Budi pametan i čekaj trilogiju u jednom. :)
Printable View
Budi pametan i čekaj trilogiju u jednom. :)
Da, za tri godine :)
Ovo ispada skroz ok ponuda, s obzirom da dobim i jednu i drugu igru...možda sutra uzmem.
Mog'o bih. Ionako me mp skoro pa i ne zanima :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ja im nedam tolko... čekat ću g2play i kupit za 30% manje... :P
= Citat =:
Izvorno postao Aral
mkay ?? :shock:
Neće biti standalone. Budem stavio link poslje. (Inaće ovo je super ponuda s obzirom da je SC2 za vrijeme izlaska bio 450 kn.)= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
http://www.blizzplanet.com/blog/comment ... -swarm-faq
= Citat =:
Will Heart of the Swarm require players to own Wings of Liberty?
For the regions that have a standard box business model such as North America and Europe, yes, StarCraft II: Wings of Liberty will be required in order to play the Heart of the Swarm expansion. For other regions that have alternative access models, we’ll provide details at a later date.
Kekekekekekeke...kent wait.= Citat =:
Collector's Edition Extras (text from Blizzard)
All extra content from the Digital Deluxe Version (the game itself is on a disc)
Behind-the-Scenes DVD and Blu-ray: Immerse yourself in the StarCraft universe with developer commentary, interviews with voice actors, and an in-depth historical retrospective on StarCraft's eSports legacy narrated by key members of the community
Collector's Edition Soundtrack CD: Enhance your Heart of the Swarm musical experience with this collection of more than a dozen tracks from the game
Heart of the Swarm Hardcover Art Book: This 144-page tome features never-before-seen art from the expansion, including early concept sketches and meticulous 3D renderings
Zerg Rush Mousepad: This Collector's Edition mousepad depicts the Terran Dominion holding out desperately under the onslaught of the Swarm
The fuck? Pa zar nisu rekli da će biti stand-alone? 100% se sjećam da su rekli da češ moći igrati HoTS bez WoL-a!
To si možda pročitao kad sam ja nagađao i držao fige da bude tako. Jedino što su rekli za HoTS je da neće imati punu cijenu već će se prodavati kao ekspanzija.
Ah wel... 21.03. mi je rođendan ionako tako da budem onda uzeo :D
vidim na battlenetu da se HoTS može pre-purchesati za 39,99 EUR... mislite li da će ta cijena rasti? WoL mi ne treba budući da ga imam, a ako je ova cijena za HotS fiksna onda ga neću odmah uzimati, inače bi mogao...
Nebi trebala rasti, oni ne minjaju baš cijene igara, tek nakon par godina malo padnu.
Zakej ne, super je ponuda a i imat ću dvije igre :) WoL mogu igrat odma sad, a ovo fino pričekam.= Citat =:
Izvorno postao flander
Uskoro finale. Taman sam se probudio. XD After victory... :friends: ... here we go again.
Malo su korigirali cijene, prije je bilo 39% jeftinije za paket, sad je 24%, al i dalje je s popustom 60€...
Je, sjećam se i ja da su u početku pričali kako će svaki nastavak bit stand-alone i da će ljestvice i MP bit potpuno odvojeni i tak.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Moš mislit.
Taman posla da će cijelu SC 2 MP scenu podijeliti na dvije igre. Posebice kada je u pitanju lova sa e-sports scene.
Reci to njima, oni su mislili podjelit scenu :)
Ma nabijem ih.
Ne dam pare.
Evo ga za 20€ sc2. :D
Da :)
Evo kupio, 20€ fakat nije puno :) Kad dođe HoTS, onda ubodem i to.
edit: sry, double post.
edit2: Pored ikonice od SC2 na pregledu acc-a mi piše Upgrade available...kaj to znači? Možda za HotS?
Frend kupio prije mjesec dana za cca 300-350 kn. A lijepo sam mu rekao da sačeka dok HoTS ne izađe.... sad će poluditi kad čuje za ovo. :)
Da, mogu si mislit :) 40€ je HoTS, al ima još vremena do trećeg mjeseca...
Skužio sam da je ovaj upgrade za Zergiće, sve ok.
Community News: GamersBook 100 StarCraft II: Heart of the Swarm Beta Keys & Razer Giveaway
Šansa da ugrabite ključeve za HoTS betu! (A bome nebi bilo loše dobiti i kakvu periferiju, jelda? :D ).
Inače, odete na Game.co.uk i preorderate HotS, oni vam pošalju key, vi ga aktivirate i koji dan kasnije otkažete narudžbu. Za pre-order vam se ne uzme novac.
Eto.
Intervju sa pobjednikom BWC-a.
Heart of the Swarm Beta Gameplay Highlights - ft White-Ra, MarineKing - Machinima VS StarCraft 2
:pray: Koji mečevi. :pray:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... ature=plcp
Umro sam. :pray: :rotfl: :pray: :rotfl:
10. ep. Zergling liže focefield. :pray:
Zbilja trebaju početi prodavati plišane zerglinge, baš su slatki.
Mind Controll na kraju. Epic! :fof: