-
Re: Anime & manga everything related
Znam samo da mi je Rurouin Kenshin bio bezveze, Ninja Scroll je valjda slicno tome a ROLW bi mogao bit ok!
Inace, pogledao tek sad nove dvije epizode naruta, prestrasno. Iduci put ce bit fajt Jiraiye i Paina, totalno epic. Brijem da ce to bit jedna od boljih sora do sada u cijelom Narutu, sage mod i te sheme. Jiraiya mi je fav anime character ikad!
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Skidam Ninja Scroll, Rurouni KenshinSi Record of Lodoss War. Jel gledao itko išta od toga? Jel valja što?
Koji Ninja Scroll? TV serija ili film? Rurouni Kenshin je jako dobar, ali tek kasnije postaje full ozbiljan. Record of Lodoss War ti je... kako da kažem, D&D kampanja prenesena u anime što ga čini rijetkošću jer je u biti zapadnjački fantasy sa svim stereotipima istog, začudo ozbiljnog karaktera.
Inače, To Aru Kagaku no Railgun 2. epizoda je bila izvanredna (posebno kad se nadzornica pojavi... /necksnap) i Touma cameo, yay. :)
-
Na Ninja Scroll TV seriju mislim, od 13 epizoda. A čini mi se da će mi se ona druga dva svidjet, barem po tvom kratkom opisu :)
Još da se nasilim malo Berserk mangu čitat... Iako ne volim baš mangu :(
-
Pogledao Spice & Wolf, predivan anime :)
Sada se mora cekati na sezonu 3, sto ce potrajati. :(
edit:
Sada pogledao sta je sa light novelom i mangom, bleh, zavrsit cu skolovanje dok oni prevedu cijeli serijal novela.
Ucenje japanskog mi zvuci kao alternativa.
-
Pogledao epizodu 2 Kampfera, gg je uploadao i .avi verziju...
Mnogo vgg! Voice actorica koja glumi Natsuruoa se je već ufurala, i bolje zvuči kao muško, radnja se brzo razvija, i već je prošla sve dosad uploadane chaptere mange... Nice!
Par random detalja:
- Shizuku u animeu mnogo liči na Yomi iz Ga-Rei Zero? :O
- Akane cracks me up. :)
- ''The Stupid Dance''S :pray:
- Natsuru se u sljedećoj epizodi prebacuje u žensku školu. :pray:
- SW style najava sljedeće epizode, lulz.
Btw, zna li netko da li je ovo[klik]Sparodija na nešto? Marimite možda? [Mislim na samu sliku, ne titlove na njoj. ]S :)
EDIT: I da, navijam za moar yuri scena, ovo zasad izgleda obećavajuće. :)
EDIT 2: Natsuru cheatedS :pray: :)))))))))))))))))))))))))
-
Mislim da je od Marimite (Maria-sama ga Miteru), ali može biti i bilo koji yuri school life uradak budući da nisam upoznat pretjerano. Pitaj Sonica, on će znati. :)
-
Još uvijek pregledavam Naruto. Loša sam, znam (:
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mislim da je od Marimite (Maria-sama ga Miteru), ali može biti i bilo koji yuri school life uradak budući da nisam upoznat pretjerano. Pitaj Sonica, on će znati. :)
Yup, Marimite. Ne mogu sad naći točnu sliku, ali to bude na početku.
-
Natsu no Arashi! OP
Lol, zakon. Lik je uz OP stavio sve one covere koji se pojavljuju u njemu :D
-
@Sonić
Kk, i pretpostavio sam.
Inače, došla je hrpa novih manga na Mangafoxu!
Jedna koja mi je zapela za oko zbog lolwut faktora:
= Citat =:
Chu-Bra!!
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/20973.jpg
Genres: Comedy, Ecchi, School
Synopsis: Hayama Nayu is a junior high school girl, who has a strong principle in the way of wearing underwear. She is able to see if women around her are wearing fitting underclothes and cannot help pointing out their mistakes. In order to educate the students about the proper knowledge of underwear, she decides to set up "Underwear Club."
Did someone say ''fanservice''? :P
... Ovo dobija i anime u siječnju, eh?
Evo i neki yaoi za Sonića.
Odo ja gledati epizodu 4 A Certain Magical Index.
-
Ako je netko zainteresiran za ovaj anime, ovo bi mogla biti jedna lijepa prica sa pravim japanskim feelingom. Imate na baka bt, dvije verzije od 5 i 13gb ;)
= Citat =:
Saiunkoku Monogatari/The Story of Saiunkoku
http://lookpic.com/i/478/TXRSH7vW.jpeg
Genres:Scomedy, drama, romance, supernatural
Themes:Sbishounen, feminism, historical, male harem
Number of episodes:S39
Plot Summary:SSaiunkoku is a world of eight provinces or houses, each named after a different colour. The new Emperor, Shi Ryuuki, has gained for a reputation for being uninterested in courtly matters and for flaunting his love for men. Shuurei, although born of the important Kou family, has difficulty making ends meet. She easily accepts an invitation to be the Emperor's concubine in order to turn him into a good ruler. The mysterious Seiran, a young man who was adopted by her father, goes with her as Ryuuki's bodyguard. Entering the imperial palace revives Shuurei's dream of being a court official, and, together with the many companions she meets along the way, continues moving bravely forward while trying to fend off the Emperor's advances.
The Story of Saiunkoku - wiki manga
The Story of Saiunkoku - ANN
I jedan predivan music video -
The Story of Saiunkoku - Hajimari no Kaze
Inace, uz ovo poceo gledat ponovno Cowboy Bebop, remastered verziju...13gb :thumbs2:
-
Priznaj, nisi ni bacio oko na mangu, samo mi je automatski preporučaš. Nemože.
-
Sora no Manimani epizoda 12 je vani napokon. Već mi je na on-holdu koliko im je trebalo da subbaju.
-
OMG :rotfl:
2ch Otaku Rooms
:pray:
-
Mogu ja biti taj Otaku? Isse, taj mora da vrti neke masne pare kad može tako opremiti sobu. :)
-
Hoces rec VEEEEELIKE pare :D
-
= Citat =:
Chu-Bra!!
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/20973.jpg
Genres: Comedy, Ecchi, School
Synopsis: Hayama Nayu is a junior high school girl, who has a strong principle in the way of wearing underwear. She is able to see if women around her are wearing fitting underclothes and cannot help pointing out their mistakes. In order to educate the students about the proper knowledge of underwear, she decides to set up "Underwear Club."
Ovo se nabavlja pod hitno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Priznaj, nisi ni bacio oko na mangu, samo mi je automatski preporučaš. Nemože.
Kekeke. U biti ti ju nisam preporučio, nego ti samo dao do znanja da postoji... A dalje ima da istražiš sam. :P
@Aral
Otaku... Win? :)
U svakom slučaju, do want.
Inače, još jedna od novih manga... Nažalost nigdje ne mogu pronaći synopsis, ali je zato prvi chapter kojeg sam pročitao popriličan lol... Iinari!! Kyuuketsuhime.
-
Za ono 2ch Otaku rooms :pray: :pray:
Iako me plaši onaj pikaću frik :o
-
kako ste vi djetinjasti!
gledate crtiće?!
koliko uopće imate godina?
-
Ohne, jučer je bio služben "moe day" a ja ga propustio <_<
Well... sretan moeastičan dan otakuima ovdje XD
-
= Citat =:
Izvorno postao MarkoGržetič
kako ste vi djetinjasti!
gledate crtiće?!
koliko uopće imate godina?
:rotfl:
A koliko ti imaš godina?
-
-
viewtopic.php?f=31&t=35458
:rotfl: :rotfl: :pray:
edit: ah, pobrisali mu temu xD
-
= Citat =:
15 godina imam
14 godina imam.
Gdje si sad.
Har.
Har.
Iskreno, jesi li ikada pomislio da pogledas ijedan anime a da nije pokemon, digimon, naruto ili nesto slicno?
Ako ne, pogledaj neki anime koji ce ti Arbiter of Change preporuciti i onda podijeli sa nama tvoje misljenje.
Danke.
@ Raz- Mislis samo predatoru, nitko vise od nas nije otaku ako se dobro sjecam.
Osim ksarabasa.
-
Inace kolega, to nisu obicni crtici. Ja ti mogu bit tata pa dan danas gledam obicne crtice. Nemoj se pravit pametan u vezi neceg kaj nemas pojma. Dobro da si stavio svoje pravo ime, ima ludjaka na ovom forumu koji ce te nac di zivis pa ces vidjet :rotfl:
-
Mislim da ga je Boz benao. :(
Steta, bas sam htio cuti sto bi Arby rekao.
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
= Citat =:
15 godina imam
14 godina imam.
Gdje si sad.
Har.
Har.
Iskreno, jesi li ikada pomislio da pogledas ijedan anime a da nije pokemon, digimon, naruto ili nesto slicno?
Ako ne, pogledaj neki anime koji ce ti Arbiter of Change preporuciti i onda podijeli sa nama tvoje misljenje.
Danke.
@ Raz- Mislis samo predatoru, nitko vise od nas nije otaku ako se dobro sjecam.
Osim ksarabasa.
:?
-
daj
pogledo bih par animeja , tek tolko da vidim šta je to
di tog ima gledat na netu da ima translation
neda mi se kopat po warezima
marko je bio troll ac mog kolege koji se fakat tako zove... oni retajni postovi su bili prewin!
-
:rotfl:
Po meni, Arbiter je najdalje od otakua, uz mene naravno. Prvi na listi je kolega predator...i xarabas :D