Ovisi ko mi napiše takav smajlić (:
NNT: Bičam po klasičnoj glazbi, operama, Mozartu, Schubertu i Co. :gitara:
Printable View
Ovisi ko mi napiše takav smajlić (:
NNT: Bičam po klasičnoj glazbi, operama, Mozartu, Schubertu i Co. :gitara:
+1, onak ima par stvari koje su kul, al neke su jebeno retardirane, skupa s cijelim shvačanjem glazbe u renesansi, baroku, jedva čekam da pređemo na klasiku >.>
Lol, odite slušati metal i izdrkavanja na gitari!!!111oneoneone
Grozan dan,nisam spavo,piso sam kolokvij,pada kisa,,,i dodjem doma da odigram partiju dvije dow2 prije postelje KAD ME ONO GFWL JEBE U MOZDINU! Prvo me kicka jer imaju problem sa mikrofonima..ako ista kazete prek mica..CRASH..onda tijekom igre me totalno izbaci i zbloka mi igru...i sad mi ne da ni da se ulogiram O.o!!!!!....
kad neko napise lolz,grrr
Bičam po životu što nisam išao na sajam erotike :cry:
E, meni je 90%tih žena pregadno.. :scared:
Meh, koliko sam vidio slike na netu, većina striperica su bile gabori.
No, zato si se mogao nagledati dildača i ovca na napuhavanje.
Ukratko, meh?
Ma sto posto mora biti zgodnih hostesa :D
E, to je već drugo :D
Radi ovakvihSstvari poželim da facebook dobije dislike button. Fakat bi trebalo ponekad. :(
Ma pusti to je napravila neka klinkica od 11 godina...
956 People Like This
gg
Nije to ništa u usporedbi s onim "Žena se ubila nakon što je ovo vidjela,pogledajte što" > sviđa mi se > podijeli pizdarija.
I da,klikao sam na to. :( :oops:
daj link
Ajme, baš sam to primjetio.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Outmind, nije ti to jedna stranica, ima ih puno takvog sadržaja (''X se ubio/la zbog'', ili ''pogledajte zašto se Y ubio/la'')
Ja nikad u životu nisam klikao na te stranice gdje trebaš lajkati da vidiš sadržaj. Ionako većina toga bude smeće.
Jednom sam lajknuo nešto pogledajte kako se dječak osramotio bla bla.
To dvije tri slike kako je tip preko chatroulettea našo neku žensku pa se ona skidala, i to postao na net pa je to njegova cura vidjela. Lošost totalna. Više nikad neću lajkat to smeće. Ne znam koja im je uopće poanta toga. Ko da dobiju kunu za lajk pa se obogate.
Ja sam mrzitelj! Ja nikad ništa ne lajkam i nikad nemam s tim problema!
ZAŠTO STEAM, PONOVO, NE RADI NORMALNO???
Fakat su retardirani sa tim maintenance-om servera!
Ne mogu koristit ono što sam platio...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ni meni ne radi cijeli dan. :(
Da, mislim da to ima neke veze s nečim tipa adsense ili tako nešto jer kad god klikneš na link u takvoj grupi te prebaci na neku stranicu s reklamama prvo, a tek onda na pravo odredište, pa vjerojatno dobiju 0,2 centa po kliku ili tako nešto.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I takvih grupa ima oko stotinjak, a nešto mi govori da jedan jedini čovjek skuplja masnu lovu od toga.
Ili sam glup.
Pa moguće. Mislim ono gore, ne da si glup.
Da, nešto očigledno rade u zadnje vrijeme. Ono, izbacivalo mi je poruku 2 dana zaredom da se logiram jer je vec netko ulogiran drugdje na account. Prvo sam mislio da mi je netko upao u account, pa sam promjenio sifru i tajno pitanje. Pa iduci dan ista stvar. Onda sam shvatio da je nemoguce da mi netko 2 dana zaredom upadne na account posto koristim jake sifre koje redovito mjenjam te se ona ne moze promjeniti bez koda koji stize na moj mail. Ocito su neki problemi sa serverom pa me sustav na temelju neke greske obavjescuje da se opet ulogiram. Osim toga, jucer nisam mogao chatati s nikim te se stranice storea nisu nesto htjele ucitavat.= Citat =:
Izvorno postao MoD
Ako nista drugo, SP igre su radile normalno :)
Danas je sve ok, valjda vise nebude problema.
Bolje da rade maintenance nego da se sve sruši. Da se mene pita, nek rokaju to fino kak spada.
Aral, imaš ti Steam? Ako imaš, daj user da te dodam kao prijateljicu!
bičam po laptop tipkovnici i laptop zvucnicima.
jaojaojaojaojaojao.
Uršula Tolj mora sama na zahod
Fuj, bljak , pluc , pljuc ...nemerm vjerovati.Ona mora sama nositi kazete i još malo pa bu morala čistiti oko svog stola.I onda takve mi MORAMO plaćati :yuck: .
To sve treba zašamarati odmah i momentalno.
OT:
Bitcham po MC Donaldsu zbog lose hrane i visokih cijena. Odem jednom godisnje tamo i uvijek se razocaram. Nije mi jasno kako mogu drzati tako visoke cijene za to malo hamburgera i pommfrita.
(MC Kenjara je bio pun naravno, nije mi jasno od kud ekipi lova :shock: .) (Zajebi lovu nije mi jasno kako se ekipi da jesti tamo. Samo izracunaj koliko ces tamo potrositi a koliko ces za te pare pojesti.)
Bičam po čitaču jebenom. I touchpadu. Rek'o bi crknite, al problem je što se to već desilo.
baw :(
@Mirogamemasta, slažem se za MekKrep. U Burger Kingu se za iste pare barem najedeš ko čovjek. Iako je to sve smeće :(