My bet goes on Ribar/Sjor Bepo.
Printable View
My bet goes on Ribar/Sjor Bepo.
Venus,ovo ostalo ne bi ni mrtav pio :(
Sta ce vam alkohol,mi smo i bez alkohola bili veoma sretni i nasmijani :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pa bili smo i mi, nije sve u alkoholu. Bilo nas je fakat puno, tak da ono, ludo i nezaboravno je bilo :)
Haha,ja sam dosao oko 8 i 30 doma s par frendova...Mi smo zadnje stoke koje su ostale...Nisam se toliko ubio od alkohola kao sto se inace subotom ubijem,neznam zasto...Ali sve u svemu bilo mi je dobro,na dalje lezerno.
Gleda se King Kong, nisam ga gledao od kad je bio u kinu.
Pijem kavu i cekam 12 sati pa krecem prema aerodromu
Kava se pije, jede neki kolač...slaže se popis za poslijepodnevni gaming.
Ja bi da napravim neki korisni programčić za Windowse u konzoli. Ima netko nešto na pameti? Ako nema, onda idem napraviti još jednog virusa. :D
:(
Trenutno skidam sve moguće svece internetu i grijanju u kući, ja se lijepo smrzavam na katu dok se svi dole griju. :(
Grijem se i jebem mater magli.
Pokušavam se razbudit, smrzavam se kao pička i jebem mater chatu.
Da, chat suxa :)
Ok, budimo pošteni i recimo IRC, a ne Chat.
na irc-u sam ali idlam ponekad posto sam u toku cjelovecernjeg mgs3 maratona
+ kip Snake-a u prirodnoj veličini.
Pijem čaj, dosađujem se, i tako to.
razmisljam dal da kupim t-mobile vairy touch II
smece od moba, ali bolje od mog bluetooth, mp3 i camera free uredjaja
klik
Sluša se ovo i čila, trebo bi neki vrag gledat ali nemam volje.
Lagano ludim uz Civilization 2. Moja komunistička Njemačka saksa, funds low, zaratio sa Španjolskom, funds low... onda još malo low fundsa i science mi je debele zaostao. Ljudi su unhappy i još mi svaki čas prodaju građevine u gradu, mislim WTF tko normalan prodaje katedrale?
Odmaram, slušam glazbu i pitam se kako sam se uspio ovako udebljat.
zato kaj zderes ko svinja i non stop si na ovom forumu
true dat.
Pa ti budi komunjara= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Trebo si normalno stavit,kapitalizam ili monarhiju al cuj komunizam :yuck:
MA mjenjao sam na sve moguće, despotizam, monarhiju, demokraciju ili republiku, ali uvijek isto.
Kažu da fundamentalizam pomaže (no more unhappy) ali da zato science nastrada .
Upravo završio sa dvanaestosatnim igranjem Warbanda, mod AD1257 il tak nešto, nisam jeo, pio niti išao na wc, čudno vidim btw.
Slušam mjuzu, razmišljam koji dobar SF film da pogledam
Lose.
Upravo sam saznao da mi prijatelj ne moze dobiti glavnu ulogu u baletnoj izvedbi u Berlinu zbog gej lobija (valjda hoce da glavnu ulogu igra gej a ne bosanska macho muskarcina)
Prokleti pederi :cry:
Slusam djordju balasevica,jedem i pokusavam smiriti glavobolju prije nego sto odem na predavanja
počea san se bavit glumon . glumin da iman kontrolu nad sobon
UlsarTheGreat je doša :)
Ontopic- Sjednim, slušam Joan Jett, planiram kad ću opomenut Sonica zbog nečeg i tako to.
You've been a bad, bad boy.
:( Razocaravajuce.
Upravo kenjam i osjecam olaksanje. Bye, bye drekec. Sretan put!
Ne koristim facebook. Ne lajkam to.
And again, sad :(= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Enivejz, žgaravica me muci od sinoc, još se nisam bio potpuno oporavio od Nove godine a evo sada opet isti kurac :(
Upravo odjebah jednu zensku zato sto je fuckin attention whore..
Al zenska je prezgodnaaa :cry:
Glup sam xD
De nek ga netko utjesi
Nisi glup.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
1)sviraš gitaru
2)ispao si kul jer si odjebao zgodnu žensku.
A kuis ono... barim zensku vec 3-4 dana i svako malo mi napise "vise nec pricat s tobom" al to ona onak u stilu da ja nju moram molit da oce pricat samnom, ja napisem "oke" i za pol sata eo nje opet(na moju radost, nisam je tio moljakat da neb ispo šonjoo ;D) i sad ona napise meni "PRestanite kommat vise, nabijate mi notifikejsnse!!! Jel MOZE!?!? Oke, hvala"
Ja njoj "Nemoze", ona odgovori sa "delete" a znam da nece obrisat.. kazem ja "aj" ona "ajd" i nie me obrisala, pa sam ja nju fakjea..
Al nea veze, sad barim neku drugu, al morat cu je bar 3-4 dana barit, nie kul U.u
To to je zato što sviraš gitaru.