio and Mugi get jealous of Yui and Azusa, respectively, and Ritsu gets depressed because Mio isn't interested in her.
3. Yui starts dating Mio behind Azusa's back.
4. Sh*t gets School Days on us.
5. We already know Mugi owns a NICE BOAT.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:pray:= Citat =:
1. Azusa comes out of the closet and starts going out with Yui.
2. Mio and Mugi get jealous of Yui and Azusa, respectively, and Ritsu gets depressed because Mio isn't interested in her.
3. Yui starts dating Mio behind Azusa's back.
4. Sh*t gets School Days on us.
5. We already know Mugi owns a NICE BOAT.
Idem pogledat Sasameki Koto... ono, prođe 20 sekunda i već yuri scena :D
Mrzim te. :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ali ajd dobro, danas dobijam računalo natrag, konačno... It's anime time! :)
Počeo gledat Fairy Tail ipak. Vidim da je dosta ljudi malo razočarano prvom epkom, no eto meni rula. Prilično podsjeća na One Piece svojim humorom i dizajnom likova.
A ja se bacam na Tokyo Magnitude 8.0, vise nije ongoing pa se isplati gledat ;)
Uploadan chapter 3 Yami to Boushi to Hon no Tabbito mange, eeeh?!S
Nisam znao ni da postoji... >_>
Oh and what is dis:
Haruhi spinoff manga ili whatever, eh?= Citat =:
The Disappearance of Yuki Nagato
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/2/22226.jpg
Genres: Comedy, Romance, School
Synopsis: The spin-off of "The Melancholy of Suzumiya Haruhi" begins! This time the main heroine is Yuki! The story revolves around Yuki and Kyon, about their school life, their club activities, their comedic schoolmates, and the bits and pieces of romantic times that the two have together.
A što li je tek ovo... [klik]
Yeh, ispada da su bili u pravu, Spice & Wolf lajt novela na engleskome ce ipak imati onaj drugi cover. :(
http://i37.tinypic.com/zoccv8.jpgstari cover->novi coverhttp://i33.tinypic.com/2w1t5xl.jpg
Kazu da su to napravili "jer se dosta ljudi nece svidjeti originalni artwork".
FFFFUUU-
Trebalo bi biti i limited izdanje sa originalnim artworkom.
♥ Baka Tsuki: 1 volume skroz, 2 napola, 3 i 4 volume skroz, ostatak sporadicno.
Zasto nece dovrsiti volume 2 da mirno citam ostatak. Q_Q
Ali imaju kudos za ostalo.
Najvjerovatnije sutra pocinjem sa Wolf's Rain, sada nazad na latinski.
Loše, stari cover owna Isusovski. :(