Stavio nove Catalyst 10.11 drajvere i skužio da su promijenili ikonicu od CCC-a, ne piše više ATI. Karamtisve :(
Printable View
Stavio nove Catalyst 10.11 drajvere i skužio da su promijenili ikonicu od CCC-a, ne piše više ATI. Karamtisve :(
a jesem ti miša svaki put kad vidim ovu gore u desnom kutu reklamu:
Playzone Digo mi se ku*ac
:rotfl:
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...dbb7ef3746.jpg= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Da, sigurno takve idu s njim u razred.
što se tiče mađarki, kad god bi išo na more, svake godine bi bile sve ružnije i ružnije, taj narod je tako jebeno ružan da se uopče čudim da opstaju.
To nemoj uzeti zaozbiljno, možda jednostavno nije bilo zgodnih tamo ili ste se mimoišli :)= Citat =:
Izvorno postao isusbogra
Znam da ovdje u Splitu/Hvaru nekad bude stvarno zgodnih Čehinja/Mađarica :thumbs2:
nije, samo me zabavlja.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Si ikad vidio britance? Oni su mi u globalu baš nekak ružan narod, čast iznimkama ofc.= Citat =:
Izvorno postao isusbogra
si vidio britanke?
Si vidio sebe?
kako si loš :(
Neznam za vas al u Yorku sam vidio dosta lijepih britanki..jos kad su bile redheads i pjegave :oops: ,jos sam ih dosta dobrih vidio tijekom ljeta na Mljetu dok sam radio u Nacionalnom Parku :P= Citat =:
Izvorno postao isusbogra
Tocno to... Kakvi gabori idu samnom u razr sacuvaj me boze, to svijet vidio nije...= Citat =:
Izvorno postao isusbogra
U 4. razr ima doost mljac cura, ali 4. razr su... :(
Davaj slike.
britanke su dobre.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ne zelis, vjeruj mi O.o= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Mislim da on trazi od ovih iz 4.srednje
You read my mind. :D
Bičam po novom trendu na facebooku da se stavljaju likovi iz crtanih za profilne.
Jel to ono "cartoon yourself" govno čije bannere vidim svugdje?
Ne, nego neki event gdje nekoliko dana staviš najdražeg lika iz nekog crtića na profilnu. Svi živi to imaju i mene nervira, više ne znam tko je tko.
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Meni je Ernest na profilnoj, kako legendaran crtić :pray: :pray: :pray:
Što je najbolje,baš smo ovih dana dosta pričali o crtićima u razredu.
Onda dođem na Facebook,i imam šta za vidit...
:rotfl: Ja sam zabrijao da samo moja ekipa pocela nesto brijati na to. Izgleda da se to svugdje prosirilo.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
(Inace imam profil sebe iz South Parka, ali sam to napravio prije godinu dana, moram ga uploudati ovdje na forum jednom.)
Bitcham po bioware social networku >.<,moram se ulogirati oko 20 puta dok napokon ne uspijem skinuti DLC koji sam freaking platio..GAH
Bičam po ljudima koji smajliće pišu naopačke. Kad mi netko u razgovoru napiše (-: gubim strpljenje...
ja to radim (:
amen to that :O= Citat =:
Izvorno postao Outmind