Znam jedino za FreeCiv, ali osim Hrvatske zastave, Jelačića i Tuđmana kao mogućih lidera, nema ništa drugo unikatno hrvatski, napr. jedinice i to.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
U Medieval 2 total war postoje Hrvati samo kao rebeli. Šteta. :(
Printable View
Znam jedino za FreeCiv, ali osim Hrvatske zastave, Jelačića i Tuđmana kao mogućih lidera, nema ništa drugo unikatno hrvatski, napr. jedinice i to.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
U Medieval 2 total war postoje Hrvati samo kao rebeli. Šteta. :(
@Kostolomac Probaj Europa Universalis 3, možeš igrati s bilo kojom državom od 1399-1821, nije doduše tako jednostavna kao Rise of Nations, ali sve se može naučiti. A ako te zanima igranje u današnje vrijeme, kao alternativu Super Poweru možeš probati Supreme Ruler 2020. E, ta igra je komplicirana ko sam vrag te treba dosta vremena da sve pohvataš.
Trazim neku vojnu strategiju slicnu Company of Heroes.Imam 128 megabajta intergriranu graficku karticu gigu rama i 2.8 ghz iako nisam siguran dali bi mi radio Company of Heroes na mom racunalu
Ne zelim takvu nego neku slicnu CoH
Originalni DoW, začetnik polja RTS-ova sa strateškim lokacijama, usto awesome igra :D
Predložio ti je igru koja je u skladu s konfiguracijom :)= Citat =:
Izvorno postao Akorn
brijem da coh buš radil na tvojoj confi.ne?= Citat =:
Izvorno postao Akorn
Može li kakav FPS ili TPS noviji po mogućnosti, da valja čemu? Hvala.
Trazim neku igru s modernim ratom ne u buducnosti
@xarabas, nema na čemu :)
@Raz, cham3leon, keko
Hvala vam, valjda će mi pasat neka od tih igara. Samo me strah pretjeranog micromanagementa. Neda mi se previše planirat :P
Eda, ako se ne varam Knights of HonorSima Hrvatsku, nemoj me lovit za riječ, nisam 100% siguran. A mislim da i nije toliko komplicirana kao Supreme Ruler ili Superpower.
Tražim nešt poput Crysisa i Warheada da uživam u grafici, a da opet ima nekakvu igrivost. Osim far cry 2.. ?
Act of War, malo starija igra ali i dalje impresivna grafika= Citat =:
Izvorno postao Akorn
@Raz ima Hrvatsku, igra je donekle pojednostavljena verzija Total Wara ali nije loša
Section 8, Red faction Guerilla, Cod 5 ( svakako odigraj), ovaj novi cod, borderlands...= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Skinuo sam Act of War demo i ne radi mi...cudno a Red Alert 3 mi radi.
trazim nekakav rts o srednjem vijeku gdje se grade dvorci i takve stvari ILI nekakav rts sa puno krvi i sa dobrom pricom , a da nije cod
RTS da nije COD? :pray:
Enivej, mislim da imaš onaj Stronghold 2, kažu da je dobra igra. Ja trenutno igram Medieval 2 TW, odličan je. Jedino što tu nemaš toliko menadžmenta oko dvoraca i tih stvari.
:?= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
pa ima mnogo dobrih RTS-ova poput coda kao sto su pacman,tetris,minesweeper,briškula i mnoge druge... :(
xD fulao msam fps je trebalo pisati...
Sori, morah.
FPS sa dobrom pricom i puno krvi a da nije CoD?
Fallout 3.
To je RPG i teško će zadovoljiti ikoga tko traži pravi FPS.
Ok, da preporučim stvari koje mi sada padaju na pamet... Half Life 2 sa svim epizodama, Crysis, Bioshock (legendarno)...
molim prijedlog nekog taktickog fps-a vrijednog igranja...zahvaljujem
ARMA 2 ako možeš preživjeti singleplayer bugove.
operation flashpoint 2
slobodno i jedinicu ak ti grafika ne smeta.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Tražim preporuku za bilo kakvu igru (bilo koji žanr), koliko toliko noviju ako je ikako moguće, a da se može pokrenuti na 3.0, gigi rama, ati x1600.
ne očekujem neke uber detalje, dovoljno je da se može na minimum igrati. :D
Trazim neki MMO (RPG ili FPS)
- Malo stariji, nista novo (osim ako ima male zahtjeve za pokretanje)
- Svejedno koji setting
- F2P ako je moguce
- Ima dosta aktivnih igraca
- Da nije Atlantica, Silkroad, Cabal... :)
Sad trazim neku igru u kojoj sam ja naprimjer vojnik il nes u borim se u masovnoj bitci ko LotR Conquest.