Ja isto uzeo za Plejku. I sad za PC.
Printable View
Ja isto uzeo za Plejku. I sad za PC.
Taman krenuo Kidu kupiti i izgleda da nema više :( Pograbili smo sve ključeve.
Da lol, baš si htio kupit i ne mogu ;(
A i ja bi, valjda će doći novi
Ako sutra bude, nek netko napise ovdje sto prije. Ili nek mi ugrabi jedan key, platicu
mi moze ko uzet dva primjerka? , platim odmah internet bankarstvom
opet je dostupno
Jedna igra po accountu :D
Kupio, hvala.
uspio kupit :D
Moze i meni netko uzet brzo brzo, Bartuc je otisao spavat. Dogovorimo se na Steamu za trejd
EDIT
rijesio
http://store.steampowered.com/sub/13656/?cc=ru
Two World Velvet Edition 5 rubalja u Rusiji (0,16$) lol
Ugrabio sam si kopiju
Sotono. :(
Mjerkam svaki popust, ali nikako da padne na neku normalnu cijenu.
Uzeo i ja Spec Ops..hvala na obavijesti i keyu za dodatni popust :wink:
Problem je kaj ih ne mogu naći 5 koje me zanimaju.
Možda 2. Možda.
Trine, Machinarium: Collector's Edition, Torchlight, Alan Wake's American Nightmare, sasvim ok je dat 10 dolara za ove 4 igre, ako uzmemo u obzir da novi cod dode otprilike 7 puta vise
Trine i AW imam.
Torchlight me ne zanima.
Ostaju samo Machinarium i Botanicula kao zanimljivi.
No, ne igram baš pointandclick avanture.
Botanicula se definitivno mora isprobati zbog audio vizualne strane. Zagonetke su dosta jednostavne, nije ovo klasična point and click avantura. Ali bolje čekaj steam popust, bit će za oko 30 kuna sigurno.
opet na greenmangamingu akcija, Sleeping Dogs: Limited Edition 66% off + 20% kupon ispadne 14eura ;)
http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/p ... d-edition/
Više mi se sviđao SpecOps za 4 eura :P. Ovo će ipak pričekat neka bolja vremena.
S obzirom da si nam svima pomogao fantastičnim popustom za Spec Ops, zahvaljujem ti tako što sam ti promijenio avatar u Majku Božju. Hvala.
:pray:
:D
Istekao edit, jbg.
Ovo je s buga, ne tvrdim da je 100% točna informacija:
"Steam popusti izgleda ipak počinju od sutra i traju do 27.11. A za Božićne blagdane traju od 20.12. do 4.1."
Time to go to bank... moram prebaciti lovu iz čarape na devizni račun.
Bah ja nisam uspio ugrabit Spec Ops.
nis sutra u postu uplatit wizu na racun pare :P
Vrlo lako moguće da je vijest točna pošto je preksutra "Thanksgiving" kod njih.
Imam cca 15,5-15,9€ na kartici i to sam rezervirao za:
Dawnguard
Rage
Fallout New Vegas
Svaka je 20€ iliti 5€ na -75% 8) Nadam se da će upravo one doći na akciju.
Ne znam koliko se isplati za Rage dat i tih 5€ pošto ti vjerojatno igra neće radit.
Ja sam ga uzeo na summer saleu i skroz razjebane teksture bile. Probao vratit na neki stariji driver jer je tak pisalo na netu ali valjda nisam vratio na dovoljno star driver. Ko zna na koji treba vratit.
Kaj nisu to spachali :shock:
Znam da u početku nisam mogao igrati zbog toga. Prvo su texture bile u qurcu, onda sam to popravio ali bi se igra uvijek rušila u istom trenutku kod razgovora sa drugim NPC-om. Jebemu :(
Niš, to bum onda posudio od lokalnog distributera, a na višlisti brijem imam još 20€ naslova...
PS: Koju grafu imaš? Taj problem su imali uglavnom ATI korisnici, no zalomilo se i na kojoj nVidiji koliko se sjećam.