Požar na Braču
Nije toliko zanimljiva vijest koliko ova slika, jučer sam nešto išao u grad i čitav Split je pod oblacima pepela, sunce je doslovno izgledalo kao naranča. Da ne spominjem automobile, svi puni pepela :)
Printable View
Požar na Braču
Nije toliko zanimljiva vijest koliko ova slika, jučer sam nešto išao u grad i čitav Split je pod oblacima pepela, sunce je doslovno izgledalo kao naranča. Da ne spominjem automobile, svi puni pepela :)
E to. Kako je sve jučer bilo pod bolesnim žutim dimom i sve je imalo narančast odsjaj...što je učinilo more odvratnim, ali eto.
http://kotaku.com/5821620/used-copies-o ... lay-online
tooooooooo!1111
EA i Ubisoft - najbolji argumenti za pirateriju ikad
E od sad ne kupujem ni jednu njihovu igru.
i ona se pitaju zašto ima sve više pirata
Idioti su, mrzim ih, gade mi se, bla, bla, bla...
No kako oni uopće mogu saznati da je netko kupio korištenu igru?
Igra je vezana za jedan U-Play profil. Kad je prodaš, drugi je registrira za 10$. Tada je ovaj prvi gubi s profila.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
http://makarsko-primorje.com/index.php? ... 3&Itemid=1
:rotfl:
EDIT:S Tu sam prestao čitat. Cenzura FTW :)= Citat =:
...pored uzbudljivih kompjuterskih igrica...
Baš je simpatična priča, svaka čast malome. Optimizirao je misu za svoje vršnjake.
lol čega se našao igrati.... ja se igrao doktora sa ženskama iz svoje ulice kad sam bio njegovih godina
(NE)MILOSRDNI tinejdžer, 17-godišnji Tyler Hadley, prvo je preko Facebooka svoje prijatelje pozvao na tulum, a zatim je svoje roditelje ZATUKAO čekićem, sakrio ih u spavaću sobu pa počeo s pripremama za ZABAVU.
Kako je izvijestila tamošnja POLICIJA na tulumu je bilo 40-60 osoba, među kojima se PROŠIRILA glasina kako je organizator možda ubio svoje RODITELJE. U ranim jutarnjim satima netko je policiji dojavio o mogućem ubojstvu pa je oko četiri sata UJUTRO zakucala na vrata 17-godišnjeg Tylera.
Policajcima se DOMAĆIN činio nervoznim, rekao im je kako su roditelji na putu, no pretraživanjem kuće otkriven je STRAVIČAN prizor: mrtva tijela njegovih roditelja pored kojih je bio i čekić kojim su ubijeni.
17-godišnji UBOJICA u pritvoru je i jamčevina mu je odbijena. Hadley će se suočiti sa optužbama za teška ubojstva, a zbog brutalnog čina suditi će mu se kao odrasloj osobi, stoji u izvješću tamošnje POLICIJE.
Vjerojatno su mu zabranili da ima tulum.
Rodbia će protestirat, jer silno ga žele otkupiti...= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Zamisli samo da si bio jedan od onih 40 do 60 ljudi koji su bili na zabavi. Totalno event za pamcenje. Nema se vise postovanja prema starijima. Anarhija vlada. Tha end is near...
Ako je u Americi normalno da nema postivanja prema roditeljima kad roditelj nesmije ni dignuti ruku na dijete jer mu odma prijete tuzbe i pizde materine. Znaci ono odgoj samo preko rijeci. Ni pas nece slusati ako se samo deres na njega a kamoli ce dijete biti nesto bolje.
Ti bi tukao svoju djecu ?
Da mene stari nije dobro išamarao kad sam bio mali zbog krađe ne bi dosta dugo presto krasti. I da ponekad djeca dodju do mjere kad im moras dati šamarcinu.
Najbolje je djecu uciti da rješavaju probleme i to od malih nogu fizikalnim putem.
tako da mogu biti baustelci kada narastu
Kurac u čelo je iz raja izašo! Ne moraš šamarat djecu da bi ih nešta načio dosta ih je uplašit dobro.
prozorom?
Xero jesu tebe roditelji seksualno zlostavljali XD?
Nisu trebali jer ja za razliku od nekih nisam okolo krao stvari!
Ja isto mislim da su batine najbolji moguci odgoj,takav nacin odgoja se primjenjuje od kad se zna za ljudsku civilizaciju,a ne sad svi ovi kvazi pedagozi,defektolozi,psiholozi i ostale pizde materine,koje ni kurca ne mogu samo rijecima...Naravno,ne mislim sad na batine uzmi palicu i pretuci majmuna malog neka place krvave suze u kantunu mracne sobe..nego onako samar ili ''po guzici'',pa ce dijete zapamtit da ne smije nesto uradit...Isto tako vidis i sam kakva je danasnja mladez za razliku od prije bas zbog takvog odgoja iako vjerujem da ne postoji roditelj koji nije barem ni jednom lupio svoje dijete.
Je i kad onda odraste i pocne tuci ženu i djecu jer ne zna drugacije, ti ces biti ponosan na svog sina.
Volim takve ljude kao ti i jedva cekam da vide šta su uradili svojoj djeci sa svojim odgojom kad odrastu <3
Nepobitan argument za odgoj djece povremenim batinama
To su posebni slučajevi.
Slažem se sa Chappijem. A ti koji tuku obitelj, onda se i njih "prebijalo" svaki dan a ovo je druga stvar, ja bih dobio šamar/neštatakvo kad bih bio baš bezobrazan i držim da sam ispao sasvim OK. A nasilnike su najčešće zlostavljali roditelje pa oni to ponavljaju na svojim potomcima, a ne zbog par šamara. Pravi primjer je moj otac, njega su tukli ko blesavog (i sama baba mi je priznala) pa eto kako je sada.
Zanimljivo...