Producentima je dopizdio :D Ionako je s Sheenom bila teško gledljiva, tak da mislim da je sad s Kutcherom postala teška lobotomija.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Printable View
Producentima je dopizdio :D Ionako je s Sheenom bila teško gledljiva, tak da mislim da je sad s Kutcherom postala teška lobotomija.= Citat =:
Izvorno postao mortician
sheen je spasavao tu seriju.
serija odlazi sada u zaborav s eštenom kučerom, najgorim polu-glumcem ikada.
stoji kao glumac, a nikad nije izglumio posten film. zali boze novaca..
Batrljak Efekt.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Kak je to loš film.
lol Butterfly Effect je katastrofa od filma. Stoji da nikad nije snimio dobar film, što je dosta čudno za nekoga ko se bavi glumom već 10 ili kolko godina.
cak je u ludim 70tima bio prosjecan. najgori od one bande svoje.
kelso the retard
BATRLJAK VAM JE LOŠ FILM!?
...
Sve bum vas benal...
pogledao obadve sezone američkog Shamelessa. Jest da nisam gledao britanski, ali američka je odlična :pray:
William H. Macy :pray:
Mislim da je to jedini protagonist neke serije koji je ujedno i najveći šupak.
Baš je gad. Al zna se zabavit :)
istina da, u jednu ruku ga voliš, a u jednu biš mu htio slomit vrat. Zadnjih 5 minuta 11. ep 2. sezone je nešto najbolje ikad
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ali ti ne možeš benat.
Pogledao Sherlocka prvu sezonu. Nije lose, ali onaj bezvezni cliffhanger na kraju im nije trebao.
Čekaj da pogledaš drugu.
Pogled'o. I sad cekaj, sine, do ljeta 2013. :(
2014.
Urgh! Ja sam svoj optimizam temeljio na ovojSvijesti.
Not cool, really not cool...
Upravo sam pogleda sve epizode UK Officea i kad usporedim sa americkom verzijom mogu reci da je UK verzija bolja ali kraca, taman zavoliš likove kad ono kraj..
I da, Garreth je bolji od Dwighta :)
Pogled'o Fringe. Ok epizoda.
Ne želim da završi. :(
I, jel' netko pogledao Gervaisovog Dereka? Ja sam iskreno mislila da će biti sranje, al' još jednom se potvrdilo da Ricky zna raditi serije :)
Previše depresivno za moj ukus. Ipak na par scena sam se odvalija :)
Pa to, nisam znala šta da radim s emocijama, plače mi se pa se odvalim smijat :D
Pogledo i ja Dereka. Nije loše, nije loše. Da sam malo osjetljivji još bi valjda i knedlicu u grlu osjetio :|
Upravo završio SG-1. Ne znam, sumnjam da ću ikada pronaći seriju koja će mi biti ovako savršena i pasati mom pomalo čudnom ukusu. Dajem joj zasluženu desetku.
To je zato jer je SG1 savršen. SGA dođe blizu.
Atlantis sam već pogledao, nije mi bio toliko dobar kao SG-1, no sve je bolje od SG:U jel.
Hej, nećemo se sad vrijeđati!
Atlantis mi na trenutke bio bolji od SG-1.
Ba'al najbolji lik u SG-1, Todd u Atlantisu.
A ono, rula Atlantis mnogo, možda sam malo pretjerao. Pod "nije mi toliko dobar" sam većinom mislio na kraj koji mi je pomalo ubio kompletan dojam serije. Osim naravno ako ne misliš na SGU, onda si me razočarao :(= Citat =:
Izvorno postao The Boz