lol vidi imena u gejmu xddddddddddd
Printable View
lol vidi imena u gejmu xddddddddddd
Ovako ja igram sa ursom: prvo uzmem onu malu sikiru sto daje +36% vise napada protiv kripova i uzmem si 2 ironwood-a i 1 tango. Posto imam sikiru, jako se brzo nafarmam. Nista ne kupujem dok ne skupim nekih 4500 golda. Onda uzmem sebi vlad i vanguard. Opet idem farmat i nagrnem 2700 golda i idem po BoT. Kad sam sve to sakupio, redovito gankam i pusham laneove. Oko neke 35. min imam ovakve iteme: BoT, vanguard, vlad i lothar. Ako to skupim, dodem im sa leda udrem slow, pa ultu i onda drugu-instant dead. Ursa mi je jedan od najdrazih heroja. Ovako ide lista: 1.Batrider 2.Tauren 3.Mirana 4. Naix 5. Ursa
ovo su moji itemi iz 38minute :D. lothar vlads vang i pt sam imao do cca 20 xD
@sys random pub na bnetu ^^
Sve je OK, koji si item mislio složiti na kraju? Vidim da jedan nisi stigao.
butterfly i onda umjesto vanguards slozis basher/burizu, kakogod ti pase
edit: primjetio sam da niko ne cita pretjerano pozorno moje postove na ovom forumu >.<'
OK. THX. Fasciniran sam onime što si mi pokazao na MSN-u. :D ;)
nije to nista tajno, 100% vecina forumasa ovdje zna da ursa na lvlu 7 moze solo roshana zgaziti. sta lvl7, moze se i na lvlu6.
samo neznam kak je onaj rexar sto si pricao na 5v5 na lvlu3 srusio roshana. ziher ima neki bug sa onim zivotinjama
omfg pray :) koji ste vi likovi :) macane za tebe nemam rijeci ali C i crisis fun :) onak pray... moramo se dogovoriti da odigramo svi zajedno jer ja moram vidjeti vase budalastine... sa ursom se moze skinuti rosh na lvl 5 ako imas vlads... ali preferiram 11minutu... tada ga ja obicno srusim... a i ovo kaj je crisis fun reko da ide farmati dok ne skupi 4500 to je onak looool... i ja sa ursom nikada nisam u sumici ... uvijek farmam na protivnickim herojima jos pogotovo ako idem u line sa nekim stunerom ili slowerom... ali ok C sam prica kako je tek poceo i nezamjeram mu...
BTW ::: Critical_pwnage <<<<---- nick na gareni pa se cujemo :)
sta? pa kada si ti do 38 minute imao ovakve itemea da cjeli protivnicki tim nije leavao? xD
i da, dosta sam se lolao na zadnje 2-3 stranice (nhf decki :P)
@Pa ja se ne družim a i nisam gamer, pa ne znam sve te finte, nego sam sve otkrivam.
@Ne, pa i dok skuljam sa traxicom killam. Sada sam igrao s Axe-om, moram priznati da je manijak. Na kraju sam imao oko 60 HP/sec. i 4K HP-a. Za 5v5 je odličan, izdržljiv. I da, ja ti se volim buildati u šumici, pojaviti se i nekoga killati, pa se onda opet povučem u svoju šumicu.
kak bi ti u dobrom 5v5 zgazili zvoju šumicu :(
ono u dobrim gameovima moblinost i koordinacija su ti vrlo važni ostajat na jednom mjestu dulje vrijeme(šuma) i ponavljanje samog sebe(opet šuma) vodi do sigurnog faila..
ako oces forestati (ici po sumici) probaj uzeti Furiona, the Prophet (ne krobelus, the dead prophet). s njim se prelako forestati. sam ona stabla i teleport dizes i gg
Pa nisam ja u šumici 00-24, obiđem jedan-dva kruga, ako nema kripova na okupu, makar odem po +1 level i vraćam se na put.
U šumici do 6 levela se razvijam s samo dva heroja. S Ličandropom i onim koji summonira medu koji beskonačno traje i pretvara se u medu. S tri heroja kada se malo razvijem počnem zalaziti u šumicu (cca 6 level), a to su Sand King, Sven i Ursa. Znam da s njima ne bi trebao lutati po šumici.
na lvlu6 sa sk bi trebao loviti njihove heroje a ne po sumici lutati :D
i kada ga ides sa ulti ubiti, pricekaj da dode do creepova te onda stunaj prazno iza njegaa, tako da in bude izmedu tebe i creepova, da mu je mnogo teze pobjeci. ovo je samo okvirno crtano, racunajuci da je protivnik
---------- ->creepovi
-- ->on
x ->ti tu stunas sto blize njemu ali da si jos uvijek iza njega i bacis ulti. ak os bum ti napravio short replay opet :D
kada ulti zavrsi sa castanjem (ima 2 sec cast time-a) upalis si phase bootse i trcis za njime.
da i onda on skrene u trecem smjeru... kao sto volim kazati sve ovisi o gameu i o vrsti protivnika... ako se zaletis na stunera sansa za fail je 90%.. ak igras protiv mene fail ti je 99%... jer ja cu krenuti suprotno od tebe ili sa strane od kripova ili na tvoj tower jer bolje da me sent ubi neg ti >.<'
Sand King mi je najbolji, u gužbi kripova, ubiješ 2-3 kripa, svi su mrtvi, jer uvijek kada nekoga ubiješ eksplodira za 360 damage-a u krugu, pa ako je gužva i protivnički heroj, parvo počistiš kripove, još s battle furyom, protivničkog heroja ni ne takneš, a skuriš mu pola HP-a, i onda stuniraš, lupiš ulti i malo ga šakama pomaziš i ode. Čak i ako ih je više. Treći napad mu owna. :pray:
agree, obozavam njegovu pasivnu, pogotovo kada ti je riki u line-u :D nece ti prismrditi ak se znas creepati (last hitati tocnije)
Jedino je slab na Slardara, kada nemaš kuda bježati, digneš prašinu, i bježao kao nevidlji ili ostao na mjestu Slardar (ako nije noob) uleti u prašinu, lupi stun oko sebe, baci ti redukciju, i malo pe popešta i daje ti stun kada te pešta, ako nemaš mane za prvi napad da pobjegneš ili dagger za pobjeći i brzinu, mrtav si. U biti, protiv koga je Slardar slab? Slardar je prejak. Protiv Slardara i Nerubiana nitko nije jak.
ovisi o igracu, recimo ezalor moze biti teski pwn protiv njubova kada skupis lvl5 dagoon, eos BoT i divine xDDD
i samo da znas, kada imas amplify dmg na sebi, premda si invis, protivnici ce te vidjeti. imo ti ww, invis sa rune, lothar ili nes cetvrto, opet ce te vidjet
Meni je Dagon dobar za Demon Witcha, Slayericu, Atroposa, Nerubiana i medvjeda.
dagon nikom ne skupljam...
Ali za neke heroje je on bog i batina. Evo ti primjer za Dagon na LV1, s Nerubianom, iz nevidljivosti mu izletiš i skineš drito 525 HP-a, baciš mu prvi napad, par sekundi stun i 300 damage-a, i onda ga cijepaš napadima dok on ne može ništa, i računajući da imaš napad makar 100,napasti ćeš ga makar 2-3 puta, ja sam s njime znao skupiti napad i do 300, i malo preko, i kada ti protivnik krene bježati jer si ga ispraznio totalno, rokneš ga Dagonom, i mrtav je. Ako i preživi a blizu ti je, taman ti se napuni još jedan stun + 300 damage-a, pa ga stigneš opet lupati.
Demon Witchu ide, jer ti baci prvi napad 2 sec stun i 260 damage-a, i u tih 2 sec ima vremena opizditi te Dagonom i svojim ultijem koji ti skida 650 damage-a, ako preživiš, pretvori te u kokoš na par sec i mlati te na daljinu dok te ne ubije.
Slayerica ima sve moguće damage-e u krugovima/radiusima/smjerovima, tako da te oguči dok kažeš keks, ako te pogodi sa svakim, i na kraju ti lupi Dagon, sigurno ti skine preko 1 500 HP-a.
Atroposom mu prvo uletiš i ukradeš 300 HP-a i nahealaš se, zatim mu zabiješ ulti koji traje 5 sec po kojih 150 damage-a i ne možeš se micati, i taman kada proe tih 5 sekundi, imaš opet drugi napad da mu ukradeš 300 HP-a i napuniš sebe, i onda ga rokneš Dagonom, ako ti krene bježati, baciš mu sleep na kojih 7 sec što je dovoljno da zauzmeš položaj za napad i opet 300 damage-a i da se nahealaš za 300.
Medvjedi, imaš dva medota, jedan ima napac oko 120, i ti imap oko 250 napada, i kada se tako zaletiš na neprijatelja, podigneš si speed, attack i sve, i računaj da ti imaš cca 3 300 HP-a nerazvijen, a tvoj ljubimac 2 700 HP-a, i poklapate tog heroja šapama k'o ludi ti izvuku HP, i kada krene bježati, ako nemaš speed da ga stigneš, lupiš Dagonom i amen.
BTWSProučavao sam Lich Kinga. Zar je to mogće ili je to neka greška? Ako te uhvati 1v1 s tobom skine ti 7 000 HP-a s ultiem u 2-3 sec! :shock:
Skida ono, ulti magija mu skače negdje 8 puta po 500 damage-a, s time ako nema nikoga osim tebe, onda ta magija 8 puta po 500 damage-a skoči sve na tebe, i tako ti skine 4 000 HP-a, a ako ima item koji mu povećava ulti, tada mu magija skače 8 puta po 875 damage-a na svakoga, tj. ako te ulovi 1v1, sve skoči po tebi 8 puta po 875, a to je 7 000 damage-a! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Pa šta su oni sebi s njime umislili? :o
lichev ulty mora imat nekog drugog neprijatelja da se odbija, dakle ak si 1v1 s njim, sam će ti jednom dilat dmg jer se više nema gdje odbit, to je najjače kad te dvojica gankaju, baciš ult i novu, bum dbl kill :D
inače dagon na vol'jina je prebrutalno, stunaš ga, maledict, dagon, ult... i gotov je, neovisno o heltu, mada može preživit ak ima dobar hp regen al teško..
Ne odbija se, nego skače, ako nema na koga skočiti onda skoči na tebe svih 8 puta. Ne znam dali su to u novijoj DotA-i popravili. Jer prebrutalno je, a i to što kažeš DK za 2-3 sec, na fontanicu i opet na DK, i tako stalno, tko mu šta može, ako i neprijatelj preživi, možeš ga dokrajčiti ili te krene netko pratiti, slow i bježiš...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
E, krivo si nesto shvatio. Ako dodes sa njime 1v1, ulta ga udre samo jednom, jer se nemoze bouncati. Ako dodes 1v2 sa njim, onda se bounca i radi mass dmg.
Pa znam da na staroj DotA-i skoči 8 puta ako je 1v1 na neprijatelja, zato i pitam, dali su to popravili.
@ranger, na lvl16, dagoonlvl1 i maeledict lvl4 skinu mirani 1/2 hp-a bez problema. jos ako ju stunas i bacis ulti sigurno je mrtva. ja sam znao na lvl6 ubijati centa sa full hp-ima (AKO nije imao mane). spell koji moze napraviti daleko najvise dmg-a u doti (vidio sam brojke +800 na zadnjem dmg-burstu)
@C popravili su to, ako je 1v1 bez ikoga drugoga, samo ce ga jednom opizditi i nestati.
L0L, u kojoj to "staroj doti"?
valjda u onoj kada je dragon knight imo 400%hp regen (ne 4hp/s nego hp regen*4)
da da to je bila legendarna dota :) 5 HoTa i BoT i cristalka ti nis neradi... nikakav dmg ni nis + toweri te lupaju + creepovi :) btw C kaj nemislis da mi lich bio prebrutalan da to tako radi 1x1? da... i jer si ti to glup pa si malo brojke stavio vece ili su ga fakat ojacali? prije je sa anghamom bilo 550dmg i 7 bounceva
@Macane ja sam vidio maledict kako ubija centa sa 1500 dmg zadnje tak da ono daleko najimbastičnija magija u doti. ili angham + ww i pokupio lik runu za invis... dodje medju njih 5 i 3 zahvati maledict i ulti... ajdmo rec da ta 3 nisu imali sanse cim je ovaj maledict bacio :)