Awake je actually dobra serija. Pogotovo ženama pošto je Isaacs... mislim... jel...
Printable View
Awake je actually dobra serija. Pogotovo ženama pošto je Isaacs... mislim... jel...
Khm, da, 3 nominacije i to za najbolji poster, najgoru glumicu i najgori par na screenu haha :D nije baš toliko zgodan, thanks
Huh? Nominacije? Wat? Serija ima tek 3 epizode, wtf?
Hahahahahaha, zanemari, gledala sam krivu stranicu :D Misliš na dramsku seriju? Onda će se pogledat
Da, mislim na seriju.
Downton Abbey (prva sezona)
Vrlo dobra britanska dramska serija smještena pred Prvi svjetski rat. Glumci su odlično predočili svoje likove, te su odnosi među njima i dočaravanje vremena u kojem se radnja odvija najjači aduti serije.
8/10
Southland - nevjerojatno kako je kvalitetna ova serija. The Wire + Law and Order = Southland
Upravo pogledao 4. ep 3. sez - nevjerojatno kak me zbediral kraj :((((((
NEVJEROJATNO, EKIPA
Nabavljam.
Fringe is back!
Ali nije mi kraj dobar. Malo bezvezno. No j... ga, što je, tu je.
Supernatural je zato dobar.
Pogledao The WireS- prva sezona
Većina vas je vjerojatno gledala pa neću opisivati o čemu se radi. Hvale je kao najbolju u zadnjih desetak godina, a neki i kao najbolju seriju ikad. Meni je bila prilično dobra, ali ne baš najbolja ikad, mada ukupni dojam se vjerojatno dobije nakon odgledanih svih pet sezona. Sve je vrlo dobro do odlično, jedino prva polovica sezone mi je nekako prespora, previše su razvukli uvod.
8,5/10
Također odgledao treću sezonu Two and a Half MenSkoja je na razini druge, čak mrvicu bolja...
7,5/10
WHAT THE FUCK HAPPENED TO HER FACE!?= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ne, ozbiljno, jel se samo meni čini kao da ju je silovao roj stršljena?
Druga glumica?
Pa sigurno je različita od one koja je bila u prvoj sezoni (ta je bila ok).
Ali mislim da je i ova bila već u par epizoda. Svejedno, preglupa je.
Baš sam vidio da je danas u 23:45 na HRT2 Sherlock
Vidim po netu je puno hvale pa si mislim pogledati. Jel gledao već netko? Dojmovi?
Odličan je, samo ga je malo :(
Čak je i bolje tako nego da ga je previše i da se izliže.
Ali, bit će ga još.
Novi Fringe je super.
Čudovišta koja izgledaju ko čudovišta, a ne ljudi s drugom bojom očiju.
Toga treba više. I sad su se sjetili, kad je serija pri kraju.
Nadam se da će ih još iskoristiti u ovih par epizoda koje preostaju.
I novi Supernatural je odličan.
Zabavan, humorističan, čak i pomalo jeziv.
A kraj je predobar.
(Zašto nema edita, nije mi jasno.)
Edit traje manje od sat vremena da se spriječi abjuz.
I opet je Fringe super.
Iako nisu trebali ono napravit.
Znam na što su ciljali, ali ipak.
Žao mi je kapetana, bio je kul lik.
Da. Ovog novog su i uveli samo da bude zamjena za njega 's ove strane', a onda starog ubiju.
Ali nekak sam to kroz cijelu epizodu očekivao, da će jednog koknut ili pretvorit u shiftera.
Nego, kaj je s alternate Charlijem? Već ga dugo nema. Mogli bi ga vratit sad u zadnjih par epizoda.
Pogled'o i ja. Dobra epizoda.
Charlie je valjda jos na krstarenju sa suprugom. Heh! Zapravo, Kirk Acevedo je dobio ulogu u Prime SuspectuSpa ga nije bilo, ali kako je ta serija otkazana mozda bi se mogao konacno vratiti.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
sta nije charlie mrtav?
U A liniji da. U B nije. Isto tako u A2 je, u B2 nije.
Brojlz, pak, nije mrtav u A, A2 i B2, ali je u B. Valjda. Osim ako, jel, spoil.
Postojanje dvojke je sad upitno u svakom slučaju, što pod upit dovodi i Fauxliviu.
Two and a Half MenS- četvrta sezona
Najslabija do sada, pomalo postaju repetitivni....
7/10
Daj me nemoj zajebavat, ta serija je repetitivna od prve epizode prve sezone. Možda ti s Ashton Kutcherom bude bolja.
Sad ukucao na imdb i gle stvarno Kutcher na slici, nisam znao. Kaj dopizdio Sheen sam sebi il producentima?
Pogledao ove dvije nove ep Game Of Thronesa, dobro je.