@Arbiter of Change: A našao si se pravom objašnjavat. xarabas bi popljuvao svakog :)
Printable View
@Arbiter of Change: A našao si se pravom objašnjavat. xarabas bi popljuvao svakog :)
@ Arby
E pa upravo taj napadni humor mi smeta.
Gledam neku skroz ozbiljnu scenu i onda izleti neko razroko djete i prodre se KAWAI DESU NEE!!1
I ekran poprimi neke cudne deformacije boja i zvukova.
edit:
disi Aral ^^
Pogledao sam 13 epizoda Ninja Scroll-a mogu reci da je film mnogo bolji.
Ja nikako da film pogledam pa da i sam usporedim. Morat ću sad za praznike :)
Ovaj Samurai ExecutionerSmi je definitivno odmah iza Lone Wolfa po kvaliteti već nakon 5. chaptera, Kojima i Koike su izgleda savršen par. Uspjeli su od sporednog lika stvoriti jednu od najzanimljivijih fikcijskih ličnosti, čiji je svaki postupak, većinom na kraju epizode, pun emocija i tjera na poduže razmišljanje. I tek sad kad znam koliko je Asaemon bio vješt, sam shvatio koliko je zapravo Ogami Itto bio savršen u rukovanju mačem.
Evo, da se i ja vratim među obitelj. :)
Danas sam pogledao Voices of a Distant Star. Nije me nešto dirnulo, ali radi se o jedinstvenom uratku kojeg ću definitivno opet pogledati.
I počeo sam gledati Cowboy Bebop. Sjajna stvar sa onom zakon atmosferom oldskul animeja. Ovo bi se svidjelo i dežurnim pljuvateljima. :eyebrows:
I sviđa mi se :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
8sf-kZrdVXA
Darker than Black <3
gotov sam sa Hellsingom, ocekivao sam...hmm...malo "spektakularniji" i jasniji kraj, al sve u svemu nije lose ^^
Planiram gledati i ovog drugog Hellsinga, OVA.
Danas krecem sa Elfen Lied, a onda Cowboy Bebop.
Hellsing ti je u istoj situaciji kao i FMA, tj. TV serija ima izmišljenu radnju (Incognito je naknadno ubačen), a Ultimate (OVA, jel'te) prati vjernu mangu.
I ono, art je jedno 10x bolji od TV serije, a da ni ne spominjem kako ima vjerojatno jedan od najboljih engleskih dubova... ikad. :)
@Duke of Earl:
Ne znam jesi li pogledao već, ali tebi vjerojatno više od svih ide preporuka za onaj anime film Sword of the Stranger.
Izašla je 49. epizoda Erin, mislim da je pravo vrijeme da pogledam zadnjih par epizoda pa da sa nestrpljenjem isčekujem zadnju. :)
Pogledat ću, hvala.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ah, sada cu definitivno pogledati, al ipak sam odlucio prvo procitati mangu, odo nesto pojesti pa se bacam na prvi chapter :P= Citat =:
Pametno Arby zbori. :>
Ja ću valjda preko ovih praznika konačno naručiti još koji volume mange iz Algoritma... :>
Sad gledam Naruta Shippuden i došao sam tom negdje do onog dijela gdje Naruto ponovo trenira sa Kakashi-ijem! Ustvari, 10-ak epizoda nakon što se pojavi Sai! Ono, vidi se da su stavili Sai-ja samo za žensku populaciju, ali je lik presmješan! Pogotovo ona scena kad je dao nadimak Ino!
Btw. Hinata <3
:oops:
Ja sam prvih par epki mrzio Saija, totalno me živcirao, ali kasnije stvarno skužiš koliko je komičan lik :)
Trenutno mrzim samo Sasukea i Naruta xD
Btw. slažem se za Hinatu :oops:
E vidiš, ja ne mrzim Narutoa ali mi nekad stvarno digne živce sa svojom glupošću i nervozom!
krenuo gledati Elfen Lied (2 ep za sada), procitao 1 chapter Hellsing mange, also pogledao novu epizodu FMA
^^
Pročitao do kraja Samurai Executioner. Kao što rekoh, apsolutno fantastično. Asaemonova priča je odlična, ali u većini slučajeva jako tužna i tragična. Jedino mi se čini da je kraj malo nedorečen, očekivao sam da će trajati taman do susreta s Ogami-em.
Arbiteru, što slijedeće preporučaš, tražim prvenstveno povijesnu točnost, realnost, puno moralnih dvojbi i preispitivanja samurajskog kodeksa.
Uuuu,Elfen Lied je dobar,pogledaj sve.= Citat =:
Izvorno postao Norther
lol pa kolko si ti tog gledo ?:D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Pa cijeli Elfen Lied.
ne pricam o EL, reko si i da si geldao i hellsing, death note isto.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
jos i Devil May Cry,Samurai Champloo i Black Lagoon
+Ninja Scroll film.....nista vise.
To je to zasad.
Teško mi je dati preporuku koja udovoljava SVIM tim uvjetima (prvenstveno jer ih nema baš puno), ali ja bi krenuo putem Vagabond, SengokuSi Saraiya GoyoS(ako ga možeš naći). Pored toga, preporučio bi Blade of the ImmortalS(manga je prevedena kod nas pa ulovi ako možeš) i Basilisk, kojima period i sve odgovara samo što su malo na stranu uber-ninđa i uber-mačevaoca, ali svejedno jako dobri, ozbiljni i brutalni uradci (da ne spominjem kako oba imaju jako dobre anime ekranizacije).= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Postam kasnije ako se još čega sjetim, ali teško. To su prave stvari, a ne ecchi i moe materijali kojih ima na svakom koraku. :)
Also Samurai Champloo ima dosta kul historijskih referenci,jel tako Arby?
Je, ali činjenica da ima hip-hopa, grafita i sličnog ga malo diskvalificira kad je u pitanju autentični feudalni Japan. :)
@Norther:
Elfen Lied je jako dobar, ali istovremeno i nevjerojatno precijenjen. Spor je i monoton za moj ukus. Radije pogledam Akiru.
Volim i to, tako da bi mogao i njega provjeriti.= Citat =:
Ja ne znam sta bi mogao gledati.
Pogledah Helsing OVA jebote 10 puta je bolje uradjen i prica mi se svidja vise...
Ima dosta komicnih scena... Ono jebote scana mrtva ozbiljna kad ono se ubace i pocnu se zajebavat :rotfl: :rotfl:
FMA Brotherhood
Pogledao prve 4 epizode jučer(imam ih oko 30), sad zasad je više-manje isto tu je i ona uznemirujuća epizoda koja je bila i u orginalu, jako dobro zasad.
Bleach
Novi filler pogledao deset epizoda, nije loše, zaplet je dobar i likovi nisu iritantni kao u ostalim, ima dosta akcije i sasvim je dobro.
Ane, mislim da ću se te epizode još dugo sjećat... :(= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Što se događa u toj epizodi?
Može na pp, ili ovdje...
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
edit :
collection frenda :
http://s984.photobucket.com/albums/ae32 ... ollection/
death note i fma want.
Ne nije ta, ni približno
Nego:
Ako se ne varam, misli na 4. epizodu...
edit: prestigli me... FFUUUU!
mislio sam da je to 5 epizoda, my bad.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
enivej, da, brutalna epizoda.
Evo, završio sam sa Sacred Blacksmithom. Završni dojmovi... :thumbs1:
Nadao sam se da će bar motiv prestat stalno bit "I'm gonna protect everyone!"
Ako ništa drugo, animacije su bile lijepe i 10. te šoping epizoda su mi se svidjele. :(
Pogledao epizodu 12 Railguna, awesomeness. Zakon fajt i dirljiv kraj, s drugačijim ED songom, koji mi je poznat već odprije sa albuma... Lajkam ga. <3
O da, sljedeća je obvezatna beach epizoda. http://cdn0.knowyourmeme.com/system/.../small/LOL.jpg