Skuzio je da nece moci pokrenuti igru... pa je odustao. :)
Printable View
Skuzio je da nece moci pokrenuti igru... pa je odustao. :)
Ljudi, poslao sam mail na usa@rockstarsupport.com
Pitao sam da li TLAD i TBOGT izlaci za PC
Evo sto su odgovorili:
Dear Dominik,
Unfortunately, the DLC contents such as The Lost & The Damned and the Ballad of Gay Tony are exclusively for Xbox 360 and the developers of the games have no plans to release those episodes on the PC platforms, sionce Microsoft holds the rights to this GTA IV DLC contents.
Thank you for your patience and understyanding.
Kind regards,
Georges
Rockstar Technical Support
Znaći treba se mail slati Micro$oftu.
Ma bogami ako ovo nije najbolja pjesma u soundtracku igre :pray: :
ppheypsHCgA
Or dis, u kombinaciji sa zmiksanim trailerima igre:
pHBraz6B8ts
E ljudi jel može pomoć ako netko zna u vezi Grand Theft Auto IV-a.... Naime, prije par mjeseci, dok sam imao Vistu na računalu, instalirao sam GTA i radio je super (na low performansama), bez štekanja, sa solidnih cca 150-160 FPS-ova. Nakon 2-3 mjeseca uživanja igru sam deinstalirao zbog manjka mjesta na HDD-u. Sad, par mjeseci poslije stavio sam Windows 7 na računalo i ponovno instalirao GTA (zaželio se :D). Igra mi radi na istim performansama i radi dobro, ali tijekom igre mi se više puta (praktički svaku minutu) na 1-2 sekunde slika smrzne pa odmrzne. Iako problem ne zvuči preozbiljno, dosta je iritantan. Instalirao sam GTA IV Patch 1.0.0.4, ali igra mi se onda više neće pokrenuti nego mi se javlja poruka GTA IV Fatal Error WS10 pa moram ponovno ju deinstalirati i ponovno instalirati (probao sam tako par puta, uvijek ista stvar). Sad mene zanima da li netko od vas zna kako se riješiti tog mizernog problema smrzavnja? Da li je u 7-ici stvar ili nečemu drugom. Još mi je čudno za 7-icu, zato što mi sve igre 10x bolje rade na njoj nego na Visti, ali nikad se ne zna. Hvala unaprijed na savjetu! :D
P.S.
Vista je bila Ultimate, pa je stoga i 7-ica (32-bitna)
Hardware: GeForce 8500 GT
AMD Athlon 64x2 3,00 GHz Dual Core
HDD 160GB
3,00 GB RAM
Hhhihihihih :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
[quote=ivan.n]Hhhihihihih :rotfl: :rotfl: :rotfl:[/quote:27qkv7g6]= Citat =:
Izvorno postao "Nee Joe Hendrix":27qkv7g6
Oh, hvala ti puno na pomoći :thumbs1:
30 FPS-a je normalno, ne zna odakle si izvukao tu brojku, a za normalno igranje ti treba quad-core procesor jer je GTA4 poprilično gladan toga.
Moram priznati kako ste me vec malo ubedirali sa ovim. Svatko ko je reinstalirao igru vise ne moze igrati normalno. A ja sam bas mislio preci na win 7.
Oprosti, ali stvarno, da nije smiješno, bilo bi žalosno. Sa i7 975 i HD 5970 (Najnovija grafulja od ATi-ja) jedva dobiješ oko 70 FPS-a maximum, a kamoli preko 100 sa dual core-om, jednostavno ne moguće u slučaju "GTA IV PC".
I ja uskoro namjeravam ali sumnjam da će biti problema. Original igra je tu, serijski tu, patchevi su tu.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Vjerujem, i siguran sam da ću igru kao i prvi put instalirati samo jednom, bez ikakvih problema.
Kad stavis sedmicu, javi nam da znamo kako je proslo. :D
Ja se nadam da me niste krivo shvatili, ali možda niste pročitali ono na početku posta u zagradi, piše "sa low performansama", što znači da mi je grafika namještena na 800x600 (75Hz), Low teksture, Low render kvaliti, 1 view distance i sve ostalo stavljeno na jedan... Znam da vam je čudno, ali na naj low mi toliko vrti i to na nekom najčišćem, najmanje detaljnom dijelu grada (nebo :D), a inače vrti onako kako mi govorite- 30-70 FPS-ova... Inače, pitanje je bilo da li mogu nekako srediti to smrzavanje (nije uopće veliko, samo malo iritira).= Citat =:
Izvorno postao ivan.n
@Mirogamemasta, što se tiče igara i 7-ice, svakako stavi 7-icu, jer mi sve igre rade apsolutno bolje nego na Visti koju sam imao, pa usudim se reći čak i bolje nego na XP-u... Btw, iako nisam siguran, vjerujem da me malo memorija prca, a još k tome imam slabu grafičku :/
Ima Graphic patch !!!
To je za one koji nemogu podesiti grafiku do kraja jer bi im štekalo, pomoću ovoga neće.
A gdje?
Nisam siguran, al zar to nije onaj običan patch koji se može skinuti sa Rockstarove web stranice?? Ili se možda varam ??
Malo sam se igrao sa postovima. Pazite kuda linkate.
igram igru i uživam u svakoj sekundi :D
Khm khm spoiler u postu iznad mog...
= Citat =:
Izvorno postao flander
Jos imam policijske misije prec do 100% i onda najvjerojatnije idem odigrat igru jos jednom da vidim drugi kraj price.
Cemu spoiler na radnju igre koja je izašla prije godinu dana?= Citat =:
Izvorno postao vukopas
To je gušenje normalne rasprave.
Nisu svi odigrali igru. (khm... like me)
A nisam ni ja do kraja... :)
Al tema je tu da bi se raspravljalo o svemu a ne da bi se prikrivalo nešto za nekoga ko ju nije odigrao. Takav jednostavno netreba citati temu ako se boji da ce mu neko pokvariti ugođaj prelaska igre.
A bogme nisam ni ja do kraja...na pola igre me ubila totalna neoptimiziranost igre. Čeka bolje dane stoga.
zebiga sorry,nisam ope reagiral an spoiler
evo sad sam došal malo na ideju da si neke modove piknem, mećem modove za aute da mi digne kolko tolku zanimaciju kad pređem igru
poceo sam igrat danas.Prije svega,grafika je uzasna i na ulra high,takve odvratne sjene ne postoje ni u prastarim igrama,apsolutno nista ne izgleda lijepo,zatim dosadan mi je gta 4,odustao sam nakon par sati.
Slažem se s tobom. Na PS3 puno bolje izgleda. Graf je katastrofa a ima nekakvih prozirnih tekstura koje bodu za oći... Puno više sam očekivao od Rockastar games. Vidim da su se potrudili oko fizike al fizika nije cijela igra!!! :?
Uzasne? Kao prvo sjene su inace ok. Ti pored sve te silne eye-candy grafike i odlicne price gledas sjene? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Iskljuci ih onda, vidim da ti smetaju.
Znas tko ima uzasne sjene? Oblivion. Barem je u mom slucaju imao - ali zbilja uzasne sjene.
Onda sam na netu vidio screenshot i vidio sam da na toj slici nisu lose. (valjda je trebalo jos nesto podesiti u vezi tih sjena).
Sta sam napravio? Samo sam ih iskljucio i problem rijesen.
Ali meni se cini da tebe nesto drugo smeta, a ne sjene. Da su samo sjene u pitanju zazmirio bi ti na jedno oko - osim ako nisi neka opaka picajzla.
Možeš mi pomoći di se sjene ugase. Jer meni nema na options gdje ih mogu maknuti. Meni je dobra zbog fizike :)