Did my time mi je ok, ostalo ne.
Printable View
Did my time mi je ok, ostalo ne.
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
znaš da ona ženska iz epica(koji si predložio) je odlučila se baviti glazbom kada je poslusala neki nightwishow albuma iz 98.?
od korna - adidas,falling away from me,freak on a lesh
Što mislim o metalu....to su kovine i imaju upotrebu diljem svijeta :D
E baš si= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
http://www.unc.edu/~ksburton/lapidar...es/Pearl1.jpeg
Je ko čuo onaj "white metal" ili kršćanski metal?
Donijela naša nastavnica iz vjeronauka,kao govori da je to najbolji metal...neke fegiš stajl pjesme...
Ja pustim Brujeria - 666 i kažem nastavnici da je to isto verzija kršćanskog metala... :yuck:
Christian Black Metal ftw : )
SEvo ti preporuka : zaboravi na gothic metal, to je gay.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Slušaj Kataklysm ili neki drugi death ili melodeath bend, i odmah ćeš bit izliječen od potrebe za gothic metalom.
SOd nu metala slušam jedino Element Eighty, sve ostalo mi suxa.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Hmm...Apocalyptica može jednim dijelom spadat pod gothic,a oni su bolesno dobri ^^= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Sve ovisi,ima onakvih him style gothic bendova i death style gothic bendova...kao Apocalyptica
ma ensiferum i točka
pa ono, slusam sve vrste metala osim nu metala, cijeli svoj zivot slusam death,trash i heavy, pa ono,zelim malo i gothica za promjenu.Nasao sam jedan bend Charon se zove, i svidja mi se.
E da, poslusaj i Moonspell
Sluša ko Cavalera Conspiracy osim axea i mene?
poslusao al se nisam i naslusao:)svidja mi se:D
Ja i obozavam ih...nemrem vjerovat al jednostavno su mi preludi...jedini band koji slusam od nu metala...= Citat =:
Izvorno postao LL21
SNisu loši, ali ne slušam ih - ovih dana uglavnom slušam Mors Principium Est i Rotting Christ.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
ne znam, ne volim sisteme nikako, ne pasu mi.I koliko ja znam oni su se raspali?
SOAD mi je super band, volim ih poslušati s vremena na vrijeme. Lyricsi su im vgg ^^= Citat =:
Izvorno postao LL21
Nisu se raspali vec su uzeli stanku od 5 godina xD
Meni je najjaca pjesma...uff neznam, sve lol xD
Fuck the system ^^
Šećer i Toksičnost ftw ^^
suite pee,sugar,suggestions ftw,a tek serj na elect the ded :pray: empty walls,lie lie lie,i ona druga pjesma s albujma zaboravih ime:( nest majesty
Nisu mi neš posebno dobri, ali barem su bolji od Bullet for my Chemical Limpkorn Bizkit i ostalih nu metal bendova.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Aerials i Toxicity uber alles!
Mafioso...čak i spominjanje riječi metal i tih imena je vrijeđanje metala samog...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
To je emo...
Sluša netko BrujeriuSili je barem poslušao nešto od njih?
Prema meni odličan bend...
Poslušao sam Revolucion - odlična pjesma! Može par preporuka od Brujerie?
obradili smo empty walls sa bendom,bit ce snimka vjerojatno 8mj.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Prejadan mi je Brujeria,većinom zbog jezika,presmješno mi zvuči i ne razumijem kurca šta pjevaju.
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Obavezno poslušaj: Pancho Villa(Division del Norte),Brujerismo,El Desmadre,La migra,Machetazos,Anti-Castro...sve pjesme su im dobre,ali ove su mi nekako najdrađe ^^
Well,nauči meksički ili barem talijanksi,pogledaj malo lyrics i sve ćeš razumjeti...= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
E,vidš,po toj logici mogu i mongolske bendove slušat :thumbs1: