Tako je bar normalnije, šta nije čudno obraćat se nekome "ej Hunt3rskillz0r123, kak si" :(
Printable View
Tako je bar normalnije, šta nije čudno obraćat se nekome "ej Hunt3rskillz0r123, kak si" :(
Bar me Wiking nije tako prvi put šokirao kad smo se upoznali... Imao sam 12- 13 godina, upoznali smo se na The Gathering Team LAN-u u Vel'koj Gor'ci... Da, Tera, u Bakariću :)
Enivej, ja mu pružim ruku i kažem: "Nikola", a on meni reče: "Viking". Ono, nije mi bilo jasno koji je kurac rekao, em su kompovi zujali tamo 200 na sat, em je općenita buka bila :)
A ne znam, ja preferiram da me se bar ovdje zove kameleon...
Ali nick ti je cham3leon. Hiha.
Da je netko napisao tutorial za jedan moj prastari program. Moj ego to voli, jako. Njam!SOoooh!
Svaka čast, imaš se onda što ponositi :wink:
Punoljetna sam. :(
Congrats
Pa, congratz onda!
Pa da me tjera sa kompa radi "igrica"? No thx :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Naš'o sam si ja drugu :oops:
Spoznah da Bryana Adams rula :pray: (njoj je on najbolji pjevac :oops: :D )
Šta ćeš u njima?
Nadam se da ćeš poslušati moj savjet :P= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Why the long face :)= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Karat trebe i svirat bubnjeve. lol= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Kad smo kod keruma...= Citat =:
Izvorno postao mirko l
FANI
Sa mnom mala nema zime
Moje sime-moje ime
Popij jednu, imam serum
Od njega se zoveš Kerum
Kupit ću ti, ma kupiti svašta
Najbolji sam i najlipši, dašta
Oćeš butik, očeš nova kola
Daj da gledam kako učiš gola
Još kad vidim kako gazaš bosa
Matere mi, rica mi se kosa
I engleški učit ćemo skupa
Kada grmi i kad pada krupa
Da te pitam „Voc so Fani ?“
Ja te ćapam, a ti se obrani
Ženit ću te, makar bila bruka
Bit ćeš moja kraljica Ajduka
:rotfl:
Spoznah da su cijelu onu bruku sa Podravkom što se povlači po vijestima nazvali ''Afera spice''.
Asocijacija na Dune, much? :)
A Polančec je Shai-Hulud :P
Najgori poraz u povijesti... A mogu zamisliti koliko je novca poreznih obveznika otišlo na igrače...
lol @ trice.
Da piše čudan raspored modova za sve forume.
Svi se spominju po nekoliko puta.
Jebemti program i njegovo mijenjanje.
Tojeto, više ne gledam Star Trek na teveju, nabavljam epizode.
Spoznah da je nastavnica iz hrvatskog megaretardirana.Em se kod nje bez po muke prepiše kad je pola razreda vani (što je dobro),em mi ocjenjuje test manje nego što je realno,jer sam mogao "tu i tu biti slikovitiji,a tu sam mogao navest neki primjer",s tim da se to u pitanjima uopće nije tražilo.Čak je i rekla da su to njene subjektivne ocjene.
Pa hrvatski se (književnost barem) ne može ocjenjivati nikako drukčije nego subjektivno.
Kako ne?
Napraviš pitanja sa zaokruživanjem i nadopunjivanjem i to je to.
Čista i objektivna provjera znanja iz književnosti.
Starci kupuju neki novi stan, pokraj Save. Hmm.
Da,test je bio otprilike takav.S tim da je na jednom pitanju prepolovila broj bodova,jer sam zaboravio navesti glazbu i nisam razvrstao vrste umjetnosti.A to se nije ni tražilo u pitanju,ffs!= Citat =:
Izvorno postao Maloki
To da, ali se često pitaju neke stvari koje je trebalo subjektivno doživjeti i tako nešto. Posebno kad se zadaćnice pišu, oni koji nemaju smisla za to uvijek loše prođu. Zbog toga bih ja ukinuo te zadaćnice.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Wtf.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck