Tražila sam, ali nikako ne mogu skontati. Gdje si čuo pjesmu, s čim je povezana?= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
Printable View
Tražila sam, ali nikako ne mogu skontati. Gdje si čuo pjesmu, s čim je povezana?= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
kako se zove pjesma u prvih 20sec
EDpkHcdqYJA
Znala sam da znam kaj je to!= Citat =:
Izvorno postao olio
Evo ti link, a pjesma ti je El Condor pasa od Simon & Garfunkel.
WuG35Tbrtbw
hvala :pray: ,
bila mi je 2 dana na vrh jezika i nikako da se sjetim
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao olio
[quote=The Great Duck][quote=raven5]Nije ta...Pjesma je instrumentalna.[/quote:2af5kpme]= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck":2af5kpme]Zna li tko kako se tove jedna stvar,mislim da je house nekakav ili tako nešto,jedna od najpoznatijih takvih stvari,prošlo ljeto se vrtila na nekoj reklami za neke partyje ja mislim...[/quote]
[url="ZthNYozVwNM
Daj neke konkretnije podatke.. ovo je igla u plastu sijena...
Pitajte Pseta....on zna.
[quote=The Great Duck][quote=raven5]Nije ta...Pjesma je instrumentalna.[/quote:374qc7ku]= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck":374qc7ku]Zna li tko kako se tove jedna stvar,mislim da je house nekakav ili tako nešto,jedna od najpoznatijih takvih stvari,prošlo ljeto se vrtila na nekoj reklami za neke partyje ja mislim...[/quote]
[url="ZthNYozVwNM
sIPpc_MOiqk
Nije ni ta...Ima nekakav "riff" koji se proteže kroz cijelu pjesmu,pa u jednom trenutku nema ritma,pa se on opet vraća...Prošle godine je bila na jednoj reklami na TV-u.
vjerojatno ova, ima više verzija al riff je tu: Body Rockers - I like the way you move= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
JAOJ_azIvus
bil je još jedan popularniji house edit gdje je riff akustični a glas ženski, nešto malo drugačije,al nemerem se sjetit
kak se zove ona stvar s neke random reklame na teveu, ide; "suddenly i see"...
KT Tunstall- Suddenly I see... i sama sam je skinula... na reklami za nestea...
e tream pomoc
pjesma koju je pjevo onaj plavi lik na storysuper nova onaj tin ja mislim...
nešta spominje dane u tjednu, danas sam gledo neku kazetu pa naletio na reklamu... jel zna neko mozda ime te pjesme ...
Pjesma je na stranom jeziku ili domaćem hrvatskom? treba mi i kad je to pjevao- finale, polufinale...= Citat =:
Izvorno postao Ogg The Dogg
11l_cAvKqMg
na stranom jeziku(engleskom) i ne mogu ti točn oreć kad ju je pjevo...
pošto ni ja nisam siguran. sad ću probat nać opet tu kazetu pa ako uspijem javim ti još detalja
[quote=shai_hulud]vjerojatno ova, ima više verzija al riff je tu: Body Rockers - I like the way you move= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":3smtdvrl
JAOJ_azIvus
bil je još jedan popularniji house edit gdje je riff akustični a glas ženski, nešto malo drugačije,al nemerem se sjetit[/quote:3smtdvrl]
Nije ta,i rekao sam da je instrumental.
traži ovdje..
http://www.youtube.com/user/SIMOXMoRoCcO
A dobro,možda ta stvar i nije house jer se ja ne razumijem baš u tu elektronsku glazbu...I bila je na reklami jednoj prošlo ljeto na TV-u (mislim da je bilo nešto u vezi s Tuborgom i nekim partyjima),ali nisam siguran
Najčešća stvar koja ide ispod reklame za tuborg ti je obavezno Blur- Song 2.= Citat =:
TByqESZekxc
heh evo našo sam pjesu što sam tražio... malo sam krive podatke ovdje ostavio o pjesmi al evo je:
SA8LwyCRok0
Ništa od toga...Pjesma je instrumentalna,techno,house ili trance,dosta poznata,prošlo ljeto je bila na nekoj TV reklami,ako se ne varam za neke partyje,a nisam siguran je li imalo veze s Tuborgom.
hmm... jedina house pjesma koje se ja sjećam iz reklama tuborgovih ili becksovih je ovo:
6yikNhPh9n8&feature=fvst
Nije ni ta...I rekao sam da je instrumental...
Ok opet ja, ćao*mahanje*
Daklem, jedan machinima video pjesme, mislim da je WoW machinima, ne sjećam se točnog imena pjesme, nešto u vezi sa zarazom ili bolešću nisam siguran, pjeva žensko, ovo je bilo postano u youtube filmićima ali to je bilo jaaaaaako davno tako da za gledanje svih linkova nemam ni živaca ni prometa, bilo kakve informacije bi bile korisne pošto youtube ne daje nikakve rezultate
Trazim neku dobru, laganu.. pomalo tuznu malo noviju rock pjesmu! Dajte po 3-4 primjera pls! tnx :wink:
Prva mi na pamet pada 21 guns od Green Daya
kolko se sjecam prosle godine za tuborg partye je bila ova wsl3k2mHDhQSznam da niej instrumental ali poslusaj brijem da je ta xD= Citat =:
Jebemu,izgleda da sam pomiješao te dvije stvari...Al svejedno hvala za ovo...
Dakle,ta pjesma koju tražim ide otprilike ovako:tanta ranta tanta ta,cijelo vrijeme u pozadini ide onaj ts ts ts ts,zatim ga nema,pa dolazi nekakav woosh,pa se opet vraća ritam...Mislim da su i tu negdje puštali na TV-u.