Valjda misliš The Bone Collector (Sakupljač kostiju).= Citat =:
Izvorno postao WarWolf
I da, u pravu si, film je legendaran.
Printable View
Valjda misliš The Bone Collector (Sakupljač kostiju).= Citat =:
Izvorno postao WarWolf
I da, u pravu si, film je legendaran.
ma dobro malo sam se zezno
Hannah Montana- može li disney se spustiti niže :(
Léon! Odličan uradak Luc Besson-a! Naravno da sam gledao i prije ovaj film, ali sam jučer odlučio ponoviti gradivo! I da, definitivno najjači djelovi filma su mindfuck-ovi male Mathilda-e (Natalie Portman) i Stansfield-ovo (Gary Oldman) drogiranje te pjevanje dok izvršava pokolj!
Ovaj film je preporuka svima koji ga nisu gledali!
Film je nesto najbolje sto sam ikad gledao. (Nazalost samo jednom il dva puta)
Kraj je takodjer fenomenalan: "Mathilde ti ovo salje." -pokaze mu igle izvadjenih iz granata-
Gary Oldman i Luc Besson ne mogu fulati kad su u kombinaciji. Leon, Peti element...divni filmovi.
Jel gledate Norbit :D
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ALOGNATV19.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ALOGNATV19.jpg
:rotfl: :rotfl: koja baba
glup film
ali nije bilo niti jedne reklame koliko sam ja primjetia :pray: :pray:
Film je glup al je smješan :rotfl:
Eddy je u zadnje vrijeme otišao na kvasinu!
Pogledao Body of Lies. Dosta dobar film. Inače ne volim Di Caprija ali bome nakon ovog filma možda i promjenim mišljenje. Daleko je dogurao od balavog ljepotančića :)
Pogledao "Flash of Genius". Prejeben film sa zanimljivom temom, ali nije za svakoga to definitivno...
:twisted: Saw 5
Pomalo drugačiji nastavak, više služi kao upotpunjavanje rupa, dok ona priča o 5 ljudi u zamci pada u drugi plan.
Sve u svemu, solidan nastavak, iako mi je već dosta da dobri agenti/detektivi pogibaju na kraju svakog dijela.
Ja sam promjenio mišljenje o njemu nakon Krvavog dijamanta :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Marley & Me
Duhovita , topla i dirljiva ljudska priča. Preporuka .
Norbit,komedija na Rtl-u.
5/10
apocalypto pogledao jučer.
predobar film :pray:
Elitna postrojba (Tropa de elite )
Vrlo dobar film. Preporuka.
Evo bas sam danas bio u kinu pogledao Fast And Furious :rambo: , nisam bio jaaako dugo u kinu pa mi je sada bas dobro doslo malo nabrijane akcije s Vinijem :D
Superhero
bas mi se svidio film, zakon parodija na spidermana. preporuka svima koji vole takve parodije
Iron Man
Odlican film, rekao bih cak i bolji od The Dark Knight pogotovo jer nevolim Iron Mana (a fan sam Batmana). :pray:
Dobar mi je hint sa S.H.I.E.L.D.om na kraju :D
Bangkok Dangerous
Onak , za pogledat .Isfurano i neuvjerljivo + irtantna frizura Nicolas Cagea.Ali nije totalna propast od filma.
The Spirit : LionGate
http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg
Dobar i zanimljiv film , sa puno efekata :thumbs2:
http://triskateland.com/wp-content/u...t_mall_cop.jpg
7/10
Kevin je fenomenalno smjesan sa tim brkovima :pray:
Životinja,Rtl
6/10
Daj reci još malo o filmu ako možeš budući da me je postava iznenadila (Eva Mendez i Jackson u istom filmu? Suspiciiiiious), posebno Samuel L. Jackson u double-wielding pimp obleki.= Citat =:
Izvorno postao EdiN:)
Pogledao sam ga ja Arby neki dan i film me odusevio. Eva je prekrasna, Sammy je ko roden za ulogu Octopusa...
Uglavnom nisam puno ocekivao od filma jer citajuci IMDB komentare film je razocarao, a i ocijena mu je bilo ispod 6.0 ako se nevaram.
Tak da ono, pogledaj film, Frank Miller je opet napravio odlican posao...cijeli film izgleda kao da je strip ozivio. Prekrasni vizualni efekti....
The Spirit je bezveze film koji je vrijedan spomena samo zbog ženske postave!
I ne, Frank Miller nije napravi dobar posao jer je, većinom, kopirao Sin City, a što je najgore, nedovoljno dobro!
Zbog cega?= Citat =:
Izvorno postao Frky
Pitam onak da shvatim zasto ljudim tak suxxa taj film <_<
Neuvjerljiv je! Pogotovo prva borba (ona u blatu)! Ono, lik izvadi WC školjku i zabije mu je u glavu! WTF??
Zatim, oni klonovi su toliko iritantni da sam morao češkati muda jer nisam imao što drugo!
Nadalje, najžalosnija mi je scena kad je Spirit SPOILERSočarao onu francuskinju i nagovorio je da ga pusti!
Jedina scena koja mi se svidjela je kad je Eva Mendes rekla "Shut up and bleed!"
Neuvjerljiv ti je film baziran na stripu?
Jel ti to mene zajebavas?
Znam da je baziran na stripu i da nebi treba biti uvjerljiv, ali što je previše je previše!
Primjer: prva borba (u blatu) - ono mi je izgledalo ko da se bore Tom i Jerry! Nabijaju si raznorazne predmete u glavu i padaju ošamućenim stilom (kolutanje očiju i taj đir), ubijaju se pola sata i nikom ništa! Je da su oba lika neuništiva, ali mogli su to napraviti ozbiljnije!
Zeitgeist......ne znam sta vise da napisem,jos sam pod utiskom :shock:
Znam kako ti je
full metal jacket 10/10
što više reći
Blindness
Solidno .Preporuka.
[quote=dal3 v2.0]Disi drugsbunny.[/quote:1fiiatxp]= Citat =:
Izvorno postao "B Machine":1fiiatxp
evo me.
disti.
Metal - A Headbanger's Journey
Kako sam uživao gledajući ovaj film... :pray:
Push 8/10 odlican film, jako mi se svidio.