Izvorno postao Constantine
Nakon sto sam rijesio problem sa saveovima odigrao sam F3 do kraja.Odlican rpg,sviđa mi se nelinearnost i hrpa opcija u razgovorima te karma sustav.Na pocetku sam raznio Megaton(samo zato što sam pri prvom poluprelaženju napravio suprotno),obavio sam sve sidequestove(koji su inace fenomenalno napravljeni i puno zanimljiviji od main quest-a),visok speech je jako koristan u igri pa sam zahvaljujući njemu lakse rijesavao questove(osim onog s ghoulima,ghoule sam pobio zato što ne zaslužuju živjet u onoj zgradi i Roy bio pobio sve dobre stanare).Velika,ogromna mana igre je main quest,makar je zanimljiv prekratak je,duže mi treba da prijeđem crysis warhead nego main quest F3-a.Da nema sidequestova koji se ne svode na to:odi tamo,ubij lika,vrati se po nagradu,igra bi bila dosadna.Istražio sam svaku lokaciju u wasteland i pobio hrpu likova,na kraju sam bio very good i imao vise od 40k capsa.Najbolje oružje u igri je A3 21's Plasma rifle,u kombinaciji sa Tesla armorom funkcionira savršeno,nakon toga ide alien blaster i fat man.Sto se tice ekspanzija,imam problema sa prvom,instaliram anchorage,pokrenem igru,loadam i cekam onaj radio signal da se pojavi i nista,cekao sam vise od pola sata?