Ak nisi zavrsio mozda ti ovo pomogne click= Citat =:
Izvorno postao Bara
Printable View
Ak nisi zavrsio mozda ti ovo pomogne click= Citat =:
Izvorno postao Bara
A ako ti se baš i neda ih tražit po cijelom Wasteandu, uvijek se u ekstremnim slučajevima možeš okrenut čitovima.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Trenutno igram prvi dio da se malo upoznam sa igrom pa ču treči,mada malo mi je nelogično iako je ovaj dio nedavno izašo, več je najavljen 4 dio za 2011 godinu. :shock:
= Citat =:
Izvorno postao WAR-ELEMENT
zasto ne kad se dobro prodaju :(
To su sve glasine i nije ništa potvrđeno od strane Bethesde. Što se mene tiče oni rade na novom TES-u.
sto se mene tice scorpius se dobro tice, TES: V se sigura pravi...
You said it, man! :D
Enivej, jeli itko probao Nude mod? Ja osobno mogu potvrdit prvoklasnu kvalitetu dotičnog :oops: :rotfl:
xD
ja imam jos 4 clana u kuci pa si to nemogu priustiti :(
3. put igram, tagani skillovi su: speech, lockpick, energy guns, isto tako bildam science, medicine i repair, jer mi je INT 9 pa da bude koristi od tog (isto tako bildam i sneak :| )
evo, nisam ni izasao iz Megatona a vec imam 800 capsi u dzepu, jos kad popravim bombu dobijem 500... ili kad raznesem grad, dobijem 1000 >:D
Ja sam ga raznio samo zato što volim vatromet XD= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Ovo mi je 3. put, 1. put sam popravio, drugi put nukao :evil: a sad cu se strpiti do perkova kao contract killer/lawbringer
bas me zanima kako ce o meni pricati 3 dawg, tj. o neutralnom liku....
3 Dog: "One moment the example of all that is good and kind in this world and the next bringer of eeeeevil"
ali onaj Harold je precarski lik, svaka cast onima iz Black Islea sto su ga izmislili i stavili u 2 fallouta i Bethesdi na tome sto su ga ubacili kao drvo! xD
ovo me oduševilo :D
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... a6e636.png
haha da, iz operation anchornage :rotfl:
:rotfl: ja ga nisam primjetio= Citat =:
Izvorno postao Čux
i to ne samo jedn, ima ih nedno 3 na hrpi, i glave se daju odvalit :D
evo ajde, buduci da vec jako dugo nisam nis igrao..idem se i ja malo zaje... s Falloutom :D
za koju minutu cu ga instalirat..
Sada ponovo instaliram igru dobio sam veliku zelju je ponovo igrat.... s very bad likom :evil:
hahahaha, ljudi nisam znao di da to napisem ali uspio sam vratit svoje prastaro kor. ime!!!
:D vise nisam armagedon_666 :pray: hvala bogu :)
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao armagedon
Evo ponovo sam instaliro igru i sada zacudo radio mi radi,prije mi nije radio... samo se neki sum cuo... sada vjerojatno radi jer sam operativni sustav promijenio... ma :pray:...
Ma da opet problem -.-'
Rikle mi texture, screenshot Winterized T-51b Power Armor-a:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0320210427.jpg
Umjesto da je bijeli snjezni dobiva boju poda po kojem hoda ono WTF :? , dajte plz help nemogu ovako igrat :(
Ono jebote ja bi to.
Nevjerujem :( ponekad bude samo crno... totalno crno ...= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Corruptana tekstura vjerojatno (pretpostavljam da F3 koristi isti sistem pakiranja kao i OB), tako da ne gine reinstall onog što dodaje taj oklop u igru (Anchorage?) kako bi ti resetiralo teksturu (ono, nadam se da sam install nije corruptan).
Daaaaa, reinstalom riješi problem sa jednom teksturom, ali dođe novi sa drugom xD
Pa... probat cu, ali nevjerujem da je corruptan jer mi je na Visti dobro radilo, imam istih problema s CoD4...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pretpostavljam da su driveri inače OK? Čudno mi je da ti baš reagira samo na tu jednu teksturu ako nije corruptana.
Pa drivere sam nove instaliro... isto je, textura nevalja, isti problem mi se poceo dogadat i u CoD4(sve je crveno, rozo, plavo :? )...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nakon sto sam rijesio problem sa saveovima odigrao sam F3 do kraja.Odlican rpg,sviđa mi se nelinearnost i hrpa opcija u razgovorima te karma sustav.Na pocetku sam raznio Megaton(samo zato što sam pri prvom poluprelaženju napravio suprotno),obavio sam sve sidequestove(koji su inace fenomenalno napravljeni i puno zanimljiviji od main quest-a),visok speech je jako koristan u igri pa sam zahvaljujući njemu lakse rijesavao questove(osim onog s ghoulima,ghoule sam pobio zato što ne zaslužuju živjet u onoj zgradi i Roy bio pobio sve dobre stanare).Velika,ogromna mana igre je main quest,makar je zanimljiv prekratak je,duže mi treba da prijeđem crysis warhead nego main quest F3-a.Da nema sidequestova koji se ne svode na to:odi tamo,ubij lika,vrati se po nagradu,igra bi bila dosadna.Istražio sam svaku lokaciju u wasteland i pobio hrpu likova,na kraju sam bio very good i imao vise od 40k capsa.Najbolje oružje u igri je A3 21's Plasma rifle,u kombinaciji sa Tesla armorom funkcionira savršeno,nakon toga ide alien blaster i fat man.Sto se tice ekspanzija,imam problema sa prvom,instaliram anchorage,pokrenem igru,loadam i cekam onaj radio signal da se pojavi i nista,cekao sam vise od pola sata?