Ma još se plaća, jest nešto manje, al rađe kupim tu di mogu i automehaničara povest za manje para i sve.
Twingo mi je prezakon. Mali je, a nutra ima prostora do jaja.
Printable View
Ma još se plaća, jest nešto manje, al rađe kupim tu di mogu i automehaničara povest za manje para i sve.
Twingo mi je prezakon. Mali je, a nutra ima prostora do jaja.
Twingo je super za grad što nam je i neka osnova za 99% godišnje vožnje. Ne troši puno, ima dovoljno mjesta a opet zauzima malo kod parkiranja. Po meni mu je mana to što je Francuz za koje dijelovi baš i nisu jeftini. Ja da kupujem mali gradski auto išao bih na Fiat Punta. Idu isto jeftino a dijelovi su jeftiniji, čak bi rekao da je i auto pouzdaniji.Naravno ne kupiti neki sa prevelikom kilometražom.
Npr. nešto ovakvo. Čovjek daje i četiri zimske gume :wink: .
Proizvodio se oko 15 godina i o njemu se zna apsolutno sve, a kad te pogleda s onom simpa facom ne možeš ga ne voljeti.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ako se ikad odlučim za auto to će gotovo sigurno biti stari Twingo.
Pa baš gledam po onom kalkulatoru od MC-a, ako je točan, za istu lovu bi mogao dobiti Mazdu 6 iz 2007-2008 godine, dok bi u HR bila iz 2003-2004 godine. To je po meni OGROMNA razlika. Jedino ako je kalkulator u qurcu, ili ako ima još nekih skrivenih troškova, nemam pojma.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Inače mi se ne sviđaju ti full mali auti, je da je OK za grad, ali sjećam se kad smo imali Fiat Tipo, pa jebote odeš u dućan (onaj veći šoping) i vrećice ti ne stanu u gepek pa moraš još i stražnje siceve popuniti. A di još ako želiš ići sa takvim autom na more ili na izlet sa još par ljudi!?
Ovi Ceedovi, i30 i sl. su malo veći i komfor je neusporediv naspram Twinga, Punta i sl., ali opet je nekako malecki. Limuzine rulaju :D
Joj, pa kad si ti stari! :P
Meni, mladom momku, je sasvim dovoljan taj prclek od auta. :D
Je, Twingo je odličan za grad. Pogotovo sa onim albatros-vratima zahvaljujući kojima ne možeš izaći iz auta ako se uparkiraš u malo tjesniji prostor.
Pa staneš se ispred parkirnog, izađeš van i poguraš auto unutra.
Ma kurac, u Zagrebu se plaća parking. Bolje izvući remenje kroz prozore, auto na leža i u grad.
Propalitet od auta, čim su ugradili automatski mjenjač. Plus, u odnosu na starog Clia izgleda ko karavan. Rađe bi uzeo 208 ili još najbolje od svega, Fiestu ST.
Fiesta ST (ona stara iz 2005. godine) rula na najjače. Fantazija od automobila!
http://www.zaslike.com/files/6xd4g9wj98dcfcnkeavh.jpg
i onda staviš sliku fiestu u koju je ubacano brdo love :D
Fiesta ST je pljunuta takva, eventualno su felne malo drugačije. Imaš po jedan u Velikoj Gorici i Sisku. Auto je do jaja. Izuva duplo skuplje iz opanaka.
Nije toliko spuštena, nema toliki spojler, nema takva svjetla, nema takvu haubu.
Ali da, osim toga je identična.
Dobra je Calibra ali nije zavrsila natjecanje nedavno u Sinju na rejsu jer joj se razletio klip u motoru.Inace Bulicic je susjed dole mojoj rodbini u Trogiru tak da se sve zna o autu,mislim da mi je bratic rekao da lik zna prozujat po ulici koji put s tim cudom.
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
i ima volan na drugoj strani :D
OVO DOLE NIJE AUTO nego avion bez krila
Trosi vise od konopekovog Audia. :D
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Bezveze. Serijski Veyron 2014 ce biti priblizno 280mph.
Gospodin. .D
Em ima 600k€viška, em ima najbolju regu za taj auto ikad :D
Enzo je malo vise od toga. :D Pogledaj ostale videe, ima on novaca na bacanje, ali vozi te aute kak spada. Rally sa Rollsom je :pray:
"The Enzo was designed by Ken Okuyama, the Japanese former Pininfarina head designer, and initially announced at the 2002 Paris Motor Show with a limited production run of 349 and at US $659,330."
Sad su skuplji, ali govorim o startu.
Za sve koji vole kožu i bizone...
http://www.weirdhut.com/art-and-design/ ... -for-sale/