Ja ni ne koristim magicne stvari i ne prakticiram enchanting. I ovako je igra dovoljno lagana. Ne zelim brutalno dominirati u fajtovima, dovoljno je to sto mi je 616 trenutni armor rating, a furam light armor.
Printable View
Ja ni ne koristim magicne stvari i ne prakticiram enchanting. I ovako je igra dovoljno lagana. Ne zelim brutalno dominirati u fajtovima, dovoljno je to sto mi je 616 trenutni armor rating, a furam light armor.
Kako to, svaka čast :)= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Moj armor rating je 30, 22. lvl mage.
Bartuc, di si ti našao enchant da bowovi rade više dmg-a?
Gdje mogu naći questove za Deadre?
Ja sam imao neku kacigu pa sam ju disenchantao...= Citat =:
Izvorno postao hacker
Znači, sve je sreća kada ćeš naletit na koji item koji će ti relativno rano dat određeni enchantment kad ga disenchantas.
Nije baš, na početku su enchantovi dosta slabi, ovisi o perkovima, skillu i soul gemovima. Al ako powerlevelaš onda da.
E da, još jedno pitanje, kada kažete da se enchantovi stackaju, jel to znači da ako recimo imam 4 itema koji daju po 10% nečega, na kraju imam +40% ili se prvo primjeni 10%, pa onda na to slijedećih 10 i tako?
Vise nije kao u Oblivionu da nadjes kip i razgovaras s njime, sad ti NPC da quest koji se vremenom pretvori u Daedra quest.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
I da, nije Deadra, tu mnogi grijese, Daedra je :D
@hacker, stackaju se, znaci 40+40+40+40=160% na base vrijednost.
El Chupanibre! :O
Dao bih krv samo da odrade ekspanziju na Akaviru
E to bi bilo awesome! :pray: :pray: :pray:
Iako bih bio najsretniji da bude Elsweyr.
A lol ono, koga zanima Elsweyr, ima 3-4 grada i ostalo su sela, pustare i šume.
Akavir je totalno nepoznat kontinent i skoro se ništa ne zna o njemu.
A i k tome tamo se zaputio Nerevar pa se od njega više ništa nije culo.
Akavir je prema poznatom loreu jedno 3 puta luđi i od Morrowinda, odnosno Vvanderfella. Niti jedna rasa nije normalna, sve se kolju međusobno, a pitaj boga kako teren i vegetacija izgledaju i od čega se sastoje.
Tamo su oni ljudi-zmije?
Pa baš zato :D
A da ne pricam o tome kako su zmajevi ukorijenjeni u Akaviri lore koliko god da je on tanak.
Bila bi okej ekspanzija za Skajrim
Mislim da će prije biti The Elder Scrolls VI: AkaVIr
sta god bude bit ce zakon
Još nije niti prvi patch izašao, a vi bi već expanziju :D
[quote=*Fila*]Kako to, svaka čast :)[/quote:16gygztq]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":16gygztq
Trenutno sam lvl 33, imam light armor skill na 85, sve perk-ove koji dizu armor rating i furam full Dragonscale (Legendary) armor. Ne bojim se nicega. Jaci sam od sudbine i nitko mi nista ne moze.
ti si frajer jebote :-D
http://christwire.org/2011/11/is-skyrim ... maneuvers/
:pray: :pray:
Jel Kome uspijelo ovo:
Meni to nikak neće uspjet ili je to neki bug ili kaj?
Je to neka zajebancija ili fakat postoje tako glupi ljudi?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
To mora da je zajebancija...zar ne.....zar ne?!= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
"If you notice that you never have ice cubes in your freeze, be sure that your son is freezing the anal caverns of other men in the neighborhood."
Naravno da su ozbiljni.
Barem je...kreativno :D
Kako nije, zar nije bio onaj release day patch : P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
..još sam u potrazi oružja za abzorbanje duša, il pak magije ^^
= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Ako se ne varam, Conjuration Teacher u College of Winterholdu ima tu magiju... ako si član Collegea to jest... što vrijedi bar formalno biti da si kupiš magije i imaš pristup onom trgovcu koji prodaje Black Soul Gemove.
Perk za bound weapons pod conjuration ti daje sposobnost da svi bound weaponi djeluju kao soul trap. Korisna stvar.
goosebumps
Postoji li u ovoj igri nekakvo One-handed oruzje unikatnog izgleda, a da nije Scimitar?
Oružja koja dobiješ kad obaviš Daedric questove su unikati, ali strašno im fali snage pošto su redovito za par klasa lošiji od oružja koja nađeš na najobičnijim banditima. Što je po meni žalosno :(
Ali nisu...
Ne kontas me... Mislio sam na to da li postoji oruzje koje je PO IZGLEDU unique. Kao primjer sam ti naveo Scimitar. Znaci htio bih da po izgledu nije ni Glass, ni Ebony, ni Daedric, ni Elven, ni Steel, ni Iron, nego da je izgledom bas unique?
@Xero...
Jedini koji valjaju su Dawnbreaker (i to samo protiv Undead-a), Mehrunes Razor zbog unikatnog enchantmenta i Wabbajack pošto je item savršeno unikatan i zanimljiv, odmah me vratio u doba BG-a i Wild Mage klase :D
@Niko...
Svi Daedric quest itemi su unikatnog izgleda...!? Zato što su unikati, as in, postoji samo 1!? :P
EDIT: Evo ti link sa svim Daedric artefaktima - http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Artifacts
= Citat =:
The definition used for artifacts on this article is that the item must meet all three of the following requirements:
- Be unique in appearance.S
- Only appear once in the game.
- Have a unique and useful enchantment.
Znaci ti unique ajtemi nisu crno crveni (kao i sva ostala Daedric oruzja), nego su nekih drugih boja?
ak se ne varam, sva magicna i unique oruzja su napravljena na bezi obicnih...
Nisu. Scimitar je One-handed oruzje unique izgleda, ali zanima me postoji li jos koje?