mislim da se ne skida dok nešt igraš...al ostaviš prek noći
Printable View
mislim da se ne skida dok nešt igraš...al ostaviš prek noći
Neznam, al kad sam bio kod frenda onda je on ostavio skidati Tekken a mi smo se igrali. Ostaviš nešto preko noći, nešto tako dok se igraš. Mislim da nebi trebalo biti nekih problema.
spajalo me većinom s europljanima pa je svejedno laggalo..makar se znalo desiti da tu i tamo cijeli fajt fino prođe...al odustao sam od onlinea jer malo ljudi igra pa većinom treba dosta čekat da nađe nekog...
Ko da nemaš sad dost igara za igrat.
Idi Dark Souls 2 prvo platinirat.
vidim da igra onaj neki wonderbook spell book kaj vec xD
Vidio sam nekog dečkića od deset godina da je te Move stvari kupovao u PS Centru.
Možda je to bio on.
Nije bilo Wonderbook igrica. Sve bi ih kupio. Al ova Move Pet, Move Fitness sranja to je lol.
Jel igrao tko ovaj uncharted 3 free multiplayer i jel valja šta za tu i tamo bacit koju rundu dok nemam pametnijeg posla?
Imaš besplatni Tekken Revolution na PSN za igrati ako nemaš pametnijeg posla. Pošto imam boljih igara za igrati nisam ga još probao pa nebih znao reći kakav je.
Eh, ne igra mi se takvo nešto.
Nemojte to igrat.
Obični Tekken 6 je vrlo jeftin pa bolje to nabavite. Dobite hrpu contenta, a ne dva lika i mikrotransakcije.
Nemojte mi se điberit kad Uncharted 3 i Tekken 6 skupa nabavite za 100 kuna.
Kakav je Tag Tournament 2?
Ovaj Uncharted 3 mp je pretežak za ono što sam tražio. Mislio sam da su odvojena f2p verzija i obična, ali onda su me likovi sa level 70+ rejpali zoljama pa sam odustao. Baš mi fali neka kežuel igra koju mogu igrat u bilo koje doba dana.
Jel se može u THPS HD ubacit vlastita mjuza? Pretpostavljam da može na pc, ali ne znam za ps3.
Pa onda rađe to nabavim ako se zaželim neke šore.
Pa da, al šestica je jeftinija (ok, to se ne odnosi na tebe).
I šestica ima neki story mode u stilu God Hand, gdje baš ideš kroz level i mlatiš henchmene.
valjda Tony Hawk's Pro Skater HD
Wind, oš kupit FFX za PS3?
Ma naravno.
Al moraš ga zvat EF-EF-EKS, a ne EF-EF-DESET ko čobsi.
tražim Tekken 6 po povoljnoj cijeni i na kraju uzmem Personu 4: Arena...valjda će valjati
Ja cijeli dan igram TLOU mp i nemoguće je dobar.