Modern Warfare 3 je na još puno starijem engineu (Quake III engine, možeš zamisliti) pa ima onak 14 GB...= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Printable View
Modern Warfare 3 je na još puno starijem engineu (Quake III engine, možeš zamisliti) pa ima onak 14 GB...= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Da naravno....= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Malo sam izmodo igru da ozgleda ovako http://deadendthrills.com/?cat=314
i tada mi igra ne radi na ULTRA na oko 40/50 FPS nego oko 25/35!!
I naravno da su tu teksture veće rezolucije opet nebi valjalo jer bi se Bethesdu napalo da je napravila totalno loš port i ne mari za PC igrače, (kao šta ih se sada isto napada da je loš port jer su loše teksture). A zašto bi ih se napalo? Zato jer bi ljudi koji imaju nvidia 8800/9800 i ATI 4850/4870 sve stavili na ULTRA i kukali kako imaju malen FPS i kako je igra smeće jer nije optimizirana....
Doduše nebi bilo loše da sustavili teksture veće rezolucije pa ko može nek izvoli, ali šta je tu je.....
Brijem da bi.= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Nema veze što je igra mala... svijet je ogroman, živ, nakrcan zanimljivostima, a grafika je čisti eye candy. Igra nije ništa veća od Obliviona, a ovo je po kvaliteti Oblivion^1024! (faktorijel, ne uskličnik).
Ovisi koja je grafička...= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Igra nije mala, kak ne shvaćate da je 5.5gb PUNO. Kad imate igru od 10giga, pola toga su samo animacije, ništa od igre.
Inače, našao sam način kako besplatno i bez puno muke besplatno bildat restoration spell.
evo upravo sam se borio sa 2! zmaja istovremeno,jednog samo koknuo i dok se absorbirao,u meduvremenu je drugi kruzio dok sam ga pokusavao pogodit sa pokojom strijlom ali nista,pobjegao je i nije se htio borit...sada imam 2 shouta,dragon breathe i onaj prvi...damn,sve se to dogodilo kod eldergream sanctuary nakon sto sam uspio ubit 2 gianta u onom kampu
Ne igram ta smeca pa samo pretpostavljam da je to oslo na neke filmice i slicne pizdarije= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Ima dosta tih što samo kruže i nikako da im privučem pozornost. Mada nisam probao shoutati na njih, možda im to pobudi znatiželju!? Skužio sam da shoutovi baš i nisu za velike monstere, ali na zmajevima posebno dobro pale.
presao main quest, sad se bacam na zanimljivije stvari skyrima :P zasad nekih 17 sati gameplaya...not bad =)
Bug report!
Ošo da ću putovati kočijom od Whiteruna do Markartha - kreš tu desktop.
Idemo opet...
(btw, mislim da ću početi dizati enchanting, skill obećava)
edit:
ok, niš, sve u redu, stigao drugi put do Markartha -... DAYUM, kako je lijep grad :D
Yep. Kad ubiješ prvog zmaja u MQ-u onda ti se aktiviraju zmajčeki.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Vidi, meni se to nikad nije dogodilo :-O= Citat =:
Ja sam našao par odredišta, ali je teško doći do tamo dok si nizak lvl. Najbolje bi ti bilo da tog prvog kod watchtowera središ, a poslje ti dolazi kurir koji te obavještava o lokacijama na kojima se nalaze zmajevi.
Kako je to moguće? o_O= Citat =:
Ne vjerujem, krcat sam itemima, skupim i teškim, na samoj granici da nemogu trčat, idem tražit trgovce, tri grada i pet trgovaca...svi imaju manje od 50 golda kod sebe :(
Kod mene uvijek imaju nekoliko stotina zlatnika koji se replenishaju svaki dan
Savjet: mamuti imaju Grand soulove pa njih trapaj.= Citat =:
(btw, mislim da ću početi dizati enchanting, skill obećava)
Jučer sam dingo level 30 i sad idem promjenit sign u mage i dizat si destruction dok radim questove za koledž. Valjda se neću gimpat.
Ova igra je čista uživancija...ni Morrowind, ni Oblivion me nisu tako usrkali u svijet...
Ne znam dal je bilo, ali ako vam se cini da je zvuk tih idite "playback devices>speakers>properties>enhancments>checkajte Loudness Equalization".
Mislio sam da nemam taj problem.. dok nisam to napravio :D= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
hvala za info
Lvl 13...30h gameplaya :)
I da, onaj spell kaj restora health, restora usput i staminu, a ne manu, malo sam zabrijao. Infinite sprint. Problem?
hebote,dosadu igru utuka priko 50 sati s tim da prvih 30 sam isprobavao likove,a sad zadnjih 20 sati igram sa konačno izabranim likom.
Igram sa reguard,i koristim samo spell destruction u livoj ruci i one-handed u desnoj ruci,za magiju je to najbolja kombinacija,jer ima jedan quest kad na kraju se boriš sa mini bossem koji je otporan na magiju,vridi samo shout i oružje a ovaj prvi se sporo puni.
Inače več koknuo 5 zmajeva s tim da 2 sam a ostala 3,npc-ovi a ja pokupio šlag na kraju.Jer netko zna di ima za istrenirati detruction spellove.
Inače kompanjoni zlata vride,ali su pre spori tako da sam često sam jer me ne može dostiči.13 level a još moram strahovati od običnoh protivnika,ono večina borbe je neizvjesna do kraja,igram na expert ali bih ipak volio da mi daju neko opako oružje da mi malo olakšaju,ono da borba opet nije toliko fustracija.Pa jel u ovoj igri moguče kupiti jače oružje nego što ga nađeš po putu.
Našao sam na kaj ću rastopiti lovu...
Koga zanimaju detalji oko kuća:
Whiterun - Breezehome - 5,000 septima
Riften - Honeyside - 8,000 septima
Markath - Vlindrel Hall - 8,000 septima
Windhelm - Hjerim - 12,000 septima
Solitude - Proudspire Manor - 25,000 septima
Solitude će taman biti super pošto ću se joinati Imperialcima, a tek u sljedećem prelasku Stormcloacksima. Razmišljao sam i o Riftenu pošto mi je tamo glavni guild, ali ne znam, Solitude je pre sexy i ima kuću na 2 kata + podrum :D
Napokon sam našao drugi nivo za Frost Shout, sad se nadam naći 3. nivo za njega i Force pošto su mi najkulji.
Koji je vama shout najdraži?
Ja još uvijek gledam gdje mogu kupiti Windhelmovu kuću... (kupiti i posve opremiti svaku kuću u igri je jedan od mojih ciljeva)
ima onaj neznam kako se zove,kad oladi protivnika,ono ovaj odustane od borbe,naročito korisno protiv opakih beštija koje ti se nađu na putu,nemožeš ih zaobiči a borba je več određena.ono gubiš.
inače sam očekivao da če ti shouti ipak biti malo jači jer ono......
E, super, baš sam to primijetio kad sam krenuo igrat. Tnx.= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
Dobra ideja, 60 somova je dovoljno da sve kupiš, jedino ne znam koliko opremanje košta. Ali neću ih sve odmah kupiti, mora mi ostati u rezervi za treniranje :D= Citat =:
Izvorno postao Akul
Sada sam na 72'000 septima.
PS: Sad mi je treniranje postalo skuplje, sa 600 septima po levelu mi je naglo skočilo na cca 1200 :shock: To otkako sam probio barijeru od 50 kod Smithinga.
@Bartuc odakle ti 72k septima? :S koliko imas sati gameplaya?
btw evo jedan epic screen koji sam uhvatio :D
Ne znam kolko sati imam, negdje između 30-40 možda!? Sad sam 27. level. Nalazim hrpu loota pošto istražujem svijet neovisno o questovima. Donju polovicu svijeta sam valjda 95% prečešljao, trebaš vidjeti kako su lokacije načićkane po mapi :D
Prokletniče!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
to je to :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
gameplay u satima ti pise kad ides load game ipod slikice od destinacije =)
sad cu i ja krenit češljat skyrim :D
napokon se riješio onih zmajevih kostiju, jebote imam ih nabacanje, a ukupno mi uzimjau bar 150 težine u inventoriju, pobacao ih sve u stash škrinju od onih sivobradih hehe
ubio za sada 3 zmaja,samo, lvl 17 :D
035:13:46= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
To je valjda to, 35h :D
Ja sam tek doso do onog questa kad idem onim djedicama na onu planinu ucit se derat... :)