-
Re: Zadnja igra koju sam presao je...
Resident Evil 4 HD
Napokon izaslo za PC al ovaj put kako treba, bez onog unofficial moda. Epitet HD je malo upitan posto npr neke teksture drva izgledaju sasvim cudno i ismirglano u odnosu na originalnu verziju al sve ostalo je na mjestu. Druga zamjerka ide na mouse akceleraciju koja se trenutno ne moze iskljuciti i sto je mis samo emuliran od joypada al igrao sam cijelo vrijeme s kontrolerom tak da me to nije diralo.
Al bez obzira na lose kontrole (prihvatljive u ono vrijeme, jel) preglednost je opet nekako bolja nego u RE5 kad ti se zombiji prisunjaju sa strane a uopce ih ne skuzis od Chrisovih bicepsa koji zauzimaju 60% ekrana.
Presao sam je dvaput, za prvi prelazak treba nekih 8-9 sati jer je potrebno prekopavat sve za upgrejdove i municiju dok sam drugi put samo proletio kroz igru s maxanim oruzjima.
-
Meni je prvi prolaz odnio 16 sati.
Kak si ti dobio 9, nije mi jasno.
-
Pa brza je igra kad nisi osakacen na 30 fpsa
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Ja ću baš obje igre igrati ovih dana.
I što si izabrao?
Sve sam ih onesvijestio bacanjem namještaja na njih i onda sam zapalio kuću.
Nekim čudom svejedno pobjegnu iz kuće i viču ti da si vještica.
-
Zakej si kupio to Telltale smeće? Nakon Walking Deadwalkera smo se dogovorili da više nećemo igrati njihove igre.
-
The Wolf Among Us je odlična igra.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Kid A
Pa brza je igra kad nisi osakacen na 30 fpsa
Hohoho.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Zakej si kupio to Telltale smeće? Nakon Walking Deadwalkera smo se dogovorili da više nećemo igrati njihove igre.
Volim te stripove.
-
Do kojeg si issuea došao?
-
= Citat =:
Izvorno postao
Maloki
Volim te stripove.
Nije opravdanje da budeš Ivan-igra-je-odlična.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
Ivan
The Wolf Among Us je odlična igra.
za razliku od twd bolja grafika, voiceoveri i fluidnost scena. i opet je prisutan prelos telltaleov pristup izborima u kojima nista nije bitno, imaju jos 3 epizode da se dokazu.
btw jel onaj bluebeard ima istog voice actora kao lee ili se meni cini?
-
Okami HD
ukratko, igra je odlična - izgleda i zvuči super, svijet je odlično napravljen i zanimljivo ga je istraživati, priča zanimljiva...u biti jedina zamjerka bi bila da je borba prelagana, nisam niti jednom poginuo...i igra je prilično duga, meni je trebalo nekih 38 sati, a mislim da sam riješio samo polovicu side-questova, i kompletirao samo animal log..
9/10
-
Okami najbolja PS2 igra ikad, nadam se nekakvom PC releaseu eventualno
-
Persona 3 FES nakon par mjeseci. Nikad više.
-
-
Pretpostavljam snagom volje.
-
-
Treba mi jedno pola godine rehabilitacije prvo. :)
-
Star Trek: Bridge Commander
igra koju već godinama mislim odigrati, ali nikako...evo sad konačno jesam i prilično sam razočaran...gameplay je ograničen na izdavanja zapovijedi kojih ima vrlo malo i sve se svodi na fajtove, praktički nema istraživanja ni bilo čega drugog, potpuno linearno iskustvo...priča je ok, no i tu je moglo bolje...imaju Datu i Picarda pa je to plus :D..vizualno-zvučno čist solidno, s obzirom kad je igra izašla...
5,5/10
EDIT:
pobogu kako ovo ima 82 na metacriticu :confused:
-
Očito je valjala prije 12 godina.
-
Ja sam još davno prije odigrao Star Trek: Starfleet Command (valjda trojku) i bio mi je sasvim dobar.
Star Trek: Bridge Commander sam probao, al nikako mi nije sjeo.
-
Bridge Commander je imao poprilično jedinstven gameplay onda, a zapravo ni danas nema ništa slično.
Kaj nisi ti Wind popljuvao Dragon Dogmu i onda si sad išao po platinu.
-
South Park: The Stick of Truth - čisti GOTY. Uživao sam, umirao od smijeha, super reference na epizode, grafika, Kanada, ma sve! Osim borbenog sustava, on mi je bio malo smećast.
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Bridge Commander je imao poprilično jedinstven gameplay onda, a zapravo ni danas nema ništa slično.
Kaj nisi ti Wind popljuvao Dragon Dogmu i onda si sad išao po platinu.
Nope!
Svidjela mi se još od demoa.
Pljuvao sam jedino boxcover na koji su naljepili RE6 demo reklamu i tako ga unakazili.
EDIT
E da, popljuvao sam i main menu mjuzu u originalnoj igri.
U Dark Arisen su je nasreću maknuli i stavili onu dobru.
Inače mi je odlična igra, najbolji akcijski RPG nakon Soulsa.
-
Batman Arkham City
Super igra. Bolja mi nego prvi put, ponajviše jer sam skužio kako su challengi zarazni. U main storyu me najviše smetaju predator/stealth segmenti jer su preslični i dosadni često. Riddler zagonetke su i dalje nebulozne i cijeli njegov lik mi je nebulozni višak.
Što se tiče sporednih villaina, sredio sam Zaza, Deadshotu riješio 2 žrtve i onda me nije updejtalo više, nabaketao Mad Hattera, a onaj čudni tip što urezuje nekakve znakove u pod mi je totalna enigma
-
Resistance 2
+ grafika
+ level dizajn
+ bossevi
+ zvuk
+ oružja
+/- priča
- izbacili su kampanju u coopu
- ograničenje na dva oružja i regenerirajući health
- boss fightovi
dobar nastavak...grafika je dosta poboljšana i ovdje su odlučili koristiti sve boje, a ne samo sive tonove, recimo na početku kad sam izašao iz onog postrojenja i ugledao svemirske brodove u fajtu iznad sebe - jedno minutu sam promatrao prizor...zvuk je pogotvo dobar u levelima u zatvorenom gdje stvara tjeskobnu atmosferu gdje samo čekaš kad će nešto iskočiti pred tebe...također leveli na otvorenim prostorima koji mi nisu bili nešto u prvom Resistanceu su ovdje daleko zabavniji...oružja su većinom iz prvog dijela, što je dobro, s nekoliko novih od kojih mi je najbolji revolver...priča je slabašna kroz prvu polovicu igre, ajd pred kraj su to popravili...najveća zamjerka mi je što nema coop kampanje i boss fightovi su skroz jednostavni i u pravilu lakši nego 'normalni' okršaji, iako su bossevi spektakularan prizor...
8/10
-
Meni su boss fightovi dobri, a i barem ih ima dosta, za razliku od ostatka serijala.
A sad na trojku (iako su tamo revolver nerfali, no ima par novih cool oružja).
-
Kakav ti je Wolverine Wind?
-
mislim da ću uzeti mjesec-dva odmora od FPS-ova..a i trebao mi je već stići Infamous, ne znam gdje je zapeo, ak ne dođe kroz par dana onda krećem s Demon's Souls ili s Dragon's Dogma: Dark Arisen