Budi posten i odi u banku i reci sto se desilo i problem rijesen. Koji ce ti kurac pare koje nisu tvoje ?= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Printable View
Budi posten i odi u banku i reci sto se desilo i problem rijesen. Koji ce ti kurac pare koje nisu tvoje ?= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Kako koji ce mi, para uvijek treba. Al to sam i napravio, jer zenskoj bi uzeli od place najvjerojatnije, tak da je rijeseno.
Posteno :bravo:
Stari mi ovaj mjesec slavi 60. rođendan, ajd neki prijedlog šta bi mu mogao uzeti, ne bih baš nešto previše skupo, ali i ne poklone kao što su kravata, košulja, miris ...
Pa reci nam nešto o njemu? Šta voli? Možda neku dobru knjigu?
Uvijek mu se možeš iselit iz kuće.
Voli glazbu, ali to mi je malo glupo kupovat jer već ima puno cd-ova, stare filmove, to isto.
... možda i uzmem neku knjigu, to bi bio onako neočekivan poklon!
Ma dobro, već ću smislit nešto.
PS4
ima tko kakva iskustva s ronisom? planiram kupiti komp a izbori su mi links i ronis..
Ronis prodaje zvučnike i telke. Tko bi tamo htio kupiti komp?
s kojim browserom da zamjenim operu 12?
Chrome :D
Chrome
Firefox.
Netscape.
QTWeb
Operom 13, kad dođe.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
A do onda ostani na 12.
Baš sam nedavno koristio novi Firefox i gotovo se krenuo smijati kad sam skužio da još uvijek nema default shortcute za zoom in/out, ili barem nikakve razumne. I moraš otvorit novi prozor za private browsing.
Onda još netko proba reći da taj browser išta valja i da je bolji od Opere.
Firefox je najbolji browser.
Reci mi to u lice i vidi što će se desiti.
+1, iako se crasha puno vise od chroma, mislim da nikad necu prec na chrome :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
Slažem se.
Meni Chrome služi za one trenutke kad se Firefox crasha. Dovoljno je reći da oba koristim svakodnevno :D
Ništa.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
ctrl mouse scroll ili ctrl +/-= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Koristio sam Firefox dugo vrijeme i znao bi se crashat katkad, a nakon nekog apdejta mi je skroz poblesavio sa svim postavkama... sad sam na Chromeu i nemam nikakavih problema. Nikakvih. Chrome mi je bolji.
meni na chrome-u na nekim youtube video-ima nema zvuka, zna li netko razlog? isti video radi normalno na drugim browserima.
Problem je u tome što ne koristiš Firefox.
Zašto izdavači stavljaju region lock za neke igre? Šta ne bi bilo bolje da se prodaju svuda u svijetu i donesu više para?
Zbog Rusa.
Reci to EA-u, koji se lijepo prosrao s time da je dao jefinije BF4 u Meksiku, pa su svi živi preko proksija tamo kupili.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Igram Skyrim i lik mi se penje po planini... i padne mi napamet, jel se zna maksimalni nagib po kojem čovjek može hodat a da se ne penje? Tj. ono, najokomitije na pod. Nikakvi sticky pod ili nešto.
Ovisi kakve šuze ima. Mada bi benchmark trebalo napravit da je bos.
Pa ako su oboje bosi onda i od osobe do osobe sigurno postoje ogromne razlike. Vjerojatno i koža stopala utječe poprilično na trenje, a neki imaju dolje zadebljalu kožu neki imaju stopala ko bebina guza jer po cijele dane sjede za kompom i nikad ne hodaju itd.
Al bilo bi fora znat po kojem nagibu prosječno ljudi mogu hodat. I koji čovjek može po najvećem.
Jel postoji igra koja je napravila motion blur kako treba. Mislim da je u crysisu 2 bio ok, ali probao sam danas u Far Cry 3 i majko mila što je ono. Sjećam se da je u Witcheru 2 bio kriminalno loš.
Motion blur je najgora izmisljotina u igrama ikad.
>quicktime events
>your argument is invalid
Baš sam si rekao to jučer kad sam igrao Metro LL. Quickly tap E to open the door, quickly tap E to move the grave cover, quickly tap E to help... marš jebote.
Sjećam se možda 2 igre koje su uspjele u tome. Prva je neki FPS, možda čak i prvi Crysis gdje je do blura došlo samo kad si se brzo okretao. Druga je bila neka vožnja, ja mislim neki nastavak TOCA race drivera gdje bi se isto zamaglilo samo kod naglog skretanja, a ne da po ravnici pokušavaju dočarati warp speed čim ideš brže od 200.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Jel sad kad smo u EU mogu naručit nešto s neta bez straha da će me oderat na carini? Još na proizvodu ispod kod cijene piše Price total includes VAT and import duties for EU countries.
Mislim nisam glup znam da mi sad jesmo EU zemlja, al jel se to odnosi i na nas?
Nema carine za kupnju robe unutar EU, bilo pošta bilo prelazak preko granice. Sad ne dobiješ povrat PDV-a (VAT) kao prije, no to je ionako bilo izvedivo samo za fizičko prenošenje.