Da sam žensko dala bi mu samo tako.= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Printable View
Da sam žensko dala bi mu samo tako.= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
"dala bi mu samo tako"
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
ala provale...
:bravo:
Dante's Peak sinoć...vgg film...lijepo je vidjeti da zapravo kraj u filmu katastrofe može biti katastrofalan bez da neki isus spasi grad od uništenja...
You Don't Mess with the Zohan
Glupa komedija u američkom stilu sa nekoliko stvarno smješnih scena .Tip se priprema za okršaj i krene Rocky muzika.Dolazi do frždera i lupa jaja u čašu samo što ne ispadaju jaja nego mali živi pilići koje proguta...nakon toga lupa u boksačku vereču , pa u svinjsku polovicu pa u obješenu kravu koja visi naglavaćke i naravno muće jer je živa i bole je udarci....film je prepun takvih fora.Usput glavni lik ševi sve stareije babe od 65 u kvartu...
Pogledati ako se nema ništa pametnije za raditi ....a nema se :D .
Yes man
đim keri, car ko uvijek!
preodlicna komedija, malo mi vuce na romanticnu, ali uz jima je zakon kao i takva :D
cura je awsome ^^
definitivna preporuka, sto drugo rec :D
Disco, disco!= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Prejak film :rotfl:
saharu opet :pray: odličan film,nije neznam koja gluma ali zabavno
odlican film 9/10= Citat =:
Izvorno postao LL21
Jucer s frendovima pogledao 2 filma uz puno zelene droze, tako da možda i neću biti previše objektivan:
Lars and the Real Girl
Oke, kako vidim danas, film je kod publike i kritike prošao iznimno dobro, a jedino što se jučer nama desilo dok smo ga gledali, je da nas je bacio u depresiju. Možda zato što smo očekivali crnu komediju, a dobili smo dramu o 30-godišnjaku koji ima traume iz djetinjstva, i kupi plastičnu lutku koju tretira kao pravu curu, tako da nismo mogli dugo izdržat, pa smo par scena preskočili. Neznam, mislim da ću još jednom pogledati film solo i trijezan, čini mi se da onda i ne bi bio tako loš, ovak je samo bio umor za mozak.
In Bruges
E ovo je već fantastičan film, nismo očekivali puno od njega, a dobili smo jedan od najboljih filmova u zadnjih par mjeseci. Od početka do kraja nisam mogao odvojit pogled od ekrana, makar mi se užasno spavalo. Iznimno mračan film, ali opet ima nevjerojatnu količinu crnog humora i genijalne dijaloge, isto kao i glumu skoro pa vrijednu Oscara od strane Colin Farella i Ralph Fiennesa. Još jedna stvar koja mi se jako svidjela, jest soundtrack koji je bio iznimno dobro pogođen za događaje na ekranu. Ali da skratim priču, ovo treba pogledati pod obavezno.
Vodeni svijet-odlican film, Kevin Costner u gl. ulozi
Također Vodeni svijetSi nakon njega Vuk. Oba su mi filma predobra, posebno Vuk sa svojim prikazom "civiliziranog" vukodlaka kojeg utjelovljuje, ni manje ni više, nego Jack Nicholson.
Danas je na telki bio dobar izbor filmova. Vuka i Zoolandera sam već gledao, kao i LOTR2 koji je bio na POPTV-u ali LOTR nisam gledao već dugo pa sam to pogledao danas.
ja sam poceo vuka gledat isto ali mi se nije dalo bas tolko gledat posto sam vec odgledao 1 film= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
evo pogledal sam Harry POttera : Red Feniksa, majke ti dosadniji film nisam gledal
-1/10
jesi to gledo na HBO-u? ja isto... al danas je najbolji bio Zoolander... :D= Citat =:
Izvorno postao flander
vodeni svijet je jedan od rijeđih koje sam prekinuo na pola koliko mi je bio zamoran= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Zaselak.. po 2. put.. meni vrlo dobar film.. noć šjamalan :pray: (hepening ne postoji za mene)
Sinoć Zoolandera i The Village(Zaselak).
Zoolander - Urnebesan, ali ništa posebno.
The Village - Dosadno. Veoma dosadno, i tek na trenutke napeto. Strašno nije. Uopće.
the village je po meni jedan od boljih shaymalonovih filmova :pray:
mistično do boli :pray:
Pogledao sam i ja Zaselak.
Nije mi bio nešto. Možda sam očekivao puno. :)
napokon sam pogledal ove nove batmane, dakle, batman begins i the dark knight, i oba filma su me odusevila. Joker je zaista predobro napravljen, onak, jeziv i pronicljiv. Blentavo mi je malo u batman begins, to kaj onaj final fight ne ostavlja neki "woow" efekt.
po meni neeson owna jokera...
= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
ma kakav HBO, na divx-u, film je dosadan,opće nema neku priću niš, oni u 5 nastavaka pričaju kak bu se neki Valdermot ili kak već vratil sve ih pobil, to su mogli u 3 nastavka srezat, ali ne mora se ova raspisat i sve bubnut 6 nastavaka, mah
lose je, al bas tolko i nije...
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
govorim za sebe,fala bogu da HP fanu je to svetinja
Superbad :pray:
Ghost Town (2008)
Film je komedija, ali ne komedija tipa polomiti ću rebra od smijanja. Radi se o liku koji nakon greške u operaciji umre na 7 minuta i nakon toga vidi duhove koji žele da im on sredi probleme, tj. razloge radi kojih su oni još na zemlji.
Slična fora je već viđena u filmu Duh s Patrikom Svejzijem i Vupi Goldberg, no ovaj film mi je toliko simpatičan i dobar da ću ga ocijeniti s osmicom.
8 / 10
Svakako pogledajte! :wink:
zasto onda samo 8 ako je toliko dobar?
OT: Pokojni-2. puta gledao (1. puta u kinu), odlican mi je film
Stay Alive[2006]
onak, fora film, fora ideja, ali lose ingame animacije, te predvidiva radnja.
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
pa devetke i desetke dobivaju samo epic filmovi,svevremenski,ovo je jedna od milijun dobrih komedija:)