DP sorry
tražim nekakvu borilačku igru za pc kao sto su fight night round 1,2,3,4, ufc undisputed ili wwe raw vs. smackdown za xbox il ps3
Printable View
DP sorry
tražim nekakvu borilačku igru za pc kao sto su fight night round 1,2,3,4, ufc undisputed ili wwe raw vs. smackdown za xbox il ps3
hmmmmm... probaj street fighter 4:/= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
ah..ja bi bas ono realne tučnjave..ako ima..
Prva kafana pa izvoli.
Jel znate kolko zahtjeva "Risen" i jel valja sta ?
ništa posebno, ako voliš open world roleplay uzmi.. i nemaš neki izbor što se novijih igara tiče. pod pretpostavkom da nisi ništa igrao, uzmi prvo gothic serijal, a ako ti akciona borba nije prioritet onda obavezno fallouti i arcanum (isto open world).
Sjeća se netko imena jedne igre, par godina stare, imala je veze sa čudovištima, radnja je u nekom susjedstvu kojeg napadaju čudovišta i lokalni stanovnici se brane, dosta komična atmosfera, igra je bila shooter tipa Shadowgrounds
Here's a kvik van.
Igra kao Empire Total War,u tom istorijskom periodu.Ponajbolje 17-18-vek.
Moze i grand strategy,-pr HoI.
Jedina slična Empireu za koju znam je Imperial Glory. Provjeri, možda ti se svidi.
Hvala,dopada mi se,i za mene je must-buy.
Also-znate li za 'Rise of Prussia' ili tako nekako,ako znate o cemu je rec,kazite,je li vredna para,ili cu je pak preskociti.
Neku igru s velikim fokusom na ekonomiju, dakle, proizvodnja, ponuda i potražnja.
Capitalism 2, s time da imaj na umu da je jako detaljna, jako je teško naučiti igrati ju i oštro kažnjava megalomaniju.
Ako hoćeš nešto lakše, a pogotovo ako voliš i vlakiće i to, uzmi Sid Meier's RailRoads. Megazabavno, a jednostavno.
Hvala na prijedlozima, sad sam se sjetio da bi mogao opet odigrati Guild 2. Igrao sam i Capitalism i Railroadse, Railroadsi su mi dosadili nakon nekog vremena, a što se tiče Capitalisma, skužio sam ga ali mi se nije svejedno svidio, jednostavno nema ono nešto.
neku strategiju(samo ne space stil) u kojoj se može(ali ne mora) uzetu ulogu vojnika, aviona etc...kao battlestations pacific ili midway...tnx
p.s. nemojte davati total war naslove(imam TW:M i TW:E) te W3 i SC...
neki noviji hack 'n'slash rpg kaj neka valja, s mračnijom atmosferom??
Torchlight
igrao....
u biti tražim neki dobar rpg....a da nije the witcher, dragn age, mass efeect, oblivion....
najbolji je planescape torment
Odigraj najbolji RPG svih vremena= Citat =:
Izvorno postao azrael
Diablo 2 ^^
to nije rpg
:wink:= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
lol.
Fix'd. :eyebrows: .
Mada nije ni Diablo 1 los.
Jel ima neka igra slićna freelanceru.
X serijal(x3 reunion, x3 terran conflict)= Citat =:
Izvorno postao Suma
Dajte mi nesto opsezno novijeg datuma (rpg, rts, nesto masivno, uglavnom) uz sto mogu zaboraviti stvarni zivot i prazninu koju on nudi preko ljetnih praznika.
Dragon Age.
ME 2.
Bc2.
Mw2.
Heck ima tu gomila naslova.
Igrah, pucacine ne smatram masivnima po pitanju sadrzajnosti.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Dragon age i ME2?
Porbaj i Alfa Protokol.
Moze neka preporuka Hack and Slash...slicno Torchlightu itd? Moze i starija igra.Samo da je igrivost na nivou.
Ty
Igrah ;/= Citat =:
Izvorno postao Forengner
da sam na tvom mestu, tj. da oću samo jednu igru da je igram u narednih dva meseca odlučio bih se za mmorpg.. recimo mortal online
Mmorpgove nevolim, prazni su po svim pogledima osim interpersonalne socijalizacije I ne zelim samo jednu, vec hocu golemu igru u koju se mogu uziviti, jel. Da mogu zivot zamjeniti s njome, da je toliko velika, da mi igranje iste prijeđe u naviku.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Meni pada samo jedna igra na pamet, a to je Diablo 2.
Titan Quest? Ako želiš nešto turbo mega veliko onda svakako Sacred2, nema mu premca.
kako da se uživi u svet sacreda 2? ide i maklja, ide i maklja..
može i gothic, bitno nešto da ima roleplay komponentu
mortal online je baš takav jer u njemu igrači sami stvaraju svet.. ko pravi život no 2= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
TAKO JE BALDRIČE. NEMOGUCE SE UZIVIT U IGRU KOJA NEMA RPG KOMPONENTU!!!!!!
A jesi lol, lol.
Btw Sacred 2 je RPG ^^
Stalker serijal?
Drakensang?
Nisam igrao, ali čujem da je dobar oldschol rpg.
Nesto s velikom kolicinom interakcije s okolinom (iskljucivo interakcija s macem me ne privlaci).= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Nije moj stih mmo, niti jedan koji sam probao nije mi se svidio. A i ne placa mi se. Dalje.
Morrowind, tu nemozes pogrijesiti. Ja cu ga isto poceti igrati.