Probao sam 3 razlicite ispravne kartice.
Na svima mi je došlo "payment rejected"...
I onda sam tek vidio na forumima da pišu ljudi da imaju isti problem, cak neki koji su vec placali s tim karticama.
Sad cekam odgovor Blizzarda na mail...
Printable View
Probao sam 3 razlicite ispravne kartice.
Na svima mi je došlo "payment rejected"...
I onda sam tek vidio na forumima da pišu ljudi da imaju isti problem, cak neki koji su vec placali s tim karticama.
Sad cekam odgovor Blizzarda na mail...
Pitanje u vezi druida. Krenuo bi isponova igrati. Trebao bih se u stormwindu nači s dva frenda i od tamo dalje ispočetka igrati pa me zanima jel mogu preksočiti questove za druida na početu te moguli skilove/forme za koje treba raditi questove dobiti kod trenera. Nisam druida igrao godinama pa ne znam. Prije se moralno odraditi questove za forme
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
pa da, to se meni dešava, uvijek prije neg kaj žicam karticu od starog pitam dal ima para, ako ima idem uplatit, i evo desilo mi se već da par puta sa istom Mastersicom platil i sere, neće primit, fakat misteriozno
za forme trebas raditi questove, osim za flight formu koju sam naucis kod trenera= Citat =:
Izvorno postao tralala
i da pricao sam s gmom u svezi shaman questova, koji su sigurno najgori class questovi, radia sam i war i lock questove tako da znam i rekao mi je da nemaju namjeru micat ih iz igre jer su kao vrijedno iskustvo u igranju tog lika, mislim lipi su ti questovi, ali putovanje pola svita 18x da ih mos rijesit nije bas lipo, pa eto mozda ce ih minjat, prilagodjavat u kataklizmi, ali oni ce sigurno biti tu
A ma. Ja cu probavat 3 puta svaki dan xD. Svaki put cu probat 1 pa cancellat i ispocetka sve dok ne uspije.= Citat =:
Izvorno postao flander
Mislim da se za druida mora quest raditi jedino za bear form na lvlu 10. Ostale forme se sad mogu kupiti...
http://www.wowhead.com/?talent#ofcifhrIdeGzMtcdZVM
sta se misli o ovom talent buildu?
kupovale su se i prije 2 godine sve osim swift fly forma= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Slabo se kužim u mejđeve, ali čemu +66% crit dmg na frost spellovima ak si arcane? :D= Citat =:
Izvorno postao Gibble
neznam zelis li pve ili pvp spec, ali ovi je u svakom slucaju smece= Citat =:
Izvorno postao Gibble
Kad smo kod toga... ono, za što bi bilo najbolje prakticirati Arcane build? Pitam jer ne znam koliko su se stvari promijenile novim patchevima.
@Gibble;
Inače, nema ti previše smisla pitati kakav je build ako ne kažeš za što ga planiraš koristiti, jel'te. :)
U pvp ipak frost>sve ostalo, arcan se koristi za pve, zasad ima dobar dps, pogotovo u fajtovima di ima mnogo micanja, al nije puno losiji od fire, a uskoro kad dojde 3.2.2 bit ce jos bolji i gg
Inace, na lvlu 10 ti se radi q za Bear Form tako da ne mozes reci da su se oduvijek SVE kupovale, a i quest-chain za Aquatic Form (ako neznas sto je to reci pa cemo ti objasniti, ili jos bolje odi na wowwiki.com pa tamo prouci par stvari) je do prije par mjeseci postojao.= Citat =:
Izvorno postao Petlare
EDIT: Pise se Swift Flight Form, a ne swift fly form...
na kraju sam se specco za frost...i luv CCing <3
neda mi se vise igrat sa palom i warirorom pa bi malo na alijansi igrao. Ima tko dobar HR ili balkanski guild na ally strani?
Gdje uopce ima najvise Hrvata - znam da su prije korgall i sylvanus bili poplularni . SAd kak je danas situacija.
allije /spit= Citat =:
Izvorno postao junkieee
Danas sam pogledao nesto an acc managmentu i pise my acc canceled :?
Jos uvijek mi traje prepaid i to, sta ce biti kad istekne? I kako mogu to promjeniti?
neboj se da tek tako brisu accove di bi bili, to tako pise iako nije jasno zasto, kad ti istekne taj prepaid normalno uplatis dalje, taj canceled slobodno ignoriraj
da tak je i meni, recimo uplatim mjesec dana sa kreditnom i onda mi u subscription piše "Active" ćim maknem naćin plaćanja sa kreditnom piše "subscription canceled"
ništa bitno, kao što Wiz kaže,ignore
Jel ima ko twinka da igra u non-exp bg-ovima? Samo me zanima kako je tamo jel dobar pvp i tak...
Dva ipo tjedna nakon sto sam im poslao mail (zbog onog payment rejected):
Hello,
Thank you for your patience while we conducted our investigation. We are pleased to inform you that the issue which were preventing you from using your credit card on our website has now been resolved and that you should now be able to attempt the payment again.
Naravno, ja sam sav sretan isao probat opet transferat a problem je ostao isti :cry:
mozda nemas para ili nesto slicno
ma nije do toga, kad se meni isto dešavalo, a bilo je para 100%
to neš eventualno preko banke seru,ko će ga znat
Da, ali na 3 razlicite kartice! Jedan tip je probao 10 kartica i to su sve bile razlicite po bankama/kompanijama i na svima dođe payment rejected.
Ako sam odgovorio pitanjem na mail koji su mi oni poslali nakon upita web formom, koliko moram cekat da odgovore?
Ne valjda opet dvaipo tjedna :S.
Nije ni pitanje ni odgovor, ali ovo je jednostavno zakon :D
Dakle, jutros, negdje oko 4-5 AM mi netko hackao account i spojio ga sa svojim battle.net accountom. Popodne oko 2-3 PM to skužim i pošaljem onaj web form za reset passworda itd itd, i prije sat vremena mi dodje mail da je password resetiran i da se mogu ulogirati. Sad skeniram sa Spybotom PC, još nisam pokušao ući u WoW dok ne napravim svoj Battle.net i mergam WoW s njime.
Ali, ali, sreća u nesreći :D
Naime, danas mi je trebao isteći pre-paid, tj. morao sam obnoviti pretplatu bilo preko kartice ili gamecarda. Ja to radim gamecardom. I sad, odem ja prije 15 minuta pod account management da si dodam gamecard, kad ono piše:
Added one-month subscription: Oct 4
Expiry date: Nov 4
Lik koji mi je hackao acc je iz vlastite kartice valjda uplatio mjesec dana igranja jer očito ne bi mogao ništa hackati ako je pretplata istekla :D
Dakle, sad sam dobio account natrag i besplatnih mjesec dana igranja :D Pa, ono, hvala...
a jebote :D
svaka čast xD
btw da pitam to sa battle netom, nisam igral već cca 2 mjeseca, sad namjeravam krenut sljedeći tjedan ako bude para, a bit će nadam se
i sad kad nadoplatim mjesec dana subs, jel moram ja delat taj battle net acc ?
kolko vidim kad idem na acc managment i dalje mi je ono sve pos tarom kak je
Nije ništa obavezno, tako da ako nemaš battle.net acc, ne trebaš ga raditi.
EDIT: rofl, lik ima pretplatu na mom accountu. Sljedeći mjesec će opet skinuti 9 funti s njegovog mastercarda. Mogu otići u opcije i promjeniti si na polugodišnju pretplatu XD
Gadno je to što ako me prijavi za zloupotrebu njegovog accounta, dobiti ću ban.. Desilo se jednoj curi iz guilda, i morala je naknadno platiti tih mjesec dana. Mislim, ffs, oni tebe hackaju i TI dobiješ ban.
..
Al, moram priznati, primamljivo mi sad ovo izgleda. Mogu si promjeniti spol, frakciju, realm, plaća gazda XD
ahahahaha
daj ovoga malo pofjeli taj acc ^^
okreni rundu :D
promijeni spol frakciju sta god te volja, i onda makni karticu XD
pa nadoplati si još koji jesec i boli te klinac, ako se lik žali žali se i ti da te je hakiral, dvosjekli mač :D
jednom se opekal sad više nebu ^^