http://media.giantbomb.com/uploads/0...itle_large.jpg
Printable View
Medieval 2 Total War (Third Age Total War) i Pro Evolution Soccer 2010 (Fifa South Africa World Cup Patch)
Diablo 2, a kada zavrse ispiti, nastavljam s Mass Effectom 2. U pauzi izmedu predavanja(tj. sada vec ispita :) ) igram s kolegom PES 10.
Sad učim. Sljedeći tjedan ću valjda nešto zaigrat.
Far Cry 2. yay. napokon zamjena za bugovit Boiling point :D
da, to i milion drugih stvari.. humane sigurno ne definiše činjenje gluposti, neke stvari su mnogo osnovnije
Nastavljam sa Penumbrom Overture.
Izgleda da sam neki prazan papir ispod šljema u ormariću zaboravio i sada se moram sve okolo vraćat kroz rudnik pun pseta, preko uskog prolaza sa gomilom pauka da dođem do njega.
Sva sreća da sam taj isti prolaz zbog pauka već zabarikadirao i da ću ponovo morat restartat level... http://i46.tinypic.com/24c8njs.jpg
Fable The Lost Chapters
instaliro Half Life Ep1, Ep2 (al Ep2 ne diram dok prvu ne pređem), lagano čačkam po FarCry2, svaki dan opet i opet igram portal :D (ima ko kakvih mapa?), GTA3 igram onak iz razonode, Turoka sam počeo i Oblivion isto malo čačkarim xD
al brzo će me proć to.. prošlo ljeto sam u ovo vrijeme imo jedno 10 instaliranih igara.. a prešo sam jedno 4-5 od njih
Tales of Monkey Island kolekciju, Crysis i Warhead te Borderlands plus svi dlc-ovi.
World of FOI :(
NFS Shift.
hitman 2 i toy story 3
Uz Borderlands, Shift i Prototype.
Need for speed:Most Wanter i Titan Quest
Umalo pa počo BBC2, al kad sam došo u dućan da ga kupim, rekli su da je sve prodane. jbg
Opet igram Deus EX na Realistic... sad idem na ful stealth i otkrit sve secrets-e :D
Na kojim windowsima igraš? Jel radi na Win7?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
RA2: Yuris Revenge.
Mnogo gg u multiju.
SW KotOR
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ma de bježi, koji će mi prozor to. Iks pe korisnik 8)
Upravo sam si snimio Hitman Blood Money, to planiram već duže vrijeme odigrati ali nikako. Prije mi je pre strašno trzao, a sada ide fino na max sa max AA i AF, tako da sam si baš sretan. Contracts sam obožavao, nadam se da me Blood Money neće razočarati.
Most Wanted i Minecraft, već mi nedostaje drif u MW-u, počeo sam driftati u toolbooth utrkama, a to nije dobro :(
Singularity, Transformers: War for Cybertron, Sniper Ghost Warrior
Di samo stignes sve :pray:
Mah, sat-dva dnevno i to je to :)
cod 6 mp
singularity
transformers
Igram Croc 2 za PS1. Igra je čak donekle i teška. Sjebe te kamera, način kretanja i par bugova :)
Btw, sada sam u nekakvoj fazi pa igram te PS1 igre (Crash Team Racing, Tekken 3, Spyro i sada ću početi Muppet Monster Adventure) :D
Igram Mario Kart - Double Dash za GameCube...
Red Dead Redemption. <3