Death magnetic zvuči loše,idemo razapet Metallicu ....... Meni i ne zvuči toliko loše, bolje od "Metallica" albuma barem,iako kasnije su ga nazvali Black Album... Slipknot mi nije nešto,imaju dobrog bubnjara...
Printable View
Death magnetic zvuči loše,idemo razapet Metallicu ....... Meni i ne zvuči toliko loše, bolje od "Metallica" albuma barem,iako kasnije su ga nazvali Black Album... Slipknot mi nije nešto,imaju dobrog bubnjara...
Meni ni jedni fanboyi ne valjaju, mrzim slušat "O MA GAD NE VOLIŠ *random band*???!?!!?!?! TEBE TREBA ZAPALIT!!!! TI NISI TR00!!!!!!!!" :(
Odgovorio sam ti u Träktorhead topicu.
Bump.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
izazivas? :D= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
= Citat =:
Izvorno postao LL21
nije da volim fanboye...al fanboye precijenjene metallice,tak da ono:)
nemaslipk viska clanova vjerujte...
mi sad radimo preinake u bendu i gledamo kako sto kvalitetnije zamjenit neke od 11 clanova a da se ne gubi kvaliteta.jednostavno nam fale:)
ugl neznam sta svi tolko mrze slipknot,bar imaju lijepe maske i kombinezone:)
sto sam dobre volje danas.
corey je bolji sa stone sourom nego sa slipknotom...
Aeon - God Gives Head In Heaven (Country remix)
OMFG, ovo morate poslušat... country remix brutal death pjesme!
SMa neee, otkud ti to? :P= Citat =:
Izvorno postao MTF*
ovo od aeona sam cuo lol XD, ali ova ver bolja :D 4t66gHVy ... re=related
biblewhore i soulburner ownaju ^^
a ovo za behemtoh, onak, samo mi se ucinilo, ak nije provokacija onda ok...i da, inferno je najbolji, to stoji ^^
Inferno je jedan od najbržih, al ima dosta bubnjara koji jačeSudaraju. Npr bubnjari iz Aeona ili Kataklysma.
legioni i borgiri isto imaju dobrog bubnjara...
no inferno mi zvuci nekak, neznam, duboko, onak, bas sebe unese u to bubnjanje :D
scouring the crowned king od legiona owna, sad cu uploadat na jutub, vidim nema to :d
pa jesi ti cuo inferna?
ti mislis da je on samo brz?
pa lik i u tehnici owna, fkt je car, ima neki svoj stil ^^
par pjesmica
QjSPc72GgKw
rGsP2E8N2CQ
Mln_bqZ68vY
ima pun k stvari, al ove su mi prve napamet pale ^^
mislis na no symapthy for fools? :D
meni jedna od najdrazis to ^^
i da, nergal ima jedinstven growl, fkt najbolji growl, naravno, meni osobno ^^
ane :D
conquer all takodjer poslusaj...i at the left hand ov god, onda christians to the lions, pa isto tako mozes be without fear...i tak dalje i tak dalje :D
Gle, ima vokal procesiran do bola, ne bi ga bas nazvo unikatnim. Daj molim te poslusaj ovaj growl, to je unikatno: 0uh3aeYwrS0.= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Al dobro, svako ima svoje mišljenje, meni je ovo najbolje što može.
jbg, meni ne pase recimo taj vokal :D
i pod nergalov vokal, mislio sam na death dio ^^
Obituary ima predobru atmosferu, morat ću ih nabavit.
dobri ljudi, mjetalci, koji je žanr album melissa od mercyful fatea? znam da je zvanično heavy, a da je po settingu inspirisao black, ali ono nema nikakve veze sa mejdenima i sličnim hevijem osamdesetih... a dosta me podseća na witchfinder general, za koga dosta ljudi kaže da je doom, ali niđe nisam video da neko za melissu kaže da je doom... a zvuči, mnogo. i kažem samo melissa, sve posle na mercyful fate, uključujući i kraljeve solo radove, je heavy.
imaš preporuku za nešto slično?
Recimo King Diamond - Conspiracy
e, ae nešto što nije ni king diamond, ni mercyful fate. king solo mi ne leži nešto, kao ni kasniji mercyful... al' zato melissa...
ja ne volim kinga zbog njegovih skvičavih vokala :(
jebiga, ali muzika je fenomenalna i kao horror pisac poštujem njegov rad i njegove albume...
LL21 :( .
= Citat =:
Izvorno postao 11.06.2008.
NEEEEEEEEEEEEEEE :( . Oću novi Burzum :cry:= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Al nisam znao da Varg ima male Vargiće.
Ja ne volim Varga, ja volim glazbu koju on stvara. Čovjek ima pravo na svoje mišljenje, i ja gledam glazbu ko glazbu, svejedno je kakva uvjerenja ima glazbenik iza toga, ako je dobar i talentiran, sigurno ću ga slušat.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Eh da, Varg nije nacist, malo je rasistički nastrojen, al ima potpuno drugu filozofiju. Ak oćeš čitat, evo ti njegove riječi o toj temi http://www.burzum.org/eng/library/a_..._story07.shtml.
palio je crkve kao što cu kršćani palili pogane i nasilno ih pokrštavali stoljećima prije u "njegovim" zemljama ;)
Dobro, ali te crkve su inače bile stare i po stotinu godina, a neke su i prije služile poganima.
Ili kako je to lijepo sročio Necrobutcher:
S :wink:= Citat =:
I think it's ridiculous, especially the people that lit up our old fuckin' churches. They don't realize that these were actually Heathen churches, before Christianity. So they fucked themselves in the ass by doing that.
= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
to ne opravdava druga sranja....
A šta te koji k...c briga šta on radi,bitno ti je da je glazba dobra i gotovo...
turisas - rasputin
http://youtube.com/watch?v=Y150Lm4kZ_M
nice one...
a ljudi neznaju vrijednost umjestnosti i perfekciju pravih metal bendova.... to 2 tjedna im je slipknot najbolji na svitu , onda 3 tjedna marduk je uberkulbend a sljedeca 2 mjeseca im se diže na dimmu borgir....
ma ne vrijeđam ja te bendove , dobri su oni , ali su mejdeni , đudasi , i sl. ipak klasu iznad
btw. jel jedan slayer moze ovo MBnxDclM-ic
5.49 pa nadalje
powerslave turneja , 4 dana prije u new yorku usred pjesme im nestane struje i oni nabave loptu i igraju nogać
precarski da:)ipak,nadam se da ce u splitu biti dovoljno struje:)
ma budemo otkopcal icijeli split za tu jednu vecer , mogu i bez struje...
'de ste, ljudovi? niko ne sluša mjetal?
Mjetal ne, al metal slusamo
Novi Scar Symmetry prva liga:)
Yaay, nisam jedini koji sluša Scar Symmetry.
...
Novi album im je najbolji dosad, sve pjesme su odlične, al Morphogenesis i Holographic Universe ownaju boga.
Btw, ko ne sluša Scar Symmetry nek počne, likovi ownaju i imaju jednog od najboljih vokala u povijesti metala. Preporuke : The Illusionist, Obscure Alliance, Chaosweaver, Morphogenesis i Holographic Universe.
znas ko je yngwie malmsteen ?