Iznenađujuće za jedan zajebantski sitcom koliko su njih dvoje simpa, pogotovo u trećoj sezoni dok još nisu ni official. Neke romantične serije kojima je zapravo CILJ postići takvo nešto nisu ni blizu P&R :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Printable View
Iznenađujuće za jedan zajebantski sitcom koliko su njih dvoje simpa, pogotovo u trećoj sezoni dok još nisu ni official. Neke romantične serije kojima je zapravo CILJ postići takvo nešto nisu ni blizu P&R :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
E, Ripper StreetSgledajte. Ozbiljno.
Britanski CSI u 19. stoljeću. Ali znatno bolji od ostalih CSI-olikih serija.
Znaju Britanci svoj posao.
Kome se sviđaju Sherlock i Luther, dobra je šansa da će mu se sviđati i ovo.
House of Cards - odlična serija, zanimljiva do kraja s odličnim prostornim kevinom. 8,5/10
Hannibal - nije mi se baš sviđala furka s glavnim likom, al do kraja pilota sam se predomislio i serija fakat ima potencijala. Mads predobru facu ima za Hannibala i dobro glumi, a nije los ni taj glavni glumac. Gledaćese, nadam se da neće bit epizodno.
Southland (zadnja epizoda) - već sam jednom napisao da je ovo jedna od najboljih i definitivno najstrašnijih serija koje sam gledao. Nakon one jedne epke koje me fakat potresla, evo još jedne takve. Najbolja serija.
Yep, dobar je House of cards.
O znači izašao je cijeli Southland, nabavlja se. Serija je možda i najbolja zadnjih godina uz Breaking Bad.
E, nisam se dobro izrazio. Pretposljednja je epizoda u ovoj sezoni, a zadnja koja je do sad došla. Ima još finale 17og. ;)= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Al rula serija. :thumbs2:
Aha ok, onda se čeka još par dana :).
E ak ko ima volje nek baci neku svoju top 20 listu serija. Tražim neš novo za gledat.
Evo moje iz glave (nakon prva 2 mjesta je gotovo random redoslijed):
1. Arrested Development
2. The Wire
3. The Office UK
4. Band of Brothers
5. Southland
6. Six Feet Under
7. Oz
8. Generation Kill
9. Utopia
6. Firefly
7. Curb Your Enthusiasm
8. Sherlock UK
9. Justified
10. Breaking Bad
11. Lost
12. Battlestar Galactica
13. Seinfeld
14. Deadwood
15. Extras
16. House of Cards
17. Luther
18. Homeland
19. Suits
20. Treme
Ziher sam da sam ih dosta izostavio i stavio neke koje ne bih inače, al neda mi se sad puno tu nešto i vjerojatno niko neće osim mene ovo bacit, pa ono...
Di su Roseanne i Married with Children :S
Nema smisla radit top 20 jer će tamo biti više od pola toga što si naveo pa ti evo lista onoga što mi pada na pamet, a da nisi naveo:
1. Sons of Anarchy
2. Boss
3. The Thick of it
4. The Guild
5. Weeds
6. Archer
7. Freaks and Geeks
8. Whose line is it anyway
9. Shameless
10. Louie
11. Hung
12. Everybody hates Chris
13. Black books
14. Fawlty towers
15. Castle
16. Lie to me
17. Psych
18. Boardwalk empire
19. 24
Bez nekog posebnog redoslijeda.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
To, pola ih nisam gledao!
Ajme, Louiea nisam stavio na 3. mjesto :D
@Aerial: Mogu ić u honorable mentions sekciju ;)
Stavi "Everybody Hates Chris" a ne stavi Malcoma, ffs :(
Pošto sam primio prilično neugodan pp od Ariela, molim da se editira moj post i stavi Malcolm na broj 20. Hvala.
Pogledao prve četiri epizode The Followinga.
Neloše. Bacon i Purefoy su izvrsni. Uz Zeu se osjećam da će Timothy Olyphant ispasti iz vedra neba i sve popucat, no svejedno valja.
Priča je interesantna, krvava, tragična, dramatična i puna kvalitetno odrađenih flashbackova. Najbliži opis bi bio da je serija dijete Mentalista i Law Abiding citizena, po mom mišljenju.
Edit: Također,veliki plus, Edgar Allan Poe je česta tema.
Onak na brzinu iz glave:
MLP: FiM
Firefly
Farscape
ST: TNG
ST: VOY
ST: DS9
ST: ENT
ST: TOS
TWD
Lost Girl
Justified
Banshee
Twin Peaks
Sherlock
Luther
Malcolm in the Middle
True Blood
Jericho
Dexter
Breaking Bad
Angel
Buffy
Grimm
X-Files
Ripper Street
Homeland
Garth Marenghi's Darkplace
GOT
South Park
Person of Interest
Supernatural
.
.
.
Nije ovo pravi redoslijed, već ono što pratim/sam pratio i većinom mi se svidjelo. Sigurno ima još stvari koje sam zaboravio (random CSI i sitcome koje pogledam tu i tamo na TV-u ne brojim).
E da, tu su još i Nikita, Inspector Rex, Xena, Hercules od zabavnih stvari, ali većinu sam davno gledao i vjerujem da bi mi sad moglo biti malo previše trashasto ili dosadno. No, nek se nađu.
žica i svi mrze malog nigleta krisa rulaju dinastije
Arrested Development
Battlestar Galactica
Parks And Recreation
Louie
Sherlock
Luther
Freaks and Geeks
Scrubs
Futurama
Stargate SG-1 i Atlantis
It's Always Sunny in Philadelphia
Da, najviše gledam humoristične serije.
Radim na tomu da počnem gledat The Wire, Breaking Bad, Deadwood, Sopranose, Firefly, Utopiju itd. ali serije uglavnom gledam navečer, prije spavanja, tako da mi u tim situacijama puno više odgovaraju lagane, kratke i humoristične serije nego neke s kojima moram razmišljat ;( Tako da sad gledam 30 Rock.
+ Sve te serije baš imaju dost epizoda. Jedino bi Utopiju mogao uskoro počet gledat jer ima samo 6 epizoda. Volim te britance.
Vikings
Zamislite da GOT zapravo ima borbu, klanje, radnju, dobre likove i epskost.
E onda biste dobili Vikinge.
Pogledao prve 4 epizode i zasad odlično.
I još je serija od History Chanela. HISTORY CHANELA!!! WTF?
Skoro zaboravio. Ima i stvarno vrhunsku scenografiju. Bolju nisam vidio u TV seriji.
History chanel je napravio nesto sta valja u zadnje vrijeme? To je iznenadjujuce.
oprez, windwalker je u pitanju :D
Moj ukus je apsolutan. Nemaj višeg ukusa od mojeg.
No, ako mi ne vjerujete.
http://www.imdb.com/title/tt2306299/
http://www.tv.com/shows/vikings/
Odgleda san prvu epizodu, moram priznat da izgleda solidno, produkcija je na dosta visokoj razini, to se odma vidi i mislim da ću nastaviti gledati. Problem je ka i uvik u tim povjesnim serijama što se iskrivljuje sve, što se likovi nikako ne doimaju realnim za to doba i društvo kojem pripadaju. Još serija sadrži neke nazovimo fantasy elemente, priviđenja i tako to, što bi bilo ok s obzirom na mitologiju i vjerovanja tadašnjih ljudi da im se ne prirodaje neka važnost, tj. da ne izgleda kao da u tome ima nečega. Volia bi da jednom netko tko bude radia neku povijesnu seriju zaposli povjesničare, lingviste, antropologe, sociologe, psihologe i ostale -ologe koji mogu nešto reči kako je društvo funkcioniralo u to vrime, kako su ti ljudi govorili (tu ne mislim na jezik kojim su govorili) i kakvi su bili odnosi u obitelji i tako to, ali dotad i ovo je valjda ok.
U svakom slučaju
http://img.poptower.com/pic-33266/ka...nick.jpg?d=600
je dovoljan razlog za dati seriji priliku.
Serija valja. Ja znam.
E, kad bi barem netko napravio Conan seriju na toj razini produkcije.
Bit će zaplet sa alienima.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Pogledao dvije sezone Luthera. Odlična serija, zadnje dvije epizode su smijeh. Hoće biti još, i kada?
Krenuo i sa 4. sezonom Metalocalypsea. Uvijek me razniježi silly Dethklok. <3 Baš me zanima hoće li se napokon otkriti veliki plan kojega kuhaju wannabe Mandarin i ekipa.
Radi se na trecoj atm
Odlično! Btw. kakav je Ripper Street?
Stranica ispred.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
= Citat =:
Hvala, onda ću sigurno pogledati.= Citat =:
Nova sezona The Borgias pocela.
Koja je zabava ova Lost Girl.
Baš znaju složit season finale.
>not Kenzi
ror
Mali featurette iz sutrašnje epizode Parks and Recreationa.
Isuse kriste, muljaža i improvizacija cijelo fakin vrijeme u jednom kadru :pray:
http://www.imdb.com/title/tt2309295/
Jedna od zanimljivijih serija u zadnje vrijeme. Malo konfuzno skakutanje prošlost-još dalja prošlost-sadašnjost, no generalno dobro koncipirano.
Pratit će se.
Aha, vidio sam onaj trailer s transformacijom... trebalo bi baciti pogled na seriju.
Homicide: Life on the street gledam. Jako uvjerljivo i sa odličnim likovima. Kao fanu Wirea jako mi se sviđa. Čelavi sa svojim teorijama o ubojstvu Lincolna rula.
Jel čelav il' ćelav?
Bez kose.
Birds of Prey
Predvidljivo, cheesy, lowbudget, sa smiješnim dijalozima, užasnom glazbom, lošim CGI-em, nepotrebnim prelošim slow-motionom u scenama borbe... ali je zabavno, s dvije odlične ženske, simpatičnim likovima, Gothamom (novim), opuštenošću i ne shvaćanjem serije same sebe preozbiljno.
Miljama iznad Arrowa i Smallvillea. Miljama.
I ukinuto nakon samo 13 epizoda.
Uglavnom, radi se o Huntress, kćeri Batmana i Catwoman; Oracle, bivšoj Batgirl koju je Jocker paralizirao i Black Canary koju glumi najbolja ženska ikad, iako je ovdje još mlada.
Good stuff.