-
Re: Anime & manga everything related
-
5 Centimeters Per Second :pray:
Raz <3 <3 <3 <3
-
Ah, da. Izdvojio bi iz visual novela Umineko no Naku Koro ni Shikata Akiko - (Mata no Hi ~Prologo~ + Umineko no Naku Koro ni)
U rangu sa anime pjesmom. ^^
Damn... back to work.
-
Ja preferiram Macross Frontier, Gundam00, Bokurano i jos neke, ima ih brdo. Naravno, i ovi gore su zakon.
Al definitivno najbolji epic, ne samo po mojem misljenju nego i po misljenju nekih od mnogih anime siteova je ovaj ED:
Venus Versus Virus - Shijun no ZankokuSili ti "The Cruelty of Pureness".
Evo jos koji:
Gundam 00 - Namida No Mukou
Gundam 00 - Trust youS- pjesma je predivna, za rasplakat se :cry:
Gundam 00 - Ash Like Snow
Bokurano - Unistall
Macross Frontier - LionS- kad se spoje Sherly Nome i Ranka Lee...ma, kad cujete OST sve vam je jasno, originalne pjevacice May'n i Megumi Nakajima, koje i daju glasove Sherly Nome i Ranki Lee, jednostavno zakon.
A tu je jos Kannagi i sl...mah, jednostavno ih je previse :D
-
Odlične pjesme, sad si me opasno zanimao za Bokurano :)
Bakemonogatari 4th OP
Ovaj mi je dosta dobar :3
Lajkam MAL take a Poll klub, čuo sam mnogo predivih Op i ED na glasovanjima. Ovaj recimo <3
Wolf's Rain Ending
-
Da, Bokurano je totalno lud anime, pomalo cudan ako mene pitas sa tom svojom radnjom ^^ Pogledaj ak nisi ;)
-
Mislim da i hoću, nekako volim weird-like stvari XD
Kad smo kod openinga, od ovih airing Letter Bee ima prilično dobar imho... KLIKS(nema videa, očito opet zbog copyrighta)
-
-
Pogledao sam Kimi ni Todoke. Toliko character developementa nisam vidio u svim epizodama K-ona i Aoi Hane zajedno koliko u ovoj prvoj epizodi. Neznam... bez teksta sam, predobro nešto. Već je postao moj favorit ove jeseni, a ako ovako nastavi dobiva čistu desetku.
Vidim da Production I.G očito nezna radit loše anime :)
-
A ja bas gledam Superman & Batman Public Enemies :D
-
Nije valjda da ima taj anime?
-
Nije anime, normalan crtic izasao pred koji dan. Volim pogledat te DC-ove, Marvelove i slicne ;)
Nego, danas je petak pa imamo na raspolaganju Naruto, Bleach i One Piece mangu te cak dvije nove epizode shippuudena, enjoy ;)
-
Ste pogledali Umineko novi? Wow, ovo je bilo iznenađenje i pol, posebno nakon što ju je tresnuo. :)
-
Naruto manga :o :shock: :pray: Nebudem puno spoilao ako kazem da je poce cetvrti ninja rat...omg!
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ste pogledali Umineko novi? Wow, ovo je bilo iznenađenje i pol, posebno nakon što ju je tresnuo. :)
Ne još, uskoro :)
Izašla je prva epka druge sezone Darker than Black... vjerujem da vas je dosta ovo čekalo.
Provjerit ću i ovaj 11eyes... djeluje zanimljivo.
Što se tiče Miracle Traina... nakon što sam pročitao par komentara, ne želim ni pokušat pogledat. Tajanstveni vlak u podzemnoj koji se, pazite... pojavljuje samo damama u nevolji, k tome je pun bishounen dječaka... I'll pass. Well, ženska je populacija dobila nešto za sebe.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Izašla je prva epka druge sezone Darker than Black... vjerujem da vas je dosta ovo čekalo.
Weee, hvala na infou :thumbs2:
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Well, ženska je populacija dobila nešto za sebe (i sonić).
fix'd ^^'
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Np. Ja još moram dovršit prvu sezonu XD
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Np. Ja još moram dovršit prvu sezonu XD
Ne brini, i ja isto xD
Nego, sto se tice shippuudena, tko je pratio mangu, radnja u animeu je dosla do trenutka kad se ero-sennin pocne sorat sa Konnan, Painom i sl...totalni ownage, samo da se uskoro ne sjete puknut fillere i sve pet :D
edit: OMG neznam jel je bilo,
Trigun The Movie Announced
-
Ej, lukice.
Trigun film najavljen.
-
Pogledao Umineko. Beatrice je ustvari znači razigrano dijete koje je dobilo igračku u ruke... kada joj dosadi jednostavno će je bacit. Šamarčina je bila epska XD. Izgleda da Beato počinje mijenjat ćud.
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ej, lukice.
Trigun film najavljen.
Znam, uvijek prvo provjerim Sankaku prije nego što dođem ovdje... Iako sam preko MAL-a i prije znao da se pravi, nisam znao kada dolazi... Uglavnom, moja reakcija: :pray: :pray: :pray: :pray:
Enivej, konačno je došao i taj dan, stigli su mi naručeni volumei Hellsing mange. Here's a pic. [klik]
Nakon početnog ''OMG AWSUM'' dojma, prvo ugodno iznenađenje usljedilo je spoznajom da je manga na engleskom, u ''original'' Dark Horse izdanju, što mi je drago, pošto sam navikao mange čitati na engleskom.
A poslije toga, kad sam prolistao mange... :pray:
... Dodatne stranice/sadržaji koji se ne mogu pronaći u scanated verzijama na netu> sve ikad.
Da malo pojasnim čega sve tu ima:
- Uvrnuti i svaki puta drugačiji bio autora, uvijek sa hrpom anime referenci:
= Citat =:
Hobbies: harassment, Chinko Ijiri, being obnoxious, beating off
- Urnebesna, i pomalo suluda ''riječ autora'', ponovno hrpa anime referenci:
= Citat =:
In any case, from here on the story will go on ''Daaaara daaaara'', and it'd make me happy if all of you read it ''Daaaara daaaara''. But then I guess it's already that way anyway. Daaaara daaaara. Midaraaaa Midaraaaa! Nooo Nooo Nooo Nooo! It's ten daraaaa. (Sounds like Takayanagi from SMAP)
... U petom volumeu Kouta nije imao dovoljno teksta da pokrije cijelu tu stranicu, pa je otpjevao '' The boob song''. :P
- ''Character explanations (which don't explain anything)''- kao što i ime kaže, opisi likova... Totalno ludi, sve više svakim volumeom... Na početku se Kouta trudio lijepo opisati likove, i kako su nastali, onda su tu krenule neke šale [Major je opisan kao otaku. :P ], da bi u četvrtom volumeu sve nove likove opisao kao članove dviju Yakuza bandi ili štaveć, i u ''riječi autora'' napisao kratku priču o njima. Schro je recimo postao ''Muraoka gang gang boss, Masaharu Yamanaka''.... U petom pak volumeu, uz svaki opis lika Kouta je napisao što mu kod njega ide na živce crtati, kao razlog zašto će taj lik biti ubijen u sljedećem volumeu. :P
= Citat =:
Yumiko Takagi (Yumie)
Alias Booooo. (Because she's a Takagi) (Mr. Boo) (Loves the ukulele)
Split personality. Tough as nails.
Armed with a Japanese sword. Shnk. ''Gyahhh!'' Shnk. ''Gyahhh!''
Having to draw the sword and whatnot every time is such a monumental pain that she dies next installment.
- Koutine škrabarije na unutrašnjoj strani korica- parodije na razne animee, lulz.
- And, last but not least, kratka ali presmiješna '' Luke's and Jan's The Afterword, a merry manga'', u kojoj njih dvoje uglavnom komentiraju mangu, zbijaju šale, uglavnom igre riječi, i sipaju reference na razne animeje. Evo, fotkao sam nastavak iz volumea 2: page 1, page 2.
''By a doggy...'' :)
-
Idem sad pogledat naruto shipuuden animu o.o
Bit ce epic, oce bit sage mode od jiraiye?
edit: yay, 2 epizode :D
-
Kao produžetak ovog mog posta prije, još jedan quote iz ''riječi autora'':
= Citat =:
Finally, I think there are some people wondering where father Anderson hides all those bayonetes. Anderson is actually fourth dimensional, so there.
It all makes sense now. :)
-
Pogledao prvu epizodu 11Eyes. Da vidimo... malo forsane komedije, tračak romanse, malo horrora, misterija i neobično mnogo pantyshotsa.
http://img242.imageshack.us/img242/8454/kotonohaz.png
Behold! Kotonoha is back, and she is thirsty for blood :3
Sve u svemu, dosta je generično no prilično zanimljivo, vidjet ćemo kako će se dalje razvijati. Već je bila jedna referensa na Index, još samo fali nice boat. ^^
-
Što se tiče glazbe, po meni Asian Kung Fu Generation ima dosta dobrih stvari, tipa Kimi no machi made , after dark i ostale iz Bleacha :D
Enivej, odgledao sam zadnje 3 epizode Umisha, i moram reći :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Definitivno jedan od boljih animea koje sam gledao, čak sam i navijao u zadnjoj utrci xD
Sad mi treba još, zna neko bilo šta slično onako da je ligh hearted, bez glavnog lika koji ima super moći i mora spasiti svijet.Meh to me podsjeti bih trebao pogledati ovih par Bleach epizoda što su izašle
EDIT:Dem trebao bih pogledati i ostatak Gundama, nikako da završim ovih desetak epizoda
-
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Sad mi treba još, zna neko bilo šta slično onako da je ligh hearted, bez glavnog lika koji ima super moći i mora spasiti svijet.
Nekakav slice of life, ili?
Enivej... neznam što si sve gledao pa evo nekih naslova:
Hatsukoi Limited - vrlo dobra komedija/romansa, lijepog balansa.
KannagiS- Predobra komedija, vrlo vješto parodira mnoge stvari iz japanske kulture.
School DaysS- Počinje kao romansa, no spremi se da tjedan dana budeš šokiran krajem.
Kemono no Souja ErinS- Pogledao jednu epku zasad tako da baš ne mogu tvrdit, no jako opuštajuć anime sporog tempa, smješten u fantasy svijet.
Natsu no Arashi!S- Na pola sam tek, no zasad nitko ne izigrava junaka koji spašava svijet (iako ima čudnih događaja). Glavna je likica duh i može putovat kroz vrijeme... sviđa mi se kako je to napravljeno bez previše dramatiziranja, kao da je to normalna stvar. Prilično komično i originalno.
-
@Jopax
Jebemu, ja sam još na epizodi 10, niš nemrem gledati na ovom usranom laptopu. :(
Inače, trenutno megaprezirem ekipu iz gg subsa jer nisu uploadali Kampfer episode 2 u .avi formatu... Kojeg nekim čudom mogu pokrenuti. :/
-
Malo je bolja bila druga epizoda, bar meni.
Pogledao Kobato... simpatično djeluje, ima nekog šarma kao Chobits. Lutka koja govori me automatski podsjetila na kampfera samo što je ova *twisted evil*
-
Pred da samo znaš u kakvom sam iskušenju da ti spojlam, mwahahahha
Enivej, mogao bih pogledati te što si predložio Raz, pa kako mi se koji svidi :D
-
Skidam Ninja Scroll, Rurouni KenshinSi Record of Lodoss War. Jel gledao itko išta od toga? Jel valja što?