Trine bi bilo fora odigrati tako, a ni Resident Evil 5 nije na odmet.
Printable View
Trine bi bilo fora odigrati tako, a ni Resident Evil 5 nije na odmet.
Da ne ostane na prošloj strani, možda ne primjeti:
Left4Dead, Serious Sam, Brothers in Arms, SWAT4 i gore nabrojane (iako zadnje dvije nisu fps, ali dobro =p)
valjala bi mi neka humoristična avantura, a da nije Monkey Island jer sam ih sve preigrao i volim ih :oops: ... Pa eto nešto na taj fazon
Sam&Max, na istu foru ko MI epizodno, jako dobar serijal iako su pojedinačne epizode jako kratke mislim da je prva sezona sada besplatna ali nisam siguran
Imas Discworld Trilogiju, znaci Discword, Discword 2: Missing Presumed i Discworld Noir, iako ovaj noir nema povezica sa prva dva sto se tiče radnje.
Prvi ti je ala monkey 1 i 2 grafički s tim da ti postoji verzija s voiceoverima i boljom glazbom, drugi ti je grafički skoro isti ko i Monkey 3, NOir ti je grafički malo bolji od monkeya 4 znači isto je 3d ali point n' click. Ako si imalo upoznat sa svemirom Discworlda umirat ces od smijeha pri prolasku avantura, a ako i nisi upoznat pozeljet ces procitati sve knjige Discworld serijala. Presmjesno i zabavno s tim da ti je prvi nastavak uzasno tezak i nelogican sto se tice zagonetki pa...
hvala budem probao te... a sam&max sam također igrao i S1 i S2...= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Tražim savjet da uzmem Stalker Shadow of Chernobyl ili Stalker Clear Sky baš mi se igra neki dobar open world RPG (znam da Stalker nije baš RPG , ali nema veze) pa eto koji vi mislite da je bolji ?
SoC sa Oblivion Lost modom...
Jel mi mozete preporucit neki dobar RPG... klasik neki, ne mora biti nista novoga... ... al da je onak...hardcore RPG...
Neverwinter Nights.
Bard's Tale, Diablo
Jel moram odigrat prvo jedinicu da bih mogao pratiti dogadaje u dvojci? I jel se isplati instaliravat one expansion packove? Sto uopce nude?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Dvojku nisam igrao tako da nebi znao reći ali jedinica je odlična, preporuka i od mene.
Ako se ne varam i po konceptu su malčice drugačije naročito kad su ih radili drugi studiji, a valjda nemaju poveznice ni sa pričom onda.
Nema veze jedinica s dvojkom , a expanzije se isplati instalirat jer jednostavno produljuju trajanje igre, a i dodaju nove klase ja sam igro samo shadows of the undertide i moram reć da priču nisam uopće pohvato , ali je svejedno dobra :D
Ako može preporuka neke novije strategije. Tipa cossacks ili nešto. Hvala.
koliko sam ja upucen davno nije izaslo nesto vrjedno igranja tipa cossacs...
Dobro, onda može i bilo kakva strategija, neka novija po mogućnosti da nije tw.
najnovija...Order of War(dobra za casual igrace, WW2 tematika)
Od malo starijih, ako nisi igrao... World in Conflict Soviet Assault, Red Alert 3, Dawn of War 2
Soviet Assault je ekspanzija za World in Conflict.
Anno 1404 , World in Conflict , Company of heroes , command and conquer 2 & 3 , warhammer 40,000 : Dawn of War 1 & 2 ,
Trazim neku turn-based igru tipa Fallout (tipa prva dva, ne zanji) i KotOR, ali da je u fantasy settingu...
Si igrao septerra core? Ili igraj final fantasy tactics na nekom od ps, ds ili gba emulatora. Ili hmmmm... ne mogu se više ničeg sjetit.
ocu neku dobru tabacinu a da nie strit fajter 4 jer je sranje, čuuz
Mortal Kombat 4 ili čak 3
Postoji li možda nešto tipa Harry Potter? Nešto da niste junak koji spašava svijet već običan učenik ili šta već u školi magije (ili nečeg sličnog), da ima mnogo lokacija za istraživanje, skrivenih područja i takvih stvari...
PC i tabačine su ti kao voda i ulje... ne znam, Guilty Gear XX?= Citat =:
Izvorno postao raindog
Jel ima za PC neka sportska igra tipa fudbal/ragbi/kosarka ali da je bas arkada - ono comboi,specialsi,supermoves itd......nesto poput And1 Streetball za PS2
Fifa Street, NBA street...
@xarabas, pogledaj si Urban Freestyle Soccer.
Mene zanima neka strategija gdje bih mogao pokorit svijet a da mogu igrat sa Hrvatskom. Znači, nešto kao Rise of Nations samo da mogu sa Hrvatskom igrat. I po mogućnosti da nije prestara :)
Nisam igrao Total War serijal, ali jel bi mi to možda moglo odgovarat? Vidio sam da ima modova u kojima se može igrat sa Hrvatskom, Srbijom itd.
Sad bas gledam,nije lose.Hvala.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
@Kostolomac - Superpower 2 ako želiš igrat sa bilo kojom državom svijeta. Doduše, užasno komplicirana igra, sa mnogo planiranja, micromanagemeta, vođenja politike i sličnog... ali ipak, isplati se makar isprobat zbog prizora na stotinjaka nuklearki kako lete nebom :D
(ovo je strategijama vjerojatno kao Armed Assault FPS žanru)
KLIK
Ako tražiš baš nešto poput Rise of Nations preskoči ovo :)
Mislim da i Knights of Honor ima Hrvatsku...