Mislim da je podosta nemoguće da "ocjenim" svoju sestru. Pronađi ju na fejsbuku, ako si snalažljiv :wink:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Printable View
Mislim da je podosta nemoguće da "ocjenim" svoju sestru. Pronađi ju na fejsbuku, ako si snalažljiv :wink:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Zake? :?= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
dobra ti je a, a, a? :eyebrows:
sunce vam vaše perverzno! 10 kuna i dajem link na fejs :D.. Dobro, ajd, 20 :D
znao sam da ti je dobra
Prestara je za tebe, dečec.... Mada znam da voli balavce :| ... Ti bi joj pristajao... Dovoljno si balav :P
mirela orić?
Njet, Anamarija....
Očito je ovo bilo potrebno umjesto da sami upišu -.-
sestra ti ima lijepa kurcopusacka usta.
just sayin.
btw jede zarulju wtf.
bravo biserčino, bravo
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
...i Tera je benan na dva tjedna... zato jer je idiot. Mogao bih neki "službeniji" razlog smisliti, ali jednostavnije je samo reći da je idiot.
Što se mene tiće, može i 3 mjeseca -.-'
:pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Ja ne mogu sebi doć
nekužim šta je skrivio?:S= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Nek se nauči malo izražavati.
xddddd= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
svaka rječ mu je na mjestu, treba znat prihvatit zajebanciju :wink:= Citat =:
[quote=Rang€r]svaka rječ mu je na mjestu, treba znat prihvatit zajebanciju :wink:[/quote:2xkcw0mz]= Citat =:
Izvorno postao "Nee Joe Hendrix":2xkcw0mz
treba malo naučit izrazit zajebanciju. Tipa "Sestra ti je jebozovna"-"Ima dobre noge"-"Zakon dupe" i šta sve bi bile na mjestu. Ovo je malo previše. Šta da napišem za tvoju sestru ili mater da ima usta stvorena za pušenje kite, ti bi se smijao na to? Mislim bravo, baš bravo.
Daj Ranger molim te, da tvoju sestru tako nazove, bi li isto znao prihvatiti ''šalu''?
Inače tera, to ti nije trebalo...http://www.pic4ever.com/images/3384.gif
edit: lol ista minuta post iznad.. E bas to Nee Joe..
Da je pretjerano, svakako, ali svejedno sam puko kad sam to pročitao :rotfl:
http://i54.tinypic.com/ak7uqo.jpg
sa dana piva, frendica slikala
znaaaaači....to misliš o svojoj sestri? :fof:= Citat =:
Ne znam bas, nisam impresioniran.....ali opet, ja sam u pitanju 8)= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
oprosti, kada zenska koja tako izgleda sluša bilo šta osim lejdi gage i sličnog šita, meni je to zakon... :D
Kaj ti to vrijedi kada izgleda kao Lady Gaga (isti nos) :D Barem prema onoj intro slici, nemam face da odem dublje :(
Slažem se, ima takvu nosinu, a i jednako je blesava :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Karlo
Lukavac si, znaš ti to? Šamaram takve :D... Nego, naravno da sluša zakon ziku kad sam ju ja na to preobratio :D
slobodno svrati i ošamari me...
...al prvo plati rundu... :D
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Imaš kad dođeš u Kutinu.. Ionako nisi daleko :D
deal... ;)
obrnuto isto vrijedi ofc... ;)
Ja sam lijevo od ovog skroz lijevo bradato-brkatog što izuzetno čudno se dere :? ... Inače u žutoj kabanici :D... Nemrem naći nigdje gdje se pošteno vidim :( ... Tu mi se vidi samo natruha žute kabanjare
http://www.online-zagreb.hr/wp-conte...lica_16_in.jpg
http://i56.tinypic.com/5mbkec.jpg
Evo i mene tog dana, al' kad smo kretali
Kasnije sam imala kardiovaskularnih problema pa nisam slikala :D
(ja sam ova smeđa)
http://img840.imageshack.us/img840/3...7913757162.jpg
Evo i mene tog dana, keep in mind da sam tu poprilicno pijan i da sam naletio na mlađu kopiju đejmsa i jednostavno nisam smio propustit photo op s njim...
I da kosa, facepalm. Nebi inace pustao, ali je bila oklada s frendom negdje u 1 mjesecu taman kad sam se trebao šišat. -.-'
Ko prepozna di se nalazimo dobije virtualni keks :)
[quote=Nee Joe Hendrix][quote="Rang€r":2xvxa61u]svaka rječ mu je na mjestu, treba znat prihvatit zajebanciju :wink:[/quote:2xvxa61u]= Citat =:
Izvorno postao "Nee Joe Hendrix":2xvxa61u
treba malo naučit izrazit zajebanciju. Tipa "Sestra ti je jebozovna"-"Ima dobre noge"-"Zakon dupe" i šta sve bi bile na mjestu. Ovo je malo previše. Šta da napišem za tvoju sestru ili mater da ima usta stvorena za pušenje kite, ti bi se smijao na to? Mislim bravo, baš bravo.[/quote:2xvxa61u]
Ranger je kreten, a čisto onako, ja sam prijavio terin post, jer je ono bezobrazno do bola, mislim da bi tera šutio da mu je negdje uživo pokazana ta slika pred hendrixom, jer kao pravi mali troll, u rl je papak koji sam šuti i izgleda jadno, na internetu se svako može kurčit, just sayin, i takve gluposti pisati poput onog skroz nepotrebnog komentara.
Aaaaaaaaaaaaa! Feanor, to ti je Saša, the đejms, moj frend iz Osijeka
Mislim, frend...ono, družili se prije 4-5 godina, al' ajd. Onda ga nitko živ nije znao, sad ga doslovno svi zovu James
(zbog tog što smo ga davno sprdali da se fura na njega) :D :D :D
Ah, malo selo Hrvatska
Avenue Mall= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Podravi Sašu jebiga, dobro smo se napričali s njim :D Tip je bio istraumatiziran pitanjima kao ''kako to da ličiš na njega?'' ''Jel ti stara pratila Metallicu na turnejama u kasnim 80-ima?'' i ''koliko te često zaustavljaju na cesti?'' i slično...= Citat =:
Izvorno postao Dania
@Kid A - You sirs haz a keks, e i nemoj quoteat slike, pročitaj pravila :D
Valjalo bi otvorit temu "Pustolovine sa koncerta Metallice" :D.....