Poceo igrat Kassadina, jako mi se sviđa
Printable View
Poceo igrat Kassadina, jako mi se sviđa
A svi koji su 18+ imaju kreditnu karticu? lol...= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Ako nemaš ne igraš i to je to. A može i devizna.
Onda neka uvedu i IQ test i test fizičke spreme. Kad smo već krenuli filtrirat. :)
JEJEJEJEJE, Alistarića budu mu buffnuli!
Danas mi je čak i išlo. Ubio jednu s Nasusom. Nasus, sori kaj sam te zapostavio <3
Nebi bila prva igra koji ima taj sustav s karticom.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Joj daj, odfakajte s tim spikama.. Ko da su odrasli pametniji i pristojniji ili bolji u igrama. Ljudi su općenito moroni i uvijek će takvi biti. Igraj LoL ako te zabavlja i ne obaziri se na druge. I ak neko saka, e pa jebiga - IGRA JE!
Ima netko ovdje da igra Zileana na EU?
Želim da isprobam Zil+Urgot lane combo za ultimativno silovanje
hi zilean and urgot.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
meet my poppy and sion.
: >
E al oni ne mogu ništa protiv njih dvojice, mislim ono super, mogu harrasat oboje ali Urgot i Zilean to rade sa duplo veće udaljenosti, jedan radi magic a drugi physical štetu te je dosta teško braniti se od obojice, imaju bolestan range i vrlo teško ih je ubiti radi urgotovog shielda i zileanovog haste/slowa
ne mogu nista ? :D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
sion se shielda, flasha -> stun.
poppy charga, qqqqqqqq
gg.
To baš i nije pravi harrasment, više pokušaj ubijanja, i to se može desiti svako par minuta, dok ova dvojica mogu štancati bombe i acid huntere dok god imaju meta i mane
Morgana <3 <3 <3 Nakon što sam potrošio 6300 IP naslijepo da kupim Aniviu, skužim da mi Morgana u Mage/Support domeni paše jedno 3x bolje. Savršen champ, neznam zašto je skoro uopće ne viđam više.
zato jer ljudi vise vole igrat noobovske champove kao što je trynda
u skoro svakoj igri ga vidim :|
LOL za Trynde comment
Vidis ga jer ga mnogi zele svladati
trynda owna, zadnjih dana imam jedno 14 od 15 winova 3na3 s njim :D
btw. jel moguce da sam bolje rangiran u 3na3 nego u 5na5 ...znaci da taj matchmaking sustav ne ide samo po levelima (29 sam level) .
Uglavnom imam puno više winova u 3na3 i dobijam predobre timmejtove ali i dosta dobre protivnike za razliku od 5na5.
po meni trynda ima prevelik damage,i još ulti koji ga drži živim 5 sekundi nakon šta bi trebao crknut.dosta da vas dokrajči :kill:
Istina, ima dmg ali early game je za qurac. Ako mu das slobode da se nafarma ili jos gore nafida onda je pošast živa. Što se tice utlija, utl mu je dosta sjeban jer je zapravo posebnost u njemu da ga sto dulje odgodis sto se naravno nekad obije od glavu. Nažalost mnogi misle upalit cu ult i ubit random tipa.Meni ult služi samo za bježanje, 1vs1 situacije i ono kad si više od 90% siguran da ces nekog ubit odnosno da ne moras bjezat. Dalje tryndu je lako dobit sa nekim dobrim CCom tako da ga nije neki problem ubit.
Tyrind kao i par drugih (čitaj svi tanky deepsovi i likovi koji imaju apsurdan damage sa samo tri itema) champova su vrlo sjebani na TT-u tako da su skoro uvjek prisutni i da je pobjeđivanje s njima vrlo lako, uglavnom zato jer je smiješno lako ubiti troje ljudi tyrindom ako nemaju nikakav disable.
TT-u?
Hmm, istina ali koliko znam u 90% slucaja banaju tryndamera u rankedu.
Twisted Treeline, 3v3 mapa koja je dosta drukčija od 5v5 mape jer je puno bolja za champove koji su jaki 1v1 ili koji brzo snowballaju poput Tyrinda, Munda, WW-a i drugih.
lol znam 3na3 mapu :P
Pa pitao si za TT X)
Matchmaking sustav uopće ne ide po levelima nego koristi ELO sustav koji je kod normalnih mečeva isti za 5v5 i 3v3.= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Ili:= Citat =:
Izvorno postao Stryder
1. Čekaj da aktivira ulti
2. Broji do 4
3. Stavi Ignite na njega
4. Čekaj još 3-5 sekundi
5. Slušaj "An enemy has been slain" rečenicu
Ovo mi nikad ne dosadi raditi kada igram 3v3
osim ako ima dovoljno mozga da pretisne e -> q.= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
Rumble, moj siiiiii!
ja bi da napokon stave nekog kvalitetnog tanka u igru, makar nebi se žalio da nam daju i Magma Chamber
Alistar mislim da si mi malo slabiji, ali ujednačeniji. Trample tramp! <3
same here, danas sam uzeo RP za njega, i kupio bunny teemo skin.= Citat =:
Izvorno postao Looky
Karthus je free ovaj tjedan :( :(
serveri su up, rumble je 4800 :)
EU serveri valjda tek sutra updateaju.
Btw Ryze je prava LEGENDA u league of legends. Bildaš mu snagu sa protection itemima koji dižu manu i na kraju dobiješ lika koji može preživit fajt i uz to ubit pola protivnickog tima, diš bolje. Možda najzabavniji champ po meni :)
http://screenshot.xfire.com/s/113195949-4.jpg= Citat =:
Izvorno postao whiskey
:)
ljepo ljepo,ja sam ga kupio pred tjedan dana za 450ip,ali još nisam probao igrat s njim,sad ste mi baš volju napravili
Ryzea su već nerfali, ali trebali bi još malo, pošto je trenutno nešto poput tanky dpsa, praviš mu survivability a sa njim mu raste i damage, ideja kao takva nije loša ali je trenutno prelako dignuti mu taj damage.
Ja i govorim o situaciji kada pritisne e -> q.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Ignite će prvo prepoloviti količinu hp-a koju bi inače dobio od q, a zatim mu oduzeti to malo hp što je dobio.
still disagree, jako rijetko se to desi. also, reko si da igras 3v3, a tamo su igraci ( po mom iskustvu bar ) dosta losiji.= Citat =:
Izvorno postao Schadenfreude
jel se to meni cini, ili rumble bumble trumble razara?
danas u jednom mecu imo 2 quadre, u drugom 3v3 sam imo par situacija 3 vs 1 i triple sam izvuko...
rumble killble stealble