Šteta, ali meni je film odličan zbog drugačijeg settinga, ne toliko zbog likova (Costner je već veteran u ulogana apokaliptičnih junaka) i priče.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Printable View
Šteta, ali meni je film odličan zbog drugačijeg settinga, ne toliko zbog likova (Costner je već veteran u ulogana apokaliptičnih junaka) i priče.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Vrtlog života...sinoć...ponovno...Spacey je maestralan u toj ulozi... :pray:
pre 2 dana zaselak, mnogo gg muvi
volio bi vidjeti epilog na kraj, posto mi ostaje tu praznina
Još 2 dana ljudi, samo 2 dana :pray:
Do čega?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Do Cinestara i "Yes Man" fimeka :D Juj, jedva čekam, nisam već 2 tjedna u kinu bio.
yep , pregledao jucer po n-ti put , heben film xDDD , ona plavušica koja je "obična" ja bi nju jebo kratko rečeno....= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
http://www.birtak.com/hollywood/phot...a-suvari-2.jpg= Citat =:
Izvorno postao pimp
I'd hit it^^
Znam koja je to glumica. Dobra je mala ^^
Glumila je Heather u prva dva nastavka američke pite.
Neki da nam gledao saw 5(jigsaw,slagalica strave) dobar je film ali opet će nastavak bit :roll:
Defiance
Istinita ratna drama iz WWII razdoblja koja poprilično podsjeća na stare partizanske filmove sa ovih prostora. Uvjerljiv ali i pomalo dosadan u nekim dijelovima . Pogledati.
ZEITGEIST
Najbolji dokumentarni film koji sam ikada gledao ! :pray: :pray:
Prava je šteta ako ovo ne nabavite i ne pogledate .Znao sam da su ljudi samo ovce kojima se manipulira ali ovaj film mi je dodatno otvorio oči i to stvarno otvorio. U filmu su obrađene največi mitovi i zavjere koje utječu na svakoga od nas svakodnevno .
Filmašima ništa nije bilo sveto i bez straha su se upustili u razbijanje mitova . Fakat , morate ovo pogledati.
izašao je i drugi dio dokumentarca= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Hvala na informaciji ..... budem i to pogledao prvom prilikom.
Solidan dokumentarac, ali dosta površan i pun netočnih informacija, pogotovo ona dio koji se tiče 9/11. Ali ono, isplati se pogledat ak se dosad nisi susretao s dokumentarcima takvog tipa, makar ima puno boljih i detaljnijih, provjeri link u mom sigu ako te zanima takva tematika.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Pogledao Taken, oduševljen sam. Film mi je predobar, Liam Neeson je brutalan. Sve kriminalce koji su mu zasmetali je jednostavno ubio. Car :pray:
The Wrestler
Mickey Rourke konačno ponovno u jako dobrom izdanju . Već sam otpisao tog glumca ali uspio me ugodno iznenaditi. Dokazao je da Sin City nije bio tek slučajan bljesak. Nekada je rasturao ali plastične operacije su mu gotovo dokrajčile karjeru.Film je sniman dokumentarističkim stilom i sve skupa izgleda jako uvjerljivo.
Pogledati.
RocknRolla
7.8/10
Ako ste pogledali koji Guy Ritchie-ev film, poput "Snatch" i "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", prepoznat će te bolesnu radnju koja se vrti (uglavnom) oko jedne stvari (u ovom filmu ta stvar je slika)!
Malo lošiji film od gore navedenih, iako je film u potpunosti u stilu Guy Ritchie-a!
Jedina zamjerka je što nema baš previše akcije i pomalo je dosadna prva polovica filma!
The Oxford Murders sa Eliah Wood-om, dobar film 8/10
Film mislim da sa zove Mirrors, ugl neka baba je bila imala nekog demona u sebi i onda su je liječili tamo ovo ono i strpali je u neku pizdariju s ogledalima i taj sotona ušo u ta ogledala. I sad ko fol neki lik kao došo radit čuveat neku zgradu koja je prije bila ta bolnica di su tu babu prangijali i on tamo čuva sve to i vidi kojekake pizdarije po ogledalima, misli da je lud ovo ono onda dođe kući pa porazbija ogledala ukratko dobar film, zanimljiva priča :D
...i sranje kraj :(= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
meni je to odlican film. kraj je malo cudan da
E je gledao tko film Meet Dave?
Mislim mi se isplati nabavit?
http://www.imdb.com/title/tt0765476/
napokon sam nabavio film koji tražim već godinama :pray:
prvi film s tom hanksom koji sam pogledao
J62jciQ1PbY
E tu ne mogu a da se ne složim :(= Citat =:
Izvorno postao amirix
Meet Dave sam pogledao i požalio! Najlošija novija komedija koju sam pogledao!= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
Da nema Eddie Murphy-a bila bi još lošija! Jedino me je on "nasmijao" s nekim svojim grimasama!
Film je rađen prema istinitom događaju pa ne vidim razlog za sarkazam.
Death Race
10/10
Moram negdje nać u nekoj videoteci onaj stari Death Race po kojem je napravljen Carmaggedon.
The Good, the Bad, and the Ugly
Prvi put sam gledao ovaj film, i mogu reći da sam očekivao više.
Svi govore kako je najbolji western i jedan od najboljih filmova, no ja se nebih složio.
Bolji si mi westerni Pale Rider, The Outlaw Josey Wales, Unforgiven, Magnificent Seven, Dances with the Wolves (ne nužno tim poretkom).
A da je među najboljim filmovima, to sigurno nije.
Ali je sve u svemu dobar film. 7.5 - 8 / 10
Donkey Punch
The Sexiest,Most Shocking Thriller Of The Year :rotfl:_ne ozbiljno dobar film,samo je loša gluma loša stvar u filmu i film ima najbolju scenu sex-a koju sam ikad vidio__ova godina je krenula dobro