Za lovu ti je, dobiš 100 golda. I nemoraš niš klat, ja ko mage sam se uspio sneakat i ukrast.
I da, Markarth mi je jedan od najbolje dizajnirani gradova uopće.
Printable View
Za lovu ti je, dobiš 100 golda. I nemoraš niš klat, ja ko mage sam se uspio sneakat i ukrast.
I da, Markarth mi je jedan od najbolje dizajnirani gradova uopće.
I meni je Markarth odličan...mada ja još nisam ni bio u pola gradova :oops:
Ja igram već poduže vrijeme i još nisam bio ni u Dawnstaru ni Windhelmu. Zapravo, niti u Winterholdu. Ne bih još vidio ni Riften da nisam otputovao tamo čisto da upoznam Thieves Guild. Predobro je, baš ima dosta gradova, jedino ne bi škodilo da su malo veći. Pogotovo kad dođeš u Morthal i očekuješ kakav - takav grad, a dođeš u selendaru usred pustopoljine i močvare.
yep :3= Citat =:
Izvorno postao Aral
Tak i ja, još nisam jedno 2-3 veća grada otkrio, ne žuri mi se.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
S time da sam imperijalac, pa ne bih baš bio ni poželjan u određenim gradovima, ali ono :)
Imam jedan problem.
Wanted zam u Marakarthu i kada dođem tamo i žele me uhititi, jednostavno nemogu.
Odaberem ono da me pošalju u zatvor, onda on kaže da se iz tog zatvora nemože pobjeć, i onda mi ponu di kao odgovor "što je problem?", i tako u krug.
Jeli to možda zato što sam odradio jednu misiju u njihovom zatvoru i pobjegao?
Problem mi je to što sad nemogu nikakve misije igrat tamo jer su mi stalno za vratom ti čuvari.
Skupi lovu i plati kaznu!? Kazne nisu pre skupe, ja sam poklo čitav Whiterun i nakupio svega 12-ak tisuća bounty-a.
A ako si u zatvoru, i ne možeš/želiš bježati, koristi krevet i spavaj par dana pa će te pustiti...
PS: U oblivionu si gubio skill pointove dok si bio u zatvoru, a u Skyrimu se samo resetira napredak prema novom nivou na nulu...
Nene, Markarth je quest related, i tamo moras ubit onog "kralja Forsworna" da bi izasao koliko sam skuzio.
Možeš završiti u zatvoru i bez tog questa. Ako je quest related, onda ti stražar otvori vrata da se družiš dolje sa ljudima i napreduješ kroz quest, ako ne, mislim da ostaješ u čeliji i tu je problem pošto da bi pobjegao iz tog zatvora, moraš obaviti taj quest!? :D
Mozes ali i nemoras ga ubit ....
Evo, malo googleao, dosta ljudi ima problema sa tim djelom baš iz razloga kojeg sam spomenuo (ako završiš u zatvoru ne kao dio questa, već zbog zločina)...
Ovo je bio najpametniji odgovor, možda pomogne...
= Citat =:
Well I just loaded back a save and instead of mining the ore with a pickaxe i pressed X instead on ore rock and it came up with 'serve time in jail' so as long as you have 1 ore rock left you can get out. If you used a pickaxe on all of them you're not getting out and you're in the mine forever. My advice is save around this area just in case of this
Fora je što svi NPC-i koji inače daju mini questiće da izađeš iz zatvora, u ovom slučaju nemaju te dialog opcije i nemreš otvoriti vrata od one beštije, nemreš mu dati shiv i nemreš se potući s njime da ti da ključ...
svakak zavrsis u zatvoru, ak se ne varam... jer dole kod kipa di te lik ceka za zavrsetak quest-a, te uhite...
e, kad je vec neko spomenul winterhelm, imate i vi bug s kacigom? uvjek ju mogu na novo ici trazit, lol...
Ne ide ti baš. Windhelm ili Winterhold?
Također nije Diabella nego Dibella.
Hahaha :D= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Sta je to? Sta mu radi?
Večeru, Kid. Večeru mu radi.
rekoh par postova ranije, da ne pamtim imena, cak ni pricu vecinom ne pratim, lol...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Miješa karte za partiju pokera, brijem da je to u sklopu novog moda koji omogućuje kockanje.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
mashing dem potatoes real good
Gdje da nađem Daedra heart?
Alkemičari ih imaju s vremena na vrijeme. Ako trenutni nema, pričekaj 24 sata ili kruži po gradovima.= Citat =:
Izvorno postao GDra
S:pray: :D
Kako sam znao..samo ih je čekao fino= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Daj me nemoj :pray: :pray: :pray:
Briljantno.
Završija stromcloacks, mage i glavni quest i sad mi jedino preostaje da završim companione, brotherhood i lopove :)
Pre savršeno :pray: :rotfl:
Umirem :pray: :pray:
GODFUCKINGDAMMIT
FUCK
Koji su najbolji enchantovi za daedric bow?
Mogao bi cijeli dan gledat videe borbi s mudcrabsima :D Predobro nesto
Za bilo koji bow ti je najbolji enchant paralyze efekt.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Ali zar to ne dobijem kao zadnji perk pod archery? Ili se stacka?
Ne znam. Archery mi je na 60 trenutno i fale mi ona dva zadnja perka. Stavi si soul trap da ne moraš prilaziti blizu mamutima.
A ako naprimjer stavim soul trap na njega, a to bi mi baš trebalo pošto levelam enchanting usput, kada izlevelam enchanting do 100 i dobijem zadnji perk, hoću li onda moći na taj bow koji je već enchantan staviti nove enchante u nadi da će se soul trap "maknuti"? Ili kad jednom enchantam item nije moguće enchantati preko prethodnog enchanta?
I've seen a mudcrab the other day...
I've seen a blank spoiler.
malo prije je radio...
Ajmo opet