Baš to. Ako ti smeta, stavi ga na ignore, i izbriši iz LoL friend liste. Problem solved.
Printable View
Baš to. Ako ti smeta, stavi ga na ignore, i izbriši iz LoL friend liste. Problem solved.
E, znate li možda ako Corkijev passive uzima u obzir Sheen i Lich bane kada radi postotak štete?
Nakaram va..zar je tako teško ignorirati?
Užasno mi se neda čistiti tema od ovakvih govana od postova po tko zna koji već put.
KICO nije jedini, ima još ljudi koji zaslužuju bar ban na par dana a redovito posjećuju ovu temu.
Ikakva daljnja prepucavanja, vrijeđanja i prozivanja će završiti vrlo loše.
</3
NIsam Trol :7
de ajmo promijeniti temu više :S
Cekaj dolaze 2 champa
Maokai i jervan
ako da jervana 100% uzimam
Još 1 win i imam za novog champa ^^
koji su novi ftp champovi?
Blitz, Karma, Malzahar, Sivir, Fiddle, Ezreal, Trynd, Heimer i još neka dva, Twitch opet nije jebem ih retardirane dok ashe i annie svako malo budu kuje proklete
ja cekan garena.....
Annie i Ashe budu svako malo jer su početnički champovi i jeftini su pa si ih ljudi koji prvi put igraju mogu lako priuštit ako im se svide. Isprobavam Malzahara, sviđa mi se jako zasada.
Da dosta je zabavan, osim kad te spare sa idiotima koji ili feedaju, ili ne zovu mia ili se svađaju tko je lošiji -.-
irelia :pray: :pray: :pray:
koji prokleti farmer, nesto prestrasno
jedino eto nisam uspio dokuciti smisao njene ulti.
relativno beskoristan skill, tj skill u kojem ja nemrem uvidjeti prakticnu korisnost osim ubijanja hrpe debila kaj bjeze sa 20hp-a iz borbe (zato rade uzmem 2 il 3 skill umjesto ulti na lvl6)
od itema radim zerkerice->shen->trinity->bloodthirster/yomouus blade (il kakvec)->black cleaver/bloodthirster->infinity/black cleaver
malo je to sve tesko pospajati al taj build idem.
q-w-e-r
q,e,q,w,q,w--->q>w>e>rskill build
Kupio udyra i njegov primal skin. Skin je nešto prejako :)
Što se tiče champa, odličan je, al treba imati i tim dobar. Sada igrao 2 gamea i jednostavno, udyr bez tima ne može ništa. Jedino u lategameu može solirati i cijeli protivnički tim. Sa banshee se mogu zaletjeti unutar 5 njih i poubijati im bar dvoje ili troje, a tim sredi ostale.
I da, junglam fkors
wtf, nista od champion spotlighta? :( Ne svidaju mi se ovi novi f2p champi, htio bih probati twicha, ireliu, shaco, urgota... nadam se vise srece iduci tjedan :P
stealth champovi su jaaaako rijetko free, ako i bude netko, bit ce shaco. eve i twitch tesko.
Kako su me igrači u igri počeli živcirati, prestrašno.
Prvi meč, uvjerljivo smo bolji i kada dođe do teamfighta, svi fokusiraju tankove i izginemo samo tako -.-
Drugi meč, isto nam ide jako dobro, pa prvi liva .... pa drugi. Ostanemo ja mord, shaco i teemo i gazimo ove. Uzalud kada njih ima više i dotuku nas ... Žalosno.
Ragnarok, isprobaj Akali, jako je slična Ireliji, možda je čak i bolja.
akali mi saka, bila je free. oke ne saka, al nisam tolki fan svih tih ninđi, a ona je mrvicu previse ninđa za mene
Prvi put sam doživio penta kill danas, protivnički Morde nas je izmasakrirao s ghostom našeg nafarmanog AD Ezraela :(
Izlazi li Maokali i Jervan IV ili samo Maokali?
inace imam 6357 ipa ako izlazi i jervan kupujem ga ako ne kupujem aniviu
Maokai dolazi sljedeći, prolly sutra.
Prolly? nikad cuo
:rotfl:
Dobar update... Ovaj Maokai mi se čini prejak!!!
Netko će fapat na drvo :D
Izgleda predobro.
# Surrender time on Summoner's Rift reduced to 20 minutes from 25
# Surrender time on Twisted Treeline reduced to 15 minutes from 17
NEMA PATHA A JA IMAM 6700 ipa KOJA TRAGEDIJA :(
odo si ja kupit aniviu
:'( los si, pa sutra će patch biti...
Ja sam odavno potrosio moj IP, sada cijena odlucuje hocu li ga kupiti ili ne, nemam volje skupljati 6k. LoL dobiva queue sistem, slican onaj kao u wowu, ako je pun server stani u red i cekaj.
Evo 7 7 15 anivia= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
skuzio sam ju imam svoj odabir spellova i build sad
sljdecu ocekujem min score u +6
DRVO.