"Gleda te u oci i zivi"
Printable View
"Gleda te u oci i zivi"
bas onako iz inata.
Bicam po svojim sijedima. Sve vise ih je.
MATORIIIII!!
foi :(
I meni. Izgledaju kul. Nisam siguran jel bih se trebao brinuti, ipak mi je samo 14 :>
ako ovako nastavis sa 24 godine ces bit skinhead htio ti to ili ne
No way. Perike.
Oboji kosu.
ŠAHTA.
Popizdiću više sa šahtom na cesti ispod moje zgrade. SVAKI faking auto koji prođe preko nje uzrokuje glasni KLANK-KLANK koji čuje valjda cijeli kvart. Građevinska firma koja je prekopala tu stranu ceste ju je valjda postavila jer prije toga nikad nije bilo tih zvukova iritantnih. Glavno da to sad tako stoji i oni više neće mrdnut malim prstom da ju poprave.
Also, moram naučit 20 stranica govana za kolokvij sutra, a toliko mi se ne da, pa umjesto toga spamam okolo.
:D
U vezi kolokvija, znam kako ti je :)
Ekonomika? Ja ću "naučit" pitanje sa najkraćim odgovorom, pa kud puklo... xD= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I'm a gambling man! Možda i ja budem na to prisiljen.
Samo šta ovaj put neće baš tako lagano pitanje ubacit, meni se čini da nam je malo išao ususret za prvi kolokvij. BTW, imam skripte za ovaj i idući kolokvij ako ti treba, cca. 20 stranica.
Hvala, ali imam već, bez brige. Nije problem skupit materijal, nego ga naštrebat -_-
Ma, vjerojatno ću ostavit OiEPS za iduću godinu. I tako moram full treću upisivat.
Meni i to visi, Signali su mi ostali za 3. rok, po drugi put ponavljam. Mislio sam ovaj blok ići kod Sučića na konzultacije malo i uvlačit se, ali ne stigne se od ovih predmeta sada.
Šahta? Valjda šaht..= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nego, zacvikaj ga sastrane s nekim komadom materijala za zacvikavanje. Ili stavi mali drveni stalak s natpisom OPREZ! tak da ga auti zaobilaze. Kad s prozora promatraš napravi troll facu.
bičam po cijeni nintendo 3ds-a
Bičam po Windowsu 7 i njegovom žderanju memorije. Majke mi, mora da su se potrudili. Sa 2 GB memorije ja jedva da mogu igrat FIFU (ako isključim neke aplikacije u pozadini), a Crysis je muka Isusova. Instalirao sam jedan krasan sp mod ali da ga jebeš ne mogu igrat jer čekam pet sekundi da digne nišan, 2 sekunde da zapuca, igra naprosto blokira i ponaša se kao slideshow a HDD grmi cijelo vrijeme.
EDIT: Normalno, i Youtube se vuče ko krepan konj. Kako ću zaklat nekoga danas.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Windows XP.
http://img854.imageshack.us/img854/7572/trollfaceh.jpg
bican po hajduku, cisto zato sto igraju priko kurca
preporuka - dual boot sa Windowsima XP SP3 da ti igre mogu normalno radit :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma ne dolazi u obzir. Taj "OS" mi više ne dolazi ni blizu harda. Radije ću kupit keks RAM-a.
Bičam po sistemu bodovanja za srednju skolu. Zasto ne stave jedan prag i zacementiraju ga, nego oni moraju svake godine dizati i spuštati .(
Jer lajk ono, nekad se želi upisati više a nekad manje učenika?
Da. Pa nek naprave više škola.
Da jer lajk ono, u rvackoj kune rastu u šumi.
"Jer lajk ono", bilo bi tako da ljudi dobro upravljaju državom
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Nije to uvijek loša stvar, ja nikada ne bi upao u ŽTŠ da je bodovni prag bio kao 2008. :)
Zato se ja molim da prag ostane isti ili da se smanji= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Sto se uopce brines o tome,ja samo kazem fuck this shit i to je to
Ja sam upo u gimnaziju sa 38 bodova trolololo.
ŽTŠ? Ja sam završio ŽTŠ 2008. :D Koje godine si upisao i koji smjer?= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
sa isto toliko si i pao trolololo= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kada sam se ja upisivao se zbog navale bodovni prag digao na 52. Ja sam imao 53 :D
Prva godina mi je, tehničar za računalstvo:P= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ja sam bio ispod crvene liste,najmanje bodova od svih,upo u tehničku u Sesvetama,zavrsio tu prokletinju i otiso na faks :P.
Ti bodovni sustavi su u kurcu i velikom brojem slucajeva ucenik sa manje bodova postane bolji od onih sa vise,jos ktome stavimo ponavljace koje zauzimaju mjesto...
Ti bodovni sistemi su u banani i neznam zašto ih sve više dizu iz godine u godinu O___O jos malo pa ces morati raditi testove sposobnosti i sta vec ne kako bi upo u srednju.
Pa možda bi to bilo ok. Valjda im se tada više nebi događali propusti kao onda kad su mene pustili u gimnaziju :D
EDIT: u krivoj temi sam pisao
Ja sam upao u gimnaziju iako sam imao 1 bod manje od potrebnih 50, i to tako što su me primili na jesenskom roku na kojem je prag smanjen za matematičku gimnaziju jer je bilo premalo učenika.
Bičam po faksu. Eto
Bičam po prokletim alergijama, cijeli dan kasljem ko isus, nemogu pricat koliko mi zacepljen nos, nist necujem jer mi zacepljena uha and so on...
PTUJ!