Do onda moram kupiti najjači komp ikada.
No, ne brinem se tolko. EU će se ionako raspast prije 2014.
Printable View
Do onda moram kupiti najjači komp ikada.
No, ne brinem se tolko. EU će se ionako raspast prije 2014.
Oh, miran sam.
http://www.tportal.hr/scitech/tehno/222 ... IsGGcWxViI
Zas sam ovo tek sad otkrio. :[
:pray:
Ja si idem obrijati glavu odmah zbog Bibera, budem i jaja usput...
Lik će složiti sustav s kriptiranim datotekama i sa serverskom strukturom koja će biti kroz desetak država barem. Što te ne slomi, to te ojača.
Farming Simulator 2013 outsells MoH: Warfigher
:pray: :pray:
...
Faith in humanity: -217
Pa to i je u redu jer ne vjerujem da je MoH imalo zanimljiviji od farming simulatora.
ALI ODAKLE. ODAKLE POSTOJI TRZISTE ZA TAKO NESTO?!??!!?! :(
Pored tih Nešto of Nešto: Nešto shootera, AC-a i drugih najizreklamiranijih naslova, i meni se sadi krumpir. Osim toga, ako na Farming Simulatoru naučiš kako pravilno izorati brazdu, to je jedan životno esencijalan skill više.
bar ne bi igro farming simulator cisto iz znatizelje
meni je jeben za opustanje
Čini mi se stoput bolji od svih AC-ova, COD-ova, FIFA-a i sličnih ispljuvaka.
Od Warfightera nemože biti lošiji da ga jebeš. Ne kužim ovu foru sa -200 faith in humanity, ovo je jedna od pozitivnijih gaming vijesti u zadnje vrijeme.
Ali tko to kupuje? Nije neka uzbudljiva ili zanimljiva premisa, farmeri se već bave tim poslom IRL, igra je po kvaliteti osrednja u najbolju ruku... Kako!?
Kupuju osobe koje misle da su prerasle Farmville.
Nemoze svatko IRL vozit traktor s masaznom foteljom, klimom i MP3-em. :D= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ne miješaj FIFU ovamo. To je isto brutalna komercijala i natrpana je socijalnim online modovima i drugim glupostima preko groznog Origina, ali je odlična igra. Ionako su sportske simulacije i simulacije vožnje tim bolje što se više para u njih utuče.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Erm... Guitar hero? :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
+1
Evo ja imam fetiš na simulacije običnih stvari, igrao sam simulatore ribarenja, lova i vozača autobusa, možda i ovaj probam. Za par sati zajebancije gg.
Izvoliš.
http://desertbus-game.org/
Omg, kad se sjetim kolko sam utukao vremena u Rapala Pro Fishing na PS2. Jebate kako je to bila dobra igra. :D
Work and peace, ne Radimir.
triba platit tamo da ga neko obradi u tom zatvoru
Joj, da ih barem sve uzmu.
GENERALI OSLOBOĐENI NACIONALNI PRAZNIK
YOU DON'T SAY????
u splitu je jebeni dernek
Jel moze netko izvuci sa fabijatoriksovog i rajkovog fejsa komentare? :D
Auuu :DDDDDD
I ovdje isto, alkohol teče ulicama.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Odite na fejsbuk stranicu karle del ponte! hahahaha