to da, recimo oduvijek pokušavam zarollat frost maga, pa nikako, a i warlock mi je odma tik poslije maga ^^
Printable View
to da, recimo oduvijek pokušavam zarollat frost maga, pa nikako, a i warlock mi je odma tik poslije maga ^^
Off Topic: ja sam danas primio neki email od blizzarda u kojem mi kaze da moram potvrditi da sam ja pravi vlasnik accounta tako sto cu im poslati neke podatke o sebi, jer misle kako ja zelim prodati svoj acc. To je bullshit, al eto... Nisam htio novu temu pravit o ovome, a ako vec ima ovakvih postova onda sry.
email adresa s koje su mi poslali taj email je: wowaccountadmin@blizzard.com.
Meni se cini kao prava, ali nisam nikad prije primio nikakav email s te adrese, pa ako vam je poznata recite. Hvala unaprijed.
Eto to ti je reply blizzovog staffa na to pitanje na official forumu= Citat =:
Izvorno postao Gelmkar
btw. google is your friend :)
Može tko preporučiti koji server za početnika?I koji tip servera?
Prvo, definicija realmova (c/p da si olakšam život), a što se tiče konkretno nekog servera... ovisi što tražiš, gdje ti je ekipa i koliko novi server želiš. Zašto ovo zadnje? Jer su ti na starijim serverima neke stvari već utemeljene, ekonomija ima svoj vlastiti tok i slično (sve zbog načina na koji komuna igra i drugih stvari). Na novim serverima se ne osjećaš toliko kao n00b koji je zalutao među hardcore igrače jer su... pa, i ostali su više manje novi igrači. Čujem da je Saurfang (PvE)Sdobar novi realm zbog transfera i jer su mnogi navodno re-rollali tamo.
= Citat =:
PvE - Player versus EnvironmentS In this type of realm, you are never forced into a player versus player situation. If you choose you can activate your PvP flag, which will enable the opposing faction to attack you, but that is strictly optional. If you are looking to enjoy a leisurely grind and don't want to deal with the "war" in Warcraft, then go ahead and roll on this kind of realm. You may still PvP in battlegrounds, so the PvP aspect of the game is not completely lost, it is just controlled.
PvP - Player versus Player SA PvP realm is exactly like a PVE realm in almost every way. Same dungeons, spells, mobs and areas. Even the same battlegrounds. The only difference? Once you leave territories controlled by your faction, you are fair game for PvP. In the starting areas, right up until about level 16 or so, you are protected and your PvP flag is off. Once you leave the starting areas, however, you can be attacked anywhere, at any time. To a lot of players, this adds to the excitement of the grind. However, there are some things you should consider...
* You will get ganked. A level 35 can kill a level 24 on sight, and it is his right to do so. A level 60 will sneak to a newbie zone and destroy any level 10 who turned on his PvP flag. You will hear the philsophy "it it's red, it's dead" thrown about a bit. Players of the opposing faction have their names in red when flagged for PvP, so if somoene sees someone with a red name, they will be killed regardless of level or situation.
* Don't ever expect a fair fight. 2 on 1, 3 on 1...that is going to happen. If you are engaged on two mobs, don't expect any mercy. If a member of the opposing faction sees you in that vulnerable position, they could very well take advantage.
* You will get camped. Someone 15 levels above you will sit at your body and kill you again and again and again when you rez. This doesn't happen all the time, or even a majority of the time, but it does happen. Is that person being a bit of a jerk? Probably. Is it within the rules of a PvP server? Absolutely. Will you get anywhere by complaining about it in the chat channels or forums? No.
RP - Role Play ServerSThese servers are exactly like a PvE server, except there is role playing amongst a lot of the players. No, role playing is not required, but these servers are the place to find like-minded role players. If you want to play a dwarf, and pretend to be a dwarf in your interactions with others, these are the servers for you. Again, you don't HAVE to role play, but you would be better off rolling on a PvE server if you don't want to role play.
RP PvP - Role Play Player versus PlayerSFinally, we have the most rare server, the RP PvP. These servers are exactly like a PvP server in every way, except it is a role playing server. Some people think a little less ganking and camping occurs on these RP PvP servers, but there is still a fair amount of typical PvP behavior.
Ekipe koja igra WoW baš i nemam,zanm samo jednog lika,pa ću ga pitati koji je server...Tražim nešto noviji server,jer ako sam dobro shvatio,na starijima su stariji igrači,pa valjda nemaju volje raditi sve instance,dungeone i questove koje bih ja htio proći.
Pa vecinom ces soloat, a uvik se nadje neko ko lvla da s njim odes vamo tamo i sl, tako da ti starost servera nije tak vazan faktor, bolje gledaj di su koji ljudi, neki hrvatski server odes il tak nes
Speakin' of stariji igrači, ja sam u guildu u kojem je dobar dio ljudi, uključujući guildmastericu, u 30-ima, najmlađi član ima nekih 16 godina, a najstariji 52 :D
još ti je i bolje da su stariji igrači na serverima jer su iskusniji pa će ti biti lakše prozili instance i igrači= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
koji duže igraju wow imaju više strpljenja tako da ti se neće raspadat grupe za instance ali najbolje ti
je ic na neki server di ima puno ljudi pa možeš tamo naći sve i ekipu i grupu za instace za questove sve
te dobru battleground grupu!
Ma vise manje di god da odjes vjerovatno ces upoznat neke ljude nac ekipu i bit ce ti dobro, al ako imas neke prijatelje koji igraju il sl pa ides di su i oni i gotovo
Imam par pitanja.
Kako sada stoji prebacivanje s pvp servera na pve? da li je moguce.
BoA gear. Kako ce se ponasati ako ga enchantam s najboljim enchantovima na lvu 80 i onda ga prebacim na lv 1 lika.
Ne moš :P= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
BoA gear se tretira kao item level 1, bez obzira koji level bio lik koji nosi gear.
Znači, svaki enchant koji traži "item lvl 35, 60 .." se ne može staviti na BoA item. Ali možeš vanilla enchante tipa Crusader na oružje ili nekakav mizeran +health na chest.
Jedini "high" level enchant kojeg možeš staviti na BoA shouldere je Greater Inscription of the Gladiator, koji košta 10k honora. Kupiš ga s s lv 70+ likom, staviš ga na BoA shoulder i pošalješ nekom low level altu.
EDIT: nope, čini se da su fixali i ovo zadnje :) Enchant nema efekta više ukoliko lik koji nosi BoA shoulder nije 70+ level :(
Isao sam prebacivat lika. Potvrdilo mi je karticu da je ispravna na onom prvom koraku. Sada sam došao do zadnjeg koraka di mi skinu pare sve upišem i dođe mi error te da pogledam detalje dolje.
A dolje samo piše payment rejected...
Naravno bio sam nairitiran i poceo sam spamat te mi je došlo da 24h ne mogu upisivat podatke :yuck: .
Pare imam na racunu (imam i u devizama i u kunama), valjan je itd. sta bi mogao biti problem tu?(Ako ništa drugo ninjat cu nekom karticu da platim)
to se meni zna desit
zato sad imam dvije, jednu american i druga je mastercard, jednom jednu uvati drugi put drugu
fakat ne razumijem u čemu je caka, a uvijek ima novaca na obadvije
brijem da je do naših banaka
Meni cijela familija, ukljucujuci mene, ima Visa kartice.
Još jedan sat pa cu opet probat :S.
Nadam se da sam na dobrom mjestu.
Danas se pokusam logirati i napise mi da to nisu pravi podaci :shock:
Onda pogledam mail i vidim e-mail od blizzarda da mi je password promjenjen :shock:
Zanima me dali je netko drugi ovdje imao istih problema
ako sam ja dobro skužio rad Blizzarda oni ti nikad nebi poslali takav mail
ovo je taj mail
Hello Luka,
This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your Battle.net account: 1d.panic.luka@gmail.com.
Your password has recently been modified through the Account Management website.
*** If you made this password change, please disregard this notification.
However, if you did NOT make any changes to your password, we recommend you contact Blizzard Billing & Account Services for assistance keeping your account as secure as possible.
For more information, click here for answers to Frequently Asked Questions or to contact the Blizzard Billing & Account Services team.
Account security is solely the responsibility of the accountholder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives typically must lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play.
Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy
onak da se neko ne zajebava, ili te želi hakat ?
sumnjam da bilzz može mjenjat pass kad mu se digne
Ne znam pise mi da je to password za battle.net ali ne mogu se logirati na wow
onda piši blizzardu
jesam i cekam odgovor koji ce stici za tjedan dana poznavajuci blizz
Your password has recently been modified through the Account Management website.
*** If you made this password change, please disregard this notification.
Dakle, nije ti blizzard mijenjao pass nego netko drugi, netko tko ima pristup tvom accountu osim tebe...
Ili je bezveze poslano, kao što meni često YouTube šalje bez ikakvog razloga.
da samo kaj Youtube ne plačaš, pa u laganici odjebeš taj mail ^^
ali Blizz je ipak druga prića ako si aktivan igrać
Ja stvarno ne znam sta se desava, promijenim password i sve super radi kad odjednom disconected from server i probam ponovo se logat kad ono pise da mi je account suspendiran :shock: :shock:
Pa cini se da ti je mal acc hackan, al sredit ce to blizzard sve, cekaj njihov odgovor, dok cekas posalji jos 4-5mailova i sve ce biti dobro.
Zato ja nisam napravia battle.net acc i nemam problema :)
Poslao mi je Blizz mail i napisali su da su oni suspendirali acc jer je netko neovlasteno ga koristio i da cu moci za 24 sata ponovo se logirati
Netko ti je resetirao password ili tako nešto i tebi je stigao e-mail potvrde i kaže ti lijepo 'da ako ti nisi to napravio da kontaktiras blizz', a taj koji je to napravio ocito je dobio ili ima tvoj acc name i password pa je usao u igru i napravio nesto da te bannaju (npr otisao u grad i poceo spammat "WWW.GLUPIGOLDSELLERI.COM DOĐITE I KUPITE GOLD")...
ne on je rekao da je poslo mail blizzu a oni su onda bannali acc jer su vidjeli da ga je neko hacko.